Pärnu/Pärnumaa motorratturid
Nonii,
See piirkond oligi veel puudu....
Samas kiiduväärt teemaalgatus, sest kaugel see aeg on, kui tõrvikute saatel pealinna tiitel Pärnusse tuuakse
Sel aastal võis ju suvepealinna lipu Pärnusse transportida tsiklitega. Seega kui linnaisad foorumit loevad, siis "jah" sõna on teil juba käes
Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.....
Ise olen nii nimelt, kui hingelt pärnakas! Samas argipäevadel tallinlane ja Pärnusse satun üldjuhul vaid nädalavahetustel. Minu ettepanek, et selles teemas pole mõtet rääkida niivõrd sellest, et kes, mis rattaga sõidab vaid ikka sündmustest, mis Pärnus ratturite poolt organiseeritakse. Mingi aeg koguneti Port Arturi parklas???
Nii et kodulinlased! andke sündmustest siin teada ja olen kindel, et ka sumedatel argipäeva suveõhtutel on mujalt Eestist Teile "abiväge/mõttekaaslasi" saabumas, kui siit teemast miski põnev ettevõtmine leitakse!!!
Teiega!
See piirkond oligi veel puudu....

Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida.....
Ise olen nii nimelt, kui hingelt pärnakas! Samas argipäevadel tallinlane ja Pärnusse satun üldjuhul vaid nädalavahetustel. Minu ettepanek, et selles teemas pole mõtet rääkida niivõrd sellest, et kes, mis rattaga sõidab vaid ikka sündmustest, mis Pärnus ratturite poolt organiseeritakse. Mingi aeg koguneti Port Arturi parklas???
Nii et kodulinlased! andke sündmustest siin teada ja olen kindel, et ka sumedatel argipäeva suveõhtutel on mujalt Eestist Teile "abiväge/mõttekaaslasi" saabumas, kui siit teemast miski põnev ettevõtmine leitakse!!!
Teiega!
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.