Mäss pealinnas.
Moderaator: Moded
Eile Kanal 2-e uudistes sattus pärnu mnt-l kaamerasse ka üks baiker ja siis chopperi vend. Mõlemad tulid rahvamassi sees, vedas neil, et nad koosat ei saanud
Aga see mis seal toimus, oli lihtsalt liialt mõtetu. Milleks?
Lihtsalt mingitel tšurbannidel tuleb tuju ja peksavad pealinna puruks - nii see asi ka nüüd ei käi!
Keegi tõesti peaks selle asja korda ajama ja võib-olla ka natuke "raskema käeliselt".

Aga see mis seal toimus, oli lihtsalt liialt mõtetu. Milleks?
Lihtsalt mingitel tšurbannidel tuleb tuju ja peksavad pealinna puruks - nii see asi ka nüüd ei käi!

-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
15 aastat ei kottinud see kuju kedagi...15 aastat.
Ja nüüd järsku võeti juhtmed ukse vahelt välja.
vihake mind nüüd kah
/me kah venelane
vihake mind nüüd kah
/me kah venelane

Viimati muutis Primo, 27 Apr 2007, 08:28, muudetud 1 kord kokku.
Challenge the Adventure.Ride The World
Kogu selle pulli oleks võinud lahendada või rahule jätta juba aasta tagasi, kui see teema aktuaalseks muutus. Praeguseks on tuulde loobitud miljoneid kroone, mille eest oleks saanud teha ennetavat tegevust meie noorsoo kasvatamisel ja nende kvaliteedi tõstmisel. Korrastada ja rahastada lasteaedade tegevust, sponsoreerida noorte huviringe jne.
Valitsuse tegevusetus ja padjaklubi nämmutamine on tegelik põhjus praegustele sündmustele. See, et need madala IQ'ga vennad märatsema võivad hakata ei ole ju mingi saladus. Samuti oleks võinud politsei ressursse paremini juhtida. Kaitsti mingit pronksist mehikest samas, kui rahumeelsed elanikud ja nende vara oli laamendajatele meelevalda jäetud.
Mul on igatahes piinlik, et meil selline valitsus on...
Valitsuse tegevusetus ja padjaklubi nämmutamine on tegelik põhjus praegustele sündmustele. See, et need madala IQ'ga vennad märatsema võivad hakata ei ole ju mingi saladus. Samuti oleks võinud politsei ressursse paremini juhtida. Kaitsti mingit pronksist mehikest samas, kui rahumeelsed elanikud ja nende vara oli laamendajatele meelevalda jäetud.
Mul on igatahes piinlik, et meil selline valitsus on...
Viimati muutis Habanero, 27 Apr 2007, 08:13, muudetud 1 kord kokku.
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
No kui aknad on puruks pekstud, siis saavad aknatootjad jälle aknaid müüa 

Moto-orineteerumine: http://www.villamoto.ee
Vennad ja õed, nüüd on aeg Tallinna marodööride ja reeturite eest kaitsta!!!!!!! Tule kindlasti ning ütle ka oma sõpradele/tuttavatele edasi, et homme(reedel) umbes 15 paiku päeval koguneme Hirvepargis ja ühendame oma väe, et kaitsta Eesti Vabariiki, Eesti rahvast ning nende vara ja näitame, mis puust õiged eestlased tehtud on . palun saada seda sõnumit ka võimalikult paljudele inimestele edasi!
Siiani on mul pohh olnud Sinu rahvusest, kuid antudjuhul ma vaatan, et sa vist oled samamoodi madalalaibaline kui tüüpiline eilne tibla, kes linnapeal mässas, mõtle natuke mida sa kirjutad, kui ise välja ei suuda mõleda loe ajakirjandust - miks ja millest see algas.Primo kirjutas:15 aastat ei kottinud see kuju kedagi...15 aastat.
vihake mind nüüd kah
/me kah venelane
P.S Ilmselt eestlaste poolest oleks see kuju võinud seal rahulikult edasi olla, kui venkud ise poleks seda poliitiliseks teinud.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
mehed, unustage ära, primo on täiseestlane
ta võib ise arvata, mida ta tahab. prisma on klemmim klemm, kui paljud teised siin, capiche? see teema läheb siin varsti hingusele, mu viimased sõnad siin koos sellega, kuid mõtleme nüüd edasi oma igapäevatöödele ja unustagem see pask.
p.s. arvake ära kas ma olin üldse selle eemaldamise poolt või vastu? ei oskagi öelda - mul on üks väga väga lähedane inimene maetud sõjaväe kalmistule ja vot SINNA ma seda jubetist küll ei tahtnud.
paranandan, neid jubetisi, kes selle ümber jooma hakkavad. kuju ise on väga ilus ju

