Vaja 5 punast Ducati bike`i koos juhtidega!UUS KUUPÄEV!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Vaja 5 punast Ducati bike`i koos juhtidega!UUS KUUPÄEV!

Lugemata postitus Postitas arks »

Turvalisuse huvides on muudetud nii Ducatidega sõitmise kui ka peo kuupäeva. Uus kuupäev on 26. mai. Selle ajani on aega, et ikka 5 ratast kokku saada! Need kes enne käed oli, loodan, et on ka siis.
Kontaktid on siin teemas olemas, võtke ühendust.

Arks

On üks pakkumine, millest üks tsiklimees vaevalt keeldub.
Küsimusi ennetades ütlen, et kriteeriumid on lihtsad:
AINULT Ducati ja AINULT punased.
Loomulikult lubade olemasolu ja muu selline ka.
Üle 5 ratta pole vaja, alla 4 ratta ei sobi ka.
Mida uuem, uhkem ja ilusam ratas, seda parem.
Kui Sa sõidad punase Ducatiga, siis uuri täpsemalt!
Edasine jutt juba kas telefoni või ps teel.
Tegemist ei ole mitte millegi seadusevastasega!
Info olemas ka viimases postis!

5103425
Arks
NB! Moded! Kui ma panin selle vale teema alla või eksin mõne muu reegli vastu, palun andke teada, mitte ärge lihtsalt kustutage teemat. See on mu esimene post siin.

Pilt
Viimati muutis arks, 27 Apr 2007, 18:00, muudetud 4 korda kokku.
SXV
Kasutaja avatar

Kommionu

Re: Vajatakse 5 punast Ducati bike`i koos juhtidega!

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

arks kirjutas:
On üks pakkumine, millest üks tsiklimees vaevalt keeldub.
Küsimusi ennetades ütlen, et kriteeriumid on lihtsad:
AINULT Ducati ja AINULT punased.
Räägi mis tahad DUCATIDEST......

Mul on 4 PUNAST ducatit....

1. Tänava 749 -05
2. Rinka 749 -05
3. Tänava 748 -01
4. Multistrada 620 -05 (kõpitsemist vajab)

Raha saab või???? :bsmile:
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Ega mul endalgi juhtimise vastu midagi poleks, aga eks seda ikka ratta omanik otsusta.

PiltPilt

Sellised aparaadid ajaks asja väga hästi ära. Multistrada on vähe teistsugune, vaja on just bike`i. Seega Sina saaksid kasutada enda omadest kolme, kui rinka omaga ka linnas sõita võib (st. on arvel ja streetleagal)?
Täpsema jutu paneks ps-i.

Arks
SXV
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Ärge kurjustage, olen vaid sõnumiedastaja. Ei ole ka saladus. Ühtlasi ei ole tegu Ducati Eestisse tulekuga. Eesmärk on tõmmata linnapeal veidi tähelepanu (mitte tagarattasse laskmise ja kihutamisega) vaid tagaistmel istuva tüdruku ja ilusa rattaga. Sama päeva õhtul toimub pidu, millega eelnev on seotud.

Arks
SXV
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Muide, minu teadmatus Ducatide vallas väljendus just praegu selles, et ma ei maininud, et on vaja siiski ikka kahe istekohaga bike`i. Kuhu muidu see ilus tüdruk istuma panna.
Ja kõige suurem efekt oleks, kui nad kõik (kaasa arvatud juhtide riietus) oleks visuaalselt sarnased. Kuigi ise arvan, et seda on vist palju tahetud.
Ringi sõitma peaks ühel päeval Aprilli lõpus u 4h vahemikus 18-22 ja seda pundis koos, et ikka efekt suurem oleks. Seega omavaheline sõprus kahjuks ei tule, kuid pole ka oluliselt vajalik.

