Kust osta võtmete komplekt
Moderaator: Moded
Kust osta võtmete komplekt
Bikeri siseseid topicuid ei leidnud, seega teen uue. Ei ole tahtmist enam igat asja naabri käest laenams käia, seega otsustasin sirka 1000.- investeerida mingisse algsesse komplekti. Pean silmas midagi sellist klikk
Välismaisest poest päris ostma ka ei tahaks hakata.
---
Tevalos ka ühtteist http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi?ec=10a6b3c
---
Komplektis ei pea olema kruvikeeramis otsikuid, taskulampe jms. Lihtsalt see varustus et saaks enamus tsikli poldid lahti (padrun otsikud jne, ei tea täpseid nimesid).
Kust soovitate osta, või on kellegil teil pakkuda hoopis.
Välismaisest poest päris ostma ka ei tahaks hakata.
---
Tevalos ka ühtteist http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi?ec=10a6b3c
---
Komplektis ei pea olema kruvikeeramis otsikuid, taskulampe jms. Lihtsalt see varustus et saaks enamus tsikli poldid lahti (padrun otsikud jne, ei tea täpseid nimesid).
Kust soovitate osta, või on kellegil teil pakkuda hoopis.
Olgu. Kuna elan haapsalus, arvan et võtan sealt tevalost selle 900 eeguse http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store. ... =80-341-77
--
Või oskab sama raha eest keegi paremat soovitada?
--
Või oskab sama raha eest keegi paremat soovitada?
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
see lois.de komplekt paistab kena küll AGA kuidas sa näiteks siduri trossi pingutad kui sul ainult padrun võtmed on??
pead ikka naabril laenama 
aga vaata üle mis sorti võtmed sul peaks olema ja siis vali sobiv komplekt milles enamus asju olemas. küünlavõtme saad ka autopoest eraldi, iseasi kuhu sa selle paned sõidu ajal..
mul siis kawa zzr ja kaasas koguaeg taoline komplekt (mis suurus mis otsas ei mäleta aga midagi siiski : kaks 10est võtit, kaks 12, kaks 14 võtit, reguleeritavad näpitsad, 3 erineva suurusega kuuskanti, 2 rist krivikeerajat (ilma käepidemeta, lihtsalt nagu pulk) ja võtmeke nende keeramiseks. 17 võti, 2 spets võtit esi ja tagaratta maha võtmiseks koos veits lömmis torukesega nende keeramiseks- hea kasutada ka võtme pikenduseks kui jõust puudu jääb
siis veel mingi leathermani taoline riistapuu kus küljes ka LED lamp ja veel kindlasti paar asja mis hetkel meelde ei tule..
sellega olen siis suutnud bike lammutada niipalju et külge jäi ainult tagaratas koos keti ja mootoriga, ja ka sidurikettad vahetatud
saaks vist ka rohkem aga polnud vajadust
ja see kõik on lenksu all spets kohas kinnitatud, ei võta ruumi.
see muidugi pole tähtis kui otsid garaazi jaoks komplekti

aga vaata üle mis sorti võtmed sul peaks olema ja siis vali sobiv komplekt milles enamus asju olemas. küünlavõtme saad ka autopoest eraldi, iseasi kuhu sa selle paned sõidu ajal..
mul siis kawa zzr ja kaasas koguaeg taoline komplekt (mis suurus mis otsas ei mäleta aga midagi siiski : kaks 10est võtit, kaks 12, kaks 14 võtit, reguleeritavad näpitsad, 3 erineva suurusega kuuskanti, 2 rist krivikeerajat (ilma käepidemeta, lihtsalt nagu pulk) ja võtmeke nende keeramiseks. 17 võti, 2 spets võtit esi ja tagaratta maha võtmiseks koos veits lömmis torukesega nende keeramiseks- hea kasutada ka võtme pikenduseks kui jõust puudu jääb

sellega olen siis suutnud bike lammutada niipalju et külge jäi ainult tagaratas koos keti ja mootoriga, ja ka sidurikettad vahetatud

