Rollerihundid liikluses

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

johanl14

Lugemata postitus Postitas johanl14 »

Säga kirjutas:
asi hakkas ikka konkreetsest juhtumist mitte, et ma kellegile autoga sõites meelega ette keerakst.. tsikliga kasutan ise ka vahest jalgratta teed
ja siis on õigus sul see ,kes 1 korra eksis ,maa alla tampida ning ta ratas põlema panna?Saan aru kui vihahoos tuli selline post ,aga siis pole protsessida mõtet!
Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

no kui ikka päevas mitu korda juhtub, siis on liiast
SYLB

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Säga kirjutas:
no kui ikka päevas mitu korda juhtub, siis on liiast
Autojuhid suudavad ühe tunni jooksul 2x sama palju eksida...
Mis teha??? Omakohus ei aita...
Midagi tuleb endasse ka hoida...Ma saaks aru kui vennad sõidavad kiivriteta või täispeaga siis tuleks kolakas panna, aga mitte sellepärast kui keegi eksib või jääb mõttesse.
Kasutaja avatar

rix
Tsikkel: HD Street Bob
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas rix »

Äkki aitab sellest mõttetust mulast, kes kellele molli annab, gaasi laseb või kellegi liikumisvahendi põlema paneb JNE...
Võiks proovida algul rääkides asjad kord ajada !

tundub et mõni mees lihtsalt liiga õhku äis läinud kevadel

Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

aga siis peab rk rahva reedel kokku ajama. ja kuupäeva välja mõtlema. kindlasti oleks parem kui see oleks paari nädala pärast.

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

Nagu ka eelnevalt mainisin siis IGA REEDE 18.00-18.30 oleme Järve Selveri parklas...
Kõik mõistliku jutuga inimesed ilmuge kohale ja räägime rahulikult ja kindlasti vanematel sõitjatel on pakkuda juurde uusi nippe ja asju... Ning kindlasti on ka palju jutte enda kogemustest...
Seega tulege!
Meie ootame...
Päikest!
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Kui kellelgi soov pärnu rolleristidega rääkida, siis reedel(27. aprillil) 18.30- 19.00 Tarapita parklas. Kui vihma sajab siis kokkutulek ei toimu.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Kui te seda rolleristi tunnete, kes eelmisel nädalal kahekesi tipptunni ajal täiega Olümpia juurest mööda kõnniteed autobussijaama poole sõitis ja
Juhkentali 38..42 hoovi keeras, võite minu poolt profülaktika mõttes ventiilid välja keerata ja üle aia visata. Oleks sel ajal jalakäija astunud majadevahelt kõnniteele, poleks roller pidama küll saanud.
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

Pihelgas kirjutas:
tegelt võiks asja kallale asuda ja teha kohtumise rolleriklubiga nende reedeõhtusel sõidul. Lihtsalt kokku saada, näost-näkku tutvuda ja juttu ajada.
noh aga siis võiks ju Tartu Bikeri rahvas tartu kokkutulekule kah kohale tulla ja eeskujuks olla, ja niisama liiklusest jahvatada, 28.04 on kokkutulek :D tulge ja demonstreerige kah enda masinaid :D
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt

J00N@$14

Lugemata postitus Postitas J00N@$14 »

Kui te seda rolleristi tunnete, kes eelmisel nädalal kahekesi tipptunni ajal täiega Olümpia juurest mööda kõnniteed autobussijaama poole sõitis ja
Juhkentali 38..42 hoovi keeras, võite minu poolt profülaktika mõttes ventiilid välja keerata ja üle aia visata. Oleks sel ajal jalakäija astunud majadevahelt kõnniteele, poleks roller pidama küll saanud.
milline see roller ise välja nägi?

siim91

Lugemata postitus Postitas siim91 »

Mõtetu vaidlus siin... Eriti naljakas on see, et mingi 20 bike-i venda läheb rollu mehele selgeks tegema, et kiiver peab tal peas olema, kas siis üks ei suuda või te ei olegi nii kõvad mehed kui siin räägite, et ei karda pipragaasi ega midagi :lol: Ise olen olnud rollerist ja hetkel oman bike-i. Minu soovitus oleks et hoitke digikas kaasas... tehke nedest mu**idest pilti ja pange üles. Koos on neid ju siis lihtsam üles leida ja selgeks teha või võtta ta endaga raamatu poodi kaasa ja lasta endale LE ette lugeda...

poizzike

Lugemata postitus Postitas poizzike »

Ja kuidas sa seda pildistamist ette näed? Võtab sõidu ajal välja ja hakkab klõpsima? Sa mõtle ka ikka!
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

Ühel vihmasel päeval olin Tartus ning kõndisin McDonaldsis välja ja vaatasin tee peale ja nägin kuidas üks Kymco Agility vend hakkas ülijärsku pidurdama foori taga ning ei saanud pidama, algul kukkus külili suure kiiruse peal ning siis libises edasi ja audile tagant sisse vaikselt... :? Roller enam tööle enam ei läinud ja audi pani minema... Mõtlege, mis te teete, ei ole ju vaja kihutada ja kui on märg asfalt siis ei saa ju viimasel hetkel pidurdama hakata! :idea:
Olge ettevaatlikud! :wink:
DiTech :ner:
Pilt
Kasutaja avatar

*DDF*

Lugemata postitus Postitas *DDF* »

siim91 kirjutas:
Mõtetu vaidlus siin... Eriti naljakas on see, et mingi 20 bike-i venda läheb rollu mehele selgeks tegema, et kiiver peab tal peas olema, kas siis üks ei suuda või te ei olegi nii kõvad mehed kui siin räägite, et ei karda pipragaasi ega midagi :lol: Ise olen olnud rollerist ja hetkel oman bike-i. Minu soovitus oleks et hoitke digikas kaasas... tehke nedest mu**idest pilti ja pange üles. Koos on neid ju siis lihtsam üles leida ja selgeks teha või võtta ta endaga raamatu poodi kaasa ja lasta endale LE ette lugeda...

Sa selle jutuga küll mingi bikeri mõõtu välja ei anna :lol: Oled sa üldse kunagi pipragaasi kasutanud? Ma arvan, et suht õige käitumine oleks kohe ligi astuda ja viisakalt küsida miks kiivrit ei kanna!
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Eks ta ikka rohkem selline võrrimees(mõistust tundub küll vähem olevat kui mõnel 13-14 aastasel rolleristil) oma A1 lubadega kui tal üldse load olemas on.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

Täna siis käis üks biker.ee-lane meil külas, sai tudvustatud üksteist, jne

Pihelgas oligi vist ..

igatahes, väga meeldiv väike jutuajamine :)

ma see tüüp kes lõpus su masinast paar pilti klõpsis :)

teinekordki ! :wink:
Viimati muutis RKsilver, 27 Apr 2007, 23:57, muudetud 1 kord kokku.
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)

Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Jah väga meeldiv kohtumine oli Pihelgaga

J00N@$14

Lugemata postitus Postitas J00N@$14 »

Ühel vihmasel päeval olin Tartus ning kõndisin McDonaldsis välja ja vaatasin tee peale ja nägin kuidas üks Kymco Agility vend hakkas ülijärsku pidurdama foori taga ning ei saanud pidama, algul kukkus külili suure kiiruse peal ning siis libises edasi ja audile tagant sisse vaikselt...
Kõige libedam aeg ongi siis, kui peale kuiva tuleb esimene vihm. Kõik see tolm ja jura teeb tee väga märjaks. Soovitavalt mitte sõita, eriti tsiklitega!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”