Ja rõhutan veel seda, et siiski ohutus ja visuaalne ilu on primaarsed. Kihutamist ja nokapeal sõitu pole vaja.
Arks

NB! Asja selguse huvides palun siiski ikka enda teenust ja ratast pakkuda neil, kes arvavad, et nad tõesti oleks käpad seda tegema. Põle mõtet rääkida, et teeks, kui ratas oleks jne. Ma ka teeks, kui punane Ducati oleks, aga pole...
SXV
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Lähete katidega kawa tüdrukuid demoma? Või mis sõit, interrinne taas pead tõstmas - Kogani matus??? Tüdrukutel varasem kokkupuude mootorratastega on olemas? Kiivrid, kindad jne. on olemas? Neiud poolpaljalt ilma kaitsmeteta? Korraldad niisama linnakruiisi? Kihlvedu sõpradega? Muugal konteiner ootamas - suurem katide rööv? Mis toimub???
Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Tegemist on väikese furoori tekitamise ideega enne pidu, mis toimub Tallinna ühes ööklubis sama päeva õhtul.
Pikk - Sul muu jama seas ka sisuga küsimusi:
Nimelt tüdrukutel oleks vaja ka kiivreid ja ehk ka mõned kaitsmed ei teeks paha. Kogemuse kohta ei tea öelda, kuid ka see on õigustatud küsimus ja proovin selle välja uurida.

Arks
SXV
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Pika küsimused jumala õiges kohas, ei ole miskit hullemat kui null kogemusega seljakott, kes kallutab valele poole, peksab pidurdades sulle oma kiivriga kuklasse, kiirendades tahab pealt minema lennata jne jne
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

arks kirjutas:
Nimelt tüdrukutel oleks vaja ka kiivreid ja ehk ka mõned kaitsmed ei teeks paha. Kogemuse kohta ei tea öelda, kuid ka see on õigustatud küsimus ja proovin selle välja uurida.

Arks

Kui sa vähegi motomees oled, siis tead, et varustus on väga individuaalne ja intiimne teema. Pole päris nii lihtne, et võtke midagi kaasa, paneme selga/pähe/jalga. Kui neidudel varasem kogemus puudub, siis neli tundi sõitmist :lol: :lol: :lol:
Aga edu!
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Pikk kirjutas:
Lähete katidega kawa tüdrukuid demoma? Või mis sõit, interrinne taas pead tõstmas - Kogani matus??? Tüdrukutel varasem kokkupuude mootorratastega on olemas? Kiivrid, kindad jne. on olemas? Neiud poolpaljalt ilma kaitsmeteta? Korraldad niisama linnakruiisi? Kihlvedu sõpradega? Muugal konteiner ootamas - suurem katide rööv? Mis toimub???
Soultrain, olen sinuga 100% nõus ja teadaolevalt EI OLE neiudel kogemust. See eeldab eelnevat instruktaaži ja treeningut.
SXV
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

arks kirjutas:
Soultrain, olen sinuga 100% nõus ja teadaolevalt EI OLE neiudel kogemust. See eeldab eelnevat instruktaaži ja treeningut.
Oleks võinud kohe öelda, et autokooli otsid. Keerutad siin pidustustest ja pidutsemisest :twisted:
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

arks kirjutas:
Aga miks sa ei taha juba kogenud seljakotte sõidu peal kasutada? Kiivrid on peas, keegi niikuinii aru ei saa, kui sa nad pärast oma esindustibide vastu välja vahetad. Või mis?
Hakata selle 4h pärast mingit koolitust, instruktaazhi vms tegema on minu meelest ikka liig mis liig...
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

HRQ
Kaupmees
Tsikkel: Kawa KXF 250 MX / 450 SM
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas HRQ »