p.s. arvake ära kas ma olin üldse selle eemaldamise poolt või vastu? ei oskagi öelda - mul on üks väga väga lähedane inimene maetud sõjaväe kalmistule ja vot SINNA ma seda jubetist küll ei tahtnud.
paranandan, neid jubetisi, kes selle ümber jooma hakkavad. kuju ise on väga ilus ju

-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Primo, ma arvan, et me siin ei vihka kedagi. Meil on muudki teha. Õhtul panen mina kiivri pähe ja lähen tsikliga sõitma näiteks. Ja homma paadiga jõele.
Ja kui huvitab, siis mina oleks veel poole aasta eest lasknud sellel sõduril seal edasi seista - ega ta leiba küsinud, mutikestel koht kuhu lilli tuua jne. Kuni sellest sai "rossija, rossija"-tüüpide kogunemise ja eneseüleskütmise koht. Sellest hetkest oli teada, et see nii lõpeb ja sellest hetkest peale ongi olnud parim lahendus selle koristamine nüüd ja korraga. Praegu alla andmine tähendanuks seda, et järgmiseks paneme Lenini ka oma kohale tagasi. Paraku. 1939 ei tohiks ununeda. Ka toona oli valik häbi ja sõja vahel. Me valisime häbi. Me saime ka sõja. Erinevalt soomlastest. Õpiks veidi ajaloost?
Ja vargad-laamendajad-marodöörid linnas - no mis pagana vahe on, mis rahvusest? Ausalt noh? Pätt on pätt.
Ja kui huvitab, siis mina oleks veel poole aasta eest lasknud sellel sõduril seal edasi seista - ega ta leiba küsinud, mutikestel koht kuhu lilli tuua jne. Kuni sellest sai "rossija, rossija"-tüüpide kogunemise ja eneseüleskütmise koht. Sellest hetkest oli teada, et see nii lõpeb ja sellest hetkest peale ongi olnud parim lahendus selle koristamine nüüd ja korraga. Praegu alla andmine tähendanuks seda, et järgmiseks paneme Lenini ka oma kohale tagasi. Paraku. 1939 ei tohiks ununeda. Ka toona oli valik häbi ja sõja vahel. Me valisime häbi. Me saime ka sõja. Erinevalt soomlastest. Õpiks veidi ajaloost?
Ja vargad-laamendajad-marodöörid linnas - no mis pagana vahe on, mis rahvusest? Ausalt noh? Pätt on pätt.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
-
- Tänatud: 5 korda
Suht masendav on lugeda negatiivset ulumist ka siin foorumis, a la "oleks varem teinud, oleks miljoneid säästnud", oleks-poleks pessimistlik möla... Mootorratturid võiks natuke vaimselt tervislikuma, positiivsema eluviisiga olla, või mis?
Mis tehtud see tehtud kui asi selleni kord jõudnud, ükskõik mis (rasket või kerget) teedpidi. Ja hea on teada, et valitsusel jätkub otsustusvõimet kriisiolukorras.
Nagu mõned (kahjuks üksikud) siin öeldnud - ei ole mõtet ka sõna "venelane" selle kõige tagajärjel nüüd üldistama hakata. Üldistamine on üks peamine ebakompetenstuse juur ise ja igaüks kes vähegi oma peaga mõelda suudab teab, kui väikse osa need laamendajad seal meie vene elanikest tegelikult moodustasid.
Igatahes isiklikult olen tänulik EV valitsusele ja ennekõike politseile, kes nendele ajudeta debiilikutele vapralt ja auväärselt vastu pidasid!
Müts maha.
Jääb üle vaid loota, et need kaagid videotõendusmaterjaliga seaduse käte vahele saadakse, et igaüks oma tegude eest ise vastutaks.
Mis tehtud see tehtud kui asi selleni kord jõudnud, ükskõik mis (rasket või kerget) teedpidi. Ja hea on teada, et valitsusel jätkub otsustusvõimet kriisiolukorras.
Nagu mõned (kahjuks üksikud) siin öeldnud - ei ole mõtet ka sõna "venelane" selle kõige tagajärjel nüüd üldistama hakata. Üldistamine on üks peamine ebakompetenstuse juur ise ja igaüks kes vähegi oma peaga mõelda suudab teab, kui väikse osa need laamendajad seal meie vene elanikest tegelikult moodustasid.
Igatahes isiklikult olen tänulik EV valitsusele ja ennekõike politseile, kes nendele ajudeta debiilikutele vapralt ja auväärselt vastu pidasid!
Müts maha.
Jääb üle vaid loota, et need kaagid videotõendusmaterjaliga seaduse käte vahele saadakse, et igaüks oma tegude eest ise vastutaks.
.::: R1100 boGSer :::.
Paremini enam öelda ei saaSellepeale vastati "kui sa nii kõva mees oled siis tule sügisest politsikooli".

