Rollerihundid liikluses

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

Säga kirjutas:
t***! kui 1 tropp mulle veel oma taburetiga ja punase tulega ette sõidab, siis saadan selle venna kohe kiirel reanimatsiooni ja selle krdi võrri panen ka põlema!
ÕPPIGE KRT LIIKLEMA !
või kohe nii, peab kurikat hakkama istme alla hoidma, pärast keegi tuleb kallale, siis võtta
KOndimootor
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

raitonrait2 kirjutas:
Säga kirjutas:
t***! kui 1 tropp mulle veel oma taburetiga ja punase tulega ette sõidab, siis saadan selle venna kohe kiirel reanimatsiooni ja selle krdi võrri panen ka põlema!
ÕPPIGE KRT LIIKLEMA !
või kohe nii, peab kurikat hakkama istme alla hoidma, pärast keegi tuleb kallale, siis võtta
Kui sul kombeks punasega ristmikku ületada, siis kurika vibutajat sust varsti enam ei ole, hea kui eluvaim sisse jääb :evil:

Teema algataja
raitonrait2

:D, ega ei ole, nisama lihtsalt no kurikat just ple vaja , pipragaas kõlbab kh
KOndimootor

E6ert

Lugemata postitus Postitas E6ert »

pipragaas? huvitav vanasti oli se pisargaas.. ja vaevalt ,et se sind aitab kui auto sust üle laseb
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

ta vihjas säga postile ... põlvas suht hea ja rahulik sõitta... ei ole valgusfoore ja värke:) ja kui eile põlvas sõitsime autoga ringi ja tuld kogematta ei põlend siis üks rolleri vend isegi vilgutas;)
Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

raitonrait2 kirjutas:
ära muretse... mul on ka alati üht-teist kaasas nii tsikliga, kui autoga sõites
ja btw... pipragaas ajab välitingimustes ainult aevastama :twisted:
SYLB

Teema algataja
raitonrait2

kui lähedalt saad sisi nutad pool päeva kõveras maas
KOndimootor

hnuuma

Lugemata postitus Postitas hnuuma »

raitonrait2 kirjutas:
kui lähedalt saad sisi nutad pool päeva kõveras maas
:lol: .Vaevalt.Pigem ajad ta veelrohkem marru.

K-1

Lugemata postitus Postitas K-1 »

Säga kirjutas:
pipragaas ajab välitingimustes ainult aevastama
OT:Vabse supermees oled siis ju.. Kui sul kogemusi pole siis pole mötet ju pa**a ka ajada. Kui pipragaasi korralikult saad siis silmi ei saa sa ikka tubli paar tundi lahti teha ja hingamine on ka nagu okastraadiga pe**e pühkimine (mitte ,et mul kogemusi oleks..).
Aaa.. ja muideks ,kui sa foorumis nii köva säga oled ja mitte midagi sind ei hirmuta ega peata siis vöiksid oma nime ja tsikkli numbri ka üles riputada.

RK korraldatud reedeöhtustel söitudel saadeti viimane kord 2 kiivrita söitma tulnud vana esimesel vöimalusel koju ära.
Ausaltöeldes ei kujuta ettegi mis nende poiste peas toimub, praegu ju veel lihtsalt väljakannatamatult külm ka ilma.

Fooriteema kohta olen ka ise peaaegu :!: suutnud punasega üle lipsata, sest mötlesin omi mötteid. Esirattale pidurdus päästis seekord, pidama sain oma tubli 3 meetrit peale stoppjoont. Pärast paar minutit ikka käed värisesid..
Viimati muutis K-1, 21 Apr 2007, 19:42, muudetud 1 kord kokku.

milko111

Lugemata postitus Postitas milko111 »

See kiivrita sõitmine on küll jamh nagu mõistuse vastane.....ja noh see punasetule värk ka just õigeasi pole aga kellel seda juhtund polex :P
Honda CB600

kasp
Tsikkel: SV1K

Lugemata postitus Postitas kasp »

väga pooldan teie mõtet.

te rollerdajad olete siin jube kõvad mehed kõik. load on? 14-15 peavad laod olema, mitte ratta vaid mopiload. alla 14 ei tohi üldse sõita. endal olid rattaload, siis tegin seaduse muutumisel mopiload ja nüüd tegemisel autoload. liikluseeskiri selge. aga need mehed/naised kes LE ei tunne ja niisama ringi kimavad suvalt teisi arvestamata tuleks rajalt maha võtta.

kui tahate surma saada. mine koju ja poo ennast üles. liikluses sa ju sead ka teisi ohtu, kas kohale ei jõua lõpuks?!

ja ka see vette teema. väga hea et nad peksa said, asja eest ka. ega muidu need ei õpi.
Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

kasp kirjutas:
...ja ka see vette teema. väga hea et nad peksa said, asja eest ka. ega muidu need ei õpi...
omakohus pole mingi lahendus.
Äigrumäe MC :)

Teema algataja
raitonrait2

ei ole jh, need tsikli mehed kohati väga ylbed :D
KOndimootor

Hiinlane

Lugemata postitus Postitas Hiinlane »

raitonrait2 kirjutas:
ei ole jh, need tsikli mehed kohati väga ylbed :D
Ja rollerijuhid ei ole, kui nad sõidavad punasega üle ristmiku, seades ohtu nii enda kui ka kaasliiklejad???

Teema algataja
raitonrait2

kle pilukas, ei kõik on seaduse ja LE eest võrdsed, aga see ei tähenda et aint rolleri tyybid eksivad, kindlasti bikerid eksivad ka, ja koguaeg ei juhigi rollerit mingi noor, vaid vahel isegi mingi vanamees, ja bike-dega tehakse linnas streetrace ja kiirendusi, see ei sea siis ennast ja teisi ohtu v, sest kiirused lähevad päris suureks... Shocked
KOndimootor

E6ert

Lugemata postitus Postitas E6ert »

Rassism?.. aga on se õige ,lasete oma rolleritega ringi lube ja kiivreid ei ole? sõidukogemus on 0. ja sõelute autodevahel ja siis kui matsu paneb siis on hala ,et autojuhid on süüdi ,et keeravad ette jne. kuigi ise sõelud seal ridade vahel kurat autojuht ka ei jõua jälgida kui möödud ühelt poolt siis teiselt poolt ja siis süstid vahele ka veel

Teema algataja
raitonrait2

no ma olen korduvalt näind kuidas biki vend kahe kõrvuti sõitva lliini bussi vahelt läbi laseb
KOndimootor

Heinar

Lugemata postitus Postitas Heinar »

Kas siit foorumist mitte keegi Pärnu kandis liikle ja kuulub ka tööajal jõuorganitesse.Kusagilt teemast nagu meenub midagi.Ärge hõisake midagi, kui peale kinnipidamist(kui väga vaja) töötõendit on vaja näidata või abi kutsuda.Vat siis pipragaasi.
Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

-MeltDown- kirjutas:
kasp kirjutas:
...ja ka see vette teema. väga hea et nad peksa said, asja eest ka. ega muidu need ei õpi...
omakohus pole mingi lahendus.
ON! ja kohati ainuõige lahendus
SYLB