Mina küll ei ületähtsustaks neiude sõidukogemusi, on ju ära mainitud, et tegu on rahuliku tiirutamisega. Vajalik on kindlasti eelnev instruktsioon, ilma selleta võib küll jamasid tekkida. Ning juhte on ka seinast seina, mõne mehe tagant lendaks isegi mina vist maha :) Ning vaevalt ka se neli tundi ilma puhkusteta ringi sõidetakse. Et ei tekiks asjata kõhklusi, siis mainin ära, et olen päris mitme erineva ratta ja naisega sõitnud :wink:
Valmistan KROSSI NAASTREHVE ja JÄÄPIIKE
ATV, Quad, Mootorrattad / varustus, tarvikud ja teenindus http://www.smx.ee
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Ok, niimoodi ei tule asjast midagi. Teeme nüüd nii, et edaspidi ootan asjalikku juttu. Veelgi parem konkreetselt Punaste Ducatide omanike "Jah-e". Ka siit on tulnud asjalikku juttu, kuid avaldused stiilis "autokool jne" unustage ära. Mis te ikka oma aega selle kirjutamisega raiskate.
Ei, me ei vaheta tüdrukuid kogenud "seljakottide" vastu erinevatel põhjustel, mida ma ei viitsi seletada, sest see ei ole oluline.
Kordan: Otsitakse 5 PUNAST kaheistmelist DUCATI bike`i koos juhiga, kellega räägime hiljem detailidest, seda just sellel põhjusel, et ei ole vaja KÕIKIDE inimeste kommentaare vaid küsimus/appihüüe/palve oli suunatud konkreetsete aparaatide omanikele/kasutajatel.
Ärge pange pahaks.

Aga pidu tuleb!

Arks
SXV
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Pikk kirjutas:
arks kirjutas:

Arks

Kui sa vähegi motomees oled, siis tead, et varustus on väga individuaalne ja intiimne teema. Pole päris nii lihtne, et võtke midagi kaasa, paneme selga/pähe/jalga. Kui neidudel varasem kogemus puudub, siis neli tundi sõitmist :lol: :lol: :lol:
Aga edu!
Pikk, ära saa valesti aru. Kõik asjalikud ettepanekud väga oodatud. Tean, et varustus on individuaalne. Püüame lahenduse leida. Kindlasti ei ole plaan 4h jutti ringi uhada. Pigem punktist A punkti B ja edasi C jne. rahulikult kulgeda ja igas punktis veid olemist. Kogu asja saab kohandada vastavalt võimalustele ja piisava huvi puudumisel ka üldse ära jätta. Pole probleemi. Lihtsalt mõte pundist ühesugustest tsiklitest naistega tundus atraktiivne.

Arks
SXV
Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

kui DUCATI siis Ducati, miks peaks mingi kamp õmblusmasinaid kohale veerema. :evil: :evil:
Põhjus teada ja kiidan vaid heaks, oleks vaid ratas punane :evil: .
Küsiks ainult täpset kuupäeva.
Ja nagu aru sain oleksid sobilikud Ducid siis SS, (ST), 748, 996, 999, 1098, ja mõned teised biposto superbiked (eks mõni ducatista võib täiendada kui vaja).
http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Et igaks juhuks, et segadust ei tekiks nimedega. Mina arx ei ole see antud arks kes teid Ducatidega ja neidudega õitma kutsub.
Kuigi mul oli Ducati ja siiani Duci-sid imetlusega vaatan.

Seega lihtsalt väike selgitus, et nimede sarnasuse tõttu suvekokkutulekutel keegi küsima ei tuleks, et mis tibinasi sul koos ducidega vaja oli :-)
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Härrased,

Ärgem kurjustagem.
1.Ducati sellepärast, et on olemas Team Ducati-Marlboro, mitta aga Kawasaki-Marlboro, KTM-Marlboro jne. Lootsin, et pilt esimeses postis annab vihje, aga ilmselt siiski mitte.
Nimetatud peo kontseptsioon on seotud just selle esimesega.
Siit ka põhjus, miks just nii. Absoluutselt pole midagi teiste markide vastu. Endal on ka KTM.

2.Naisi ei otsi foorumist ja on olemas. Riietused nende jaoks on valmis, nn "kogenud neiude" jaoks ei ole. Lisaks on need neiud ühe firma palgal, kelle teenust kasutatakse, nn kogenud neiud" aga mitte.
Siit põhjus, miks naisi ei vaheta.

3. puhh- kuupäev 28 aprill ja hetkeks on 3 Ducati poolt "jah" tulnud.
Puudu 2.

Ma tänan pakkumast kõiki teiste markide omanikke, kuid seekord Ducati. Loodan, et vastasin kõikidele küsimustele. Osade küsimuste vastused on ka eespool olemas.
No hard feelings.