see muidugi pole tähtis kui otsid garaazi jaoks komplekti

-
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 12 korda
aga mina küsiks oopis nii -- kas kuskil (depoos vmt.) on võimalik ka sellist valmis ka suhtkoht kvaliteetset komplekti saada (mul Dragile vaja) kus spetsvõtmed ka oleks ja mida nn. rullis selles võtmekotis kaasas kanda saaks -- loomulikult võib ju ise komplekteerima hakata aga äkki on selliseid saada juba, enamus juhtudel on nn. sadulataskud ju tühjad (kuidas kellegil muidugi) kui müügi tuuakseBad Boy X kirjutas:see lois.de komplekt paistab kena küll AGA kuidas sa näiteks siduri trossi pingutad kui sul ainult padrun võtmed on??pead ikka naabril laenama
mul siis kawa zzr ja kaasas koguaeg taoline komplekt
sellega olen siis suutnud bike lammutada niipalju et külge jäi ainult tagaratas koos keti ja mootoriga, ja ka sidurikettad vahetatudsaaks vist ka rohkem aga polnud vajadust
![]()
ja see kõik on lenksu all spets kohas kinnitatud, ei võta ruumi.
või annab keegi vihjeid mida mul suvel cruisamisel uugametsa kandis vaja kindlasti läheb...

et siis hakkaksin võtmekaupa komplekteerima...
PS! mobla ja vändaga moblalaadija on alati kaasas!
Ozzy
Elus ei pea oluline olema lõppeesmärk, vaid ikka teekond...
Riga 16 -> Jawa 350-634 -> Dnepr MT9 ------> Yamaha DragStar 650 -> Yamaha TDM850 -> BMW GS1150Adv -> Yamaha TT350 -> Honda XL700 -> Honda XRV750 RD04 ->Yamaha XTZ750 ja BMW F800GS
Virtuaalsed rehvijäljed: https://www.facebook.com/profile.php?id ... tos_albums
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
need võtmed mis ma kirjeldasin olidki mul selles kotikeses kaasas ja kiri kawasaki kah veel peal, ühel ka mersedes
:D mõned asjad olen muidugi ise lisanud..
aga selline komplekt peaks ikka saadaval olema, esmalt uuri oma esindusest.. võibolla vähemalt ütlevad sulle mis sorti võtmed peavad selles olema

kui ma ei eksi siis on kõik võtmed manuaalis kah kirjas..
seal muidugi see jagatud raskusastme järgi, mõnda professional tools-i pole vast mõtet osta..

aga selline komplekt peaks ikka saadaval olema, esmalt uuri oma esindusest.. võibolla vähemalt ütlevad sulle mis sorti võtmed peavad selles olema

