Rollerihundid liikluses
Moderaator: Moded
ja siis on õigus sul see ,kes 1 korra eksis ,maa alla tampida ning ta ratas põlema panna?Saan aru kui vihahoos tuli selline post ,aga siis pole protsessida mõtet!Säga kirjutas:asi hakkas ikka konkreetsest juhtumist mitte, et ma kellegile autoga sõites meelega ette keerakst.. tsikliga kasutan ise ka vahest jalgratta teed
Autojuhid suudavad ühe tunni jooksul 2x sama palju eksida...Säga kirjutas:no kui ikka päevas mitu korda juhtub, siis on liiast
Mis teha??? Omakohus ei aita...
Midagi tuleb endasse ka hoida...Ma saaks aru kui vennad sõidavad kiivriteta või täispeaga siis tuleks kolakas panna, aga mitte sellepärast kui keegi eksib või jääb mõttesse.
Nagu ka eelnevalt mainisin siis IGA REEDE 18.00-18.30 oleme Järve Selveri parklas...
Kõik mõistliku jutuga inimesed ilmuge kohale ja räägime rahulikult ja kindlasti vanematel sõitjatel on pakkuda juurde uusi nippe ja asju... Ning kindlasti on ka palju jutte enda kogemustest...
Seega tulege!
Meie ootame...
Päikest!
Kõik mõistliku jutuga inimesed ilmuge kohale ja räägime rahulikult ja kindlasti vanematel sõitjatel on pakkuda juurde uusi nippe ja asju... Ning kindlasti on ka palju jutte enda kogemustest...
Seega tulege!
Meie ootame...
Päikest!
Kui te seda rolleristi tunnete, kes eelmisel nädalal kahekesi tipptunni ajal täiega Olümpia juurest mööda kõnniteed autobussijaama poole sõitis ja
Juhkentali 38..42 hoovi keeras, võite minu poolt profülaktika mõttes ventiilid välja keerata ja üle aia visata. Oleks sel ajal jalakäija astunud majadevahelt kõnniteele, poleks roller pidama küll saanud.
Juhkentali 38..42 hoovi keeras, võite minu poolt profülaktika mõttes ventiilid välja keerata ja üle aia visata. Oleks sel ajal jalakäija astunud majadevahelt kõnniteele, poleks roller pidama küll saanud.
noh aga siis võiks ju Tartu Bikeri rahvas tartu kokkutulekule kah kohale tulla ja eeskujuks olla, ja niisama liiklusest jahvatada, 28.04 on kokkutulekPihelgas kirjutas:tegelt võiks asja kallale asuda ja teha kohtumise rolleriklubiga nende reedeõhtusel sõidul. Lihtsalt kokku saada, näost-näkku tutvuda ja juttu ajada.

milline see roller ise välja nägi?Kui te seda rolleristi tunnete, kes eelmisel nädalal kahekesi tipptunni ajal täiega Olümpia juurest mööda kõnniteed autobussijaama poole sõitis ja
Mõtetu vaidlus siin... Eriti naljakas on see, et mingi 20 bike-i venda läheb rollu mehele selgeks tegema, et kiiver peab tal peas olema, kas siis üks ei suuda või te ei olegi nii kõvad mehed kui siin räägite, et ei karda pipragaasi ega midagi
Ise olen olnud rollerist ja hetkel oman bike-i. Minu soovitus oleks et hoitke digikas kaasas... tehke nedest mu**idest pilti ja pange üles. Koos on neid ju siis lihtsam üles leida ja selgeks teha või võtta ta endaga raamatu poodi kaasa ja lasta endale LE ette lugeda...

Ühel vihmasel päeval olin Tartus ning kõndisin McDonaldsis välja ja vaatasin tee peale ja nägin kuidas üks Kymco Agility vend hakkas ülijärsku pidurdama foori taga ning ei saanud pidama, algul kukkus külili suure kiiruse peal ning siis libises edasi ja audile tagant sisse vaikselt...
Roller enam tööle enam ei läinud ja audi pani minema... Mõtlege, mis te teete, ei ole ju vaja kihutada ja kui on märg asfalt siis ei saa ju viimasel hetkel pidurdama hakata!
Olge ettevaatlikud!

Olge ettevaatlikud!

DiTech 

siim91 kirjutas:Mõtetu vaidlus siin... Eriti naljakas on see, et mingi 20 bike-i venda läheb rollu mehele selgeks tegema, et kiiver peab tal peas olema, kas siis üks ei suuda või te ei olegi nii kõvad mehed kui siin räägite, et ei karda pipragaasi ega midagiIse olen olnud rollerist ja hetkel oman bike-i. Minu soovitus oleks et hoitke digikas kaasas... tehke nedest mu**idest pilti ja pange üles. Koos on neid ju siis lihtsam üles leida ja selgeks teha või võtta ta endaga raamatu poodi kaasa ja lasta endale LE ette lugeda...
Sa selle jutuga küll mingi bikeri mõõtu välja ei anna

Täna siis käis üks biker.ee-lane meil külas, sai tudvustatud üksteist, jne
Pihelgas oligi vist ..
igatahes, väga meeldiv väike jutuajamine
ma see tüüp kes lõpus su masinast paar pilti klõpsis
teinekordki !
Pihelgas oligi vist ..
igatahes, väga meeldiv väike jutuajamine

ma see tüüp kes lõpus su masinast paar pilti klõpsis

teinekordki !

Viimati muutis RKsilver, 27 Apr 2007, 23:57, muudetud 1 kord kokku.
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik 

Kõige libedam aeg ongi siis, kui peale kuiva tuleb esimene vihm. Kõik see tolm ja jura teeb tee väga märjaks. Soovitavalt mitte sõita, eriti tsiklitega!Ühel vihmasel päeval olin Tartus ning kõndisin McDonaldsis välja ja vaatasin tee peale ja nägin kuidas üks Kymco Agility vend hakkas ülijärsku pidurdama foori taga ning ei saanud pidama, algul kukkus külili suure kiiruse peal ning siis libises edasi ja audile tagant sisse vaikselt...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.