Arks mitte Arx.
SXV
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Ühtlasi ärgem seda neiude kogemust nii tähtsaks ka tehkem, sest võimalik, et ei tule siin eriti sõitmistki vaid pigem kohalolek erinevates kohtades (kuhu muidugi tuleb sõita).
Oma naine istus ka rattale tagaotsa peale ja sai läbi linna tuldud ilusasti, mingit probleemi polnud. Oli tal ka esimene kord tal seal taga olla.
Tõsi kiivrid ja mingidki kaitsmed peab muretsema ja tegelen sellega ise, ärge vaevake oma pead sellega, kas kellegi kiiver sobib teisele või kellegi põlvekaitse ümber võõra jala.
Ausaltäeldes ei lootnud ma niipalju vastukaja saada. Tõsi küll pakkujaid seal sees vähe, aga seda oli oodata ka.

Arks
SXV
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Primo kirjutas:
Vaata Habib, siin pole mõistatamise foorum, see pole Kuldvillak, Käsi Kullas ega ka Võta või Jäta.Ürituse lahtiseletamine tuli alles mõned tunnid hiljem.Oleks see kõik olnud algses postituses, poleks olnud neid küsimusi-pärimisi, eksole.Nii et rahu.
Primo, telefoni number on olnud esimeses postis alates postitamisest.
Algselt lootsingi, et kes omab otsitud ratast, see ka küsib. Tuli täpselt 1 kõne. Nendel, kellel pole parasjagu säärast aparaati, polnud ka erilist põhjust sügavale minna. Ärge pange pahaks aga nii ma algselt plaanisin.
Iseasi on inimese loomulik uudishimu, seega ega ma pahaks pane, peaasi, et lõpuks rattad ja juhid kokku saab.Tuli välja aga nii nagu ikka.

Arks
SXV
Kasutaja avatar

Graal

Lugemata postitus Postitas Graal »

Tohoh, üritad natuke teemaalgatajat kaitsta ja juba ongi post kustutatud...
Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

mina rookisin teemat - OT korjasin ära
i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Puudu nüüd veel 1 ratas ja 1 juht.

Arks
SXV
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Olemas 5 Ducatit, 5 juhti. Suur tänu tagasiside eest.
Pidu nimega "Red Line" 28. aprillil klubis Hollywood.

Arks
SXV
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Kuna juhtus nii, et siiski ei ole kõiki viite ratast olemas, siis siit viimane appihüüe kõikidele Punaste Ducatide omanikele.
Kui keegi on veel huvitatud tulema Laupäeval 28. aprillil oma Punase Ducatiga ja võtta üks ilus tüdruk tagaistmele ja teha samal õhtul Club Hollywoodis toimuvale peole natuke reklaami, siis palun helistage. Ka Kommionu on kõigega juba kursis :)

Arks
5103425
argo.aednurm@gmail.com
SXV
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Turvalisuse huvides on muudetud nii Ducatidega sõitmise kui ka peo kuupäeva. Uus kuupäev on 26. mai. Selle ajani on aega, et ikka 5 ratast kokku saada! Need kes enne käed oli, loodan, et on ka siis.
Kontaktid on siin teemas olemas, võtke ühendust.

Arks
SXV

Moonchild

Lugemata postitus Postitas Moonchild »

arks ma vaatan et oled suht hädas sin.... räägi harrionuga, tal Ducati esindus ja miks mitte talle promo nati teha:P
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

Moonchild kirjutas:
arks ma vaatan et oled suht hädas sin.... räägi harrionuga, tal Ducati esindus ja miks mitte talle promo nati teha:P
Harrionul pole kahjuks ühtegi PUNAST BIKE DUCATIT millega saaks tänaval liigelda...
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Teema algataja
arks

Enam ei ole hädas, kuna kuupäev lükkus edasi. Nüüd piisaks sellest, kui senised viis oleks käpad ja olekski hea. Kuid tänud soovituste eest. Harriga on ka juba räägitud. Kommionul on õigus.

AA
SXV
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”