Teine asi on see et miks ei tehtud sinna suurt ajalooplatsi kus päikese järgi ringfis oleks olnud kõik suuremad eesti sõjad ja sündmused ... kes kuipalju on eestit vallutanud ja mis on saanud. ja samamoodi haakristi ausammas ja ka teistele langenuile - erirahvustest... ausambad... oleks olnud seal lähedal ka kohe okupatsioonimuusiom ja kõik selline.
Kas siis keegi ka nägi ka veekahurit töötamas? ma ei usu seda eriti. kuid oleks võinud kohe veekahuriga jahutama hakata seda massi seal tõnismäel... sellest oleks rohkem abi olnud....
Ansipi vastu pole mul miskit muud kui ainult see... ta ise alustas seda kõike kui haakristimees maha võeti! -just sellega.
Aga küsige kas idanaabrilt poleks mitte saanud selle pronksmehekese abil presidendi ameti raha tagasi nõuda mis eestist pihta pandi ja venemaale viidi endise lenska kanti

Viimati muutis JohnDoe, 27 Apr 2007, 09:30, muudetud 1 kord kokku.
Elukooli õpilane
pole just viiemees!
VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!
56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
pole just viiemees!

VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!

56 940 571
Omal poolearuline IZ planeta 350ccm krutitud ja puuritud ning kontaktivaba. -kärnadega! `65a.
... rääkimata JAWA`dest
-
- Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
- Kontakt:
Hoolimata jamast mis toimub, kavatsen mina oma tavapärast elu edasi elada ja homme rahuliku südamega motohooaega avama minna.
Muideks tõnismäelt hommikul läbi sõites oli rahulik.
Ilmselt öö varjus läheb täna suuremaks andmiseks, sest neid ringkirjasid eestlaste kogunemise kohta olen ma täna juba 5 lugenud.
Loodan siiski et politsei eilsest ööst õppis ja täna on olukord teine.
Muideks tõnismäelt hommikul läbi sõites oli rahulik.
Ilmselt öö varjus läheb täna suuremaks andmiseks, sest neid ringkirjasid eestlaste kogunemise kohta olen ma täna juba 5 lugenud.
Loodan siiski et politsei eilsest ööst õppis ja täna on olukord teine.
kaitseliitu ärge sellistesse konfliktidesse oodake....
See oleks hullema rahutiuse tekitanud. Kaitseliidul pole sellist väljaõpet. Kaitseliit on siiski sõjaline organisatsioon.
Kaitseliitlaste psüühika poleks vastu pidanud! ons vaja et kaitseliitlased omi oleks hakanud maha laskma?
...
Kahju et meil enam ammu pole SOR`i !
See oleks hullema rahutiuse tekitanud. Kaitseliidul pole sellist väljaõpet. Kaitseliit on siiski sõjaline organisatsioon.
Kaitseliitlaste psüühika poleks vastu pidanud! ons vaja et kaitseliitlased omi oleks hakanud maha laskma?
...
Kahju et meil enam ammu pole SOR`i !
Elukooli õpilane
pole just viiemees!
VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!
56 940 571
... rääkimata JAWA`dest
pole just viiemees!

VEOKITE VARUOSAD!
Käin meeleldi mülkas!

56 940 571
... rääkimata JAWA`dest
Piipz kirjutas:hmmm. ei näinud ühtegi kaitseliidu liiget linnas. huvitav, mille jaoks see kaitseliit siis on? et kui sõda algab? minuarust antud instants ongi loodud pigem sisekorra loomisele?
Taotlus ei olnud rahvas ümber piirata ja kinni panna/oimetuks klobida, vaid kitsasse koridori end maha laadima/rahunema suruda. Sellega said korrakaitsjad laitmatult hakkama. Kaitseliitu kaasates oleks tõenäoliselt inimvigastuste hulk oluliselt suurem olnud. Kindlustusseltsid vast täna käsi ei plaksuta, aga luud-kondid terved, see on peamine. Terve mõistus saab võitu!
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: GSR600
- Kontakt:
Kutsun üles kõiki biker'eid MITTE osalema mingitel karistus/vastu/kaitseaktsioonidel. Sellega destabiliseerite ainult olukorda ja politsei peab lisaks tibladele ka teiega tegelema, st. aur läheb valesse kohta!
Ise kavatsen sõpradega "väikese" traditsioonilise reedõhtuse napsu võtta, et kodusesse baarikappi pisut ruumi teha!

Ise kavatsen sõpradega "väikese" traditsioonilise reedõhtuse napsu võtta, et kodusesse baarikappi pisut ruumi teha!

Rohkem ilusaid ilmasid!
Moded, aeg reha kapi alt välja võtta! Vähemalt sellist sousti poleks siia küll vaja. Ja ei pea vajalikuks põhjendada, kel mõistus peas, saab isegi aru, kel pole, sellele ei tee ka midagi selgeks.korps kirjutas:Vennad ja õed, nüüd on aeg Tallinna marodööride ja reeturite eest kaitsta!!!!!!! Tule kindlasti ning ütle ka oma sõpradele/tuttavatele edasi, et homme(reedel) umbes 15 paiku päeval koguneme Hirvepargis ja ühendame oma väe, et kaitsta Eesti Vabariiki, Eesti rahvast ning nende vara ja näitame, mis puust õiged eestlased tehtud on . palun saada seda sõnumit ka võimalikult paljudele inimestele edasi!
PS. Aljooša läind, mina olen rahul ja luban endale ühe napsi. Lubage teie ka!
Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Ühinen selle üleskutsega! Sest seda nad just ootavad ja kui siis mäsuks läheb, on juba tegemist rahvustevahelise problaga, praegu siiski tiblad ja ametivõimud omavahel.Space kirjutas:Kutsun üles kõiki biker'eid MITTE osalema mingitel karistus/vastu/kaitseaktsioonidel. Sellega destabiliseerite ainult olukorda ja politsei peab lisaks tibladele ka teiega tegelema, st. aur läheb valesse kohta!
Ise kavatsen sõpradega "väikese" traditsioonilise reedõhtuse napsu võtta, et kodusesse baarikappi pisut ruumi teha!![]()
Hans
V-MAX
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Ja haakrist oleks kohe kindlasti selle seltskonna maha rahustanud kes seal Rossija, Rossija räuskamas käib?JohnDoe kirjutas:Teine asi on see et miks ei tehtud sinna suurt ajalooplatsi kus päikese järgi ringfis oleks olnud kõik suuremad eesti sõjad ja sündmused ... kes kuipalju on eestit vallutanud ja mis on saanud. ja samamoodi haakristi ausammas ...

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Tubli Space.
Kahju on juba tekitatud. Kõikide maksumaksjate rahahulgast juba niigi makstakse kahjusid. Rääkimata haiglakuludest, mis mõttetult on tekitatud (ca 60 inimest ju aidati meditsiiniliselt)
Selle asemel, et minna torkima teemat, mida tegelikult tõstatab üles hall vene mass (muide eestlaste hulgas on seda sama lolli massi olemas) istuge parem kodus ja laske asjadel tiba jahtuda. Eks igal oinal ole oma Mihklipäev. Tuleb ka tibladele see aeg kätte.
Muidugi teine variant on asja rämedalt susida ja kahjusid veeeel tekitada, aga ärge aasta lõpus imestage, et kuidas haigekassal ei ole raha, et südameoperatsioone teha või miks linna tänavad on auklikud...
Kahju on juba tekitatud. Kõikide maksumaksjate rahahulgast juba niigi makstakse kahjusid. Rääkimata haiglakuludest, mis mõttetult on tekitatud (ca 60 inimest ju aidati meditsiiniliselt)
Selle asemel, et minna torkima teemat, mida tegelikult tõstatab üles hall vene mass (muide eestlaste hulgas on seda sama lolli massi olemas) istuge parem kodus ja laske asjadel tiba jahtuda. Eks igal oinal ole oma Mihklipäev. Tuleb ka tibladele see aeg kätte.
Muidugi teine variant on asja rämedalt susida ja kahjusid veeeel tekitada, aga ärge aasta lõpus imestage, et kuidas haigekassal ei ole raha, et südameoperatsioone teha või miks linna tänavad on auklikud...
Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Ühinen eelkõnelejatest härradega ja lajatan õhtul grillile samuti traditsiooniliselt reedese mõnusa lihatüki (mingi loom, mitte venelane
), teen paar klaasi head viskit sõpradega, lähen mõisltikul ajal pikali ja olen värskena homsel paraadil koos muu mõnusa rahvaga. Vot nii.

Viimati muutis Graal, 27 Apr 2007, 10:05, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
istuge kodus ja libistage õlut sõprade ringis või sõitke tsiklitega linnast välja, tundke elust rõõmu.
sellest paarist tuhandest, kes mööda pärnu maanteed liikus, oli sadakond eestvedajat, ülejäänud lonkis niisama kaasa, oli ju fun. toimunu eest kättemaks suvalisele vene keelt kõnelevale tüübile tekitab protesti eestlaste vastu ka tavalistes rahulikes venelastes, kes muidu oleks neutraalsed. ja kättemaksmine ei lahenda probleemi, mis on alguse saanud teistmoodi arusaamadest ja kodusest suhtumisest. nemad tegid, maksame kätte. homme tulevad nemad tagasi tegema, siis jälle meil põhjust oma võimu näidata. ja varsti situatsioon nagu palestiinas, tuld antakse mõlemalt poolt, algpõhjusi täpselt ei tea keegi.
vältige kogunemisi ning ärge jooske kaasa suvaliste üleskutsetega ja asi leiab kiirema lõpplahenduse.
sellest paarist tuhandest, kes mööda pärnu maanteed liikus, oli sadakond eestvedajat, ülejäänud lonkis niisama kaasa, oli ju fun. toimunu eest kättemaks suvalisele vene keelt kõnelevale tüübile tekitab protesti eestlaste vastu ka tavalistes rahulikes venelastes, kes muidu oleks neutraalsed. ja kättemaksmine ei lahenda probleemi, mis on alguse saanud teistmoodi arusaamadest ja kodusest suhtumisest. nemad tegid, maksame kätte. homme tulevad nemad tagasi tegema, siis jälle meil põhjust oma võimu näidata. ja varsti situatsioon nagu palestiinas, tuld antakse mõlemalt poolt, algpõhjusi täpselt ei tea keegi.
vältige kogunemisi ning ärge jooske kaasa suvaliste üleskutsetega ja asi leiab kiirema lõpplahenduse.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!