kui ma ei eksi siis on kõik võtmed manuaalis kah kirjas..
seal muidugi see jagatud raskusastme järgi, mõnda professional tools-i pole vast mõtet osta..
ozzy007, milleks oma elu keeruliseks elada? Minuarust on sul 2 võimalust, minna yamaha keskusesse ja tellida see dragi starile kuuluv komplekt, teine võimalus on sama asi ebayst biddida. Vähemalt Hondale liigub seal küll neid orig tööriista komplekte aeg-ajalt.
Mis muid tööriistu puudutab, siisTallinnas soovitan kindlasti vaadata ka peterburi maantee maksimarketis olevasse tööriista poodi(nime ei mäleta). Hinnad on mõistlikud (paremad kui stokkeris), valik hea ja kvaliteet kindlasti parem kui K-rautakesko "Lux" toodetel.
Mis muid tööriistu puudutab, siisTallinnas soovitan kindlasti vaadata ka peterburi maantee maksimarketis olevasse tööriista poodi(nime ei mäleta). Hinnad on mõistlikud (paremad kui stokkeris), valik hea ja kvaliteet kindlasti parem kui K-rautakesko "Lux" toodetel.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Poeks "Tööriista market".....ise oman sealt ostetud sellist suurt komplekti: http://www.tooriistamarket.ee/website/? ... oduct=2808CB500 kirjutas:Tallinnas soovitan kindlasti vaadata ka peterburi maantee maksimarketis olevasse tööriista poodi(nime ei mäleta). Hinnad on mõistlikud (paremad kui stokkeris), valik hea ja kvaliteet kindlasti parem kui K-rautakesko "Lux" toodetel.
Kaasas seda küll ei tassi aga garaazis ideaalne.....enamus töid selle abiga ära tehtud.Ja ainuke asi mis ära olen lõhkunud on üks kruvikeeraja otsik....ja seda ka ikka enda lolli peaga.
Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
OT jätkates, mina olen õppinud, et küsida ikka võib.. mõnikord võivad hinnad üllatada. Näiteks BMW tööriistakomplekti kuuluv kahe otsaga kruvikas maksab mingi 60 eeki.kris. kirjutas:OTCB500 kirjutas:ozzy007, milleks oma elu keeruliseks elada? Minuarust on sul 2 võimalust, minna yamaha keskusesse ja tellida see dragi starile kuuluv komplekt.
Ma ilmselt ei julgeks küsidagi palju see maksab.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
OT:Kui kasutaja isakene seda loeb siis võiks kommeteerida seda väidet:P Endal Hondale kuluks ka sinna tööriista karbikesse võtmed ära;)davidsoniharald kirjutas:Kui ma nüüd väga mööda ei pane, siis kasutaja isakene müüs kilohinnaga asju mille hulgas oli ka tsiklite võtmekomplekte...
Äkki olin abiks.
Rattatu / IBA #33754
-
tee pilt jah kindlasti....tactic kirjutas:ostsin hiljuti saksast dragi ja sel oli kenasti komplekt riistu kokkurullitult kaasa.
kui homme ilusam ilm on, võin pilti teha sisust.
vast sarnane pill kui ozzil.
terv
sest eks garaazi ole kogunend igasugu võtmeid (isegi Jawa originaalid veel alles), aga huvitav on just mis eri/spetsvõtmeid vaja läheks Dragile
ja nende yamuesinduste komplektide hinda ei julge eriti küsima minna jah

aga kuidas kogemused on -- kui ikka suur jama käes siis telefon ja siin foormis olnud abipakkujate list ja hätta meie kodumaal vast ei jää...
või naine auto ja haagisega järgi ja kõrvalistmel õlukest libistama

