Üle 40 ei võta
-
- Kontakt:
Kas vahe on ka tunda sooja ja külma mootori korral? Kas külmana nagu enam-vähem liigub? Lase mootor soojaks ja vaata kuidas mootor hargil lippab, oota kuni mingi 5 minuti pärast pooma hakkab. Seejärel võta õhufiltril kaan pealt ja filterelement eest. Kas nüüd suurendatud õhukogusega hakkas mootor suisa lendama? Ühel eksemplaril nägin ise kuidas tahho näitas 12t ja pill tahtis hargilt "lendu" minna (siit ka kinnitus, et minu Cdi-d on piiramata ja jooksevad serdi järgi 12t välja). Kui on samad sümptomid, siis saab mootor liiga palju kütust kätte: normaaloludes hakkab üle ujutama ja pooma, ilma filtrita aga suisa lendama. Tollel pillil näppis (tuunis) ka keegi (täiskasvanu) karpat, aga nüüd pill samuti jukerdab, küsimuse peale "mida tegid" tuli vastuseks "ei midagi", nüüd üritame seda pilli uuesti jooksma saada.
30 seki ei tohiks laagritele küll tõesti midagi veel teha aga survet mõõdaks küll: mine tea äkki suutsid põletada "rally" seades kimudes rõngad ära? Ma ei usu, et 30 sek õlita suutis kolvi ja rõngad rikkuda, kui see siiski nii on, siis on see pigem tulenenud varasemast "põletamisest" ja/või liiva läbikäimisest mootorist (bensiini või õhufiltri kaudu)
30 seki ei tohiks laagritele küll tõesti midagi veel teha aga survet mõõdaks küll: mine tea äkki suutsid põletada "rally" seades kimudes rõngad ära? Ma ei usu, et 30 sek õlita suutis kolvi ja rõngad rikkuda, kui see siiski nii on, siis on see pigem tulenenud varasemast "põletamisest" ja/või liiva läbikäimisest mootorist (bensiini või õhufiltri kaudu)
Meie koduleht: http://www.microgrupp.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.