Riga 16 -> Jawa 350-634 -> Dnepr MT9 ------> Yamaha DragStar 650 -> Yamaha TDM850 -> BMW GS1150Adv -> Yamaha TT350 -> Honda XL700 -> Honda XRV750 RD04 ->Yamaha XTZ750 ja BMW F800GS
Mine hobbyhall.ee-sse ja osta komplekt sealt. Räägitagu sellest kataloogikaubast mida iganes, amatöörile nokitsemiseks on neis tööriistades kvaliteeti maa ja ilm.
Sama komplekt ehitus- või tööriistapoest võib maksta kuni poole rohkem. Ise ostsin Rocca al Mare keskuse Hobby Halli poest suure tööriistakomplekti aasta tagasi, millega jätkuvalt rahul olen. Kusjuures eelnevalt otsisin linna pealt erinevatest poodidest tööriistu ja sattusin täpselt samale komplektile, mille hiljem ostsin, ühes tuntud ehituspoes, vaid hind oli topelt.
Sama komplekt ehitus- või tööriistapoest võib maksta kuni poole rohkem. Ise ostsin Rocca al Mare keskuse Hobby Halli poest suure tööriistakomplekti aasta tagasi, millega jätkuvalt rahul olen. Kusjuures eelnevalt otsisin linna pealt erinevatest poodidest tööriistu ja sattusin täpselt samale komplektile, mille hiljem ostsin, ühes tuntud ehituspoes, vaid hind oli topelt.
Seda hobbyhally GeeTee komplekti julgen küll soovitada. Suveti töötan fimas, mis monteerib metallist viljakuivateid, seal on kõrradel väga suur koormus, sest ühe kuivati kohta tuleb ikka tuhandeid polte kinni keerata. Kahe suve jooksul pole kasutuses olnud GeeTee komplekt veel altvedanud. Kuigi eelnevatel aastatel on Kamasa ja Tengtooli väikesed kõrrad pikka peale puru läinud.
take the corner, join the crash
-
- Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Tellisin Hobbyst kolm aastat tagasi GeeTee komplekti ja ainuke asi mis kuu aega tagasi puru läks oli 6kant võti, muidugi koormus oli ka suur, poole meetrine toru oli taga, et auto amorti ülevalt kinni hoida ja samas teise võtmega lahti keerata. Soovitan soojalt selles hinnaklassis üks parimaid. Padrunid on üpris tugevad kui arvestada, et olen rattalaagrid vahetades kasutanud ikka üle meetri pikkuseid torusi. Kasutan seda pea iga nädal ja pluss sõbrad ka. Aasta tagasi nägin seda müügil ka Ehitus Servises ja oli nõksa odavam kui Hobbys.
Sõida ise ja lase teistel ka sõita
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
-
- Tsikkel: 1190
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 5 korda
Hobby Hall'ist kasutan mina seda odavamat- TM-i tööriistakomplekti, mille eest 990.- küsitakse.
Peale selle, et just nüüd kadus ära üks väike 10'ne padrun, ei ole sellest komplektis miskit muud kasutuskõlbmatuks muutunud.
Lammutanud ja pannud kokku autodel igast asju, tsiklit teinud- ka laenanud sõpradele ja ikka tervelt tagasi saanud. Sellel olemas ka küünlavõti (y)
Puudust olen tundnud ainult suuremat sorti "kullinokkadest", kuid seni olen hakkama saanud.
Peale selle, et just nüüd kadus ära üks väike 10'ne padrun, ei ole sellest komplektis miskit muud kasutuskõlbmatuks muutunud.
Lammutanud ja pannud kokku autodel igast asju, tsiklit teinud- ka laenanud sõpradele ja ikka tervelt tagasi saanud. Sellel olemas ka küünlavõti (y)
Puudust olen tundnud ainult suuremat sorti "kullinokkadest", kuid seni olen hakkama saanud.
FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S
-
aga annab keegi teadmisi, vihjeid, pilte, kasutuskogemusi ka nn. sadulataskus olevast/õigemini sellest mis peaks/võiks olla komplektist, mitte garaazi omast
Noh ega rattal palju ruumi pole ja mootori kapremonti ka tee peal ette ei võta niiet... oma rattale mõeldes, siis:
Küülnavõti, leht(silmus)võtmed 8-10-12-13-14-17-19, "mõlemad" kruvikad, enamlevinud sisekuuskantvõtmed alates 5-st, näpitsad... Pole küll tööriist, kuid teip võiks olla
Hans
PS Ise sõidan hetkel küll ilma riistadeta kuna suht lühikesed otsad..
Küülnavõti, leht(silmus)võtmed 8-10-12-13-14-17-19, "mõlemad" kruvikad, enamlevinud sisekuuskantvõtmed alates 5-st, näpitsad... Pole küll tööriist, kuid teip võiks olla

Hans
PS Ise sõidan hetkel küll ilma riistadeta kuna suht lühikesed otsad..
V-MAX
-
- Tsikkel: VTX1800R
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Sadula all ainult rehviparandus komplekt, teepeal rohkemat nagunii ära ei tee, enama jaoks mobiiltelefon.ozzy007 kirjutas:aga annab keegi teadmisi, vihjeid, pilte, kasutuskogemusi ka nn. sadulataskus olevast/õigemini sellest mis peaks/võiks olla komplektist, mitte garaazi omast
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans
If you want to make God laugh, tell him your future plans
sepp kirjutas:mis krdi kärudega te sõidate,et vaja koguaeg "esmaabi" kaasa vedada?
ple kunagi läinud yhtegi asja vaja.ennem tehke oma ratas garaazis korda ja alles siis minge sõitma. eestist välja reisid on muidugi teine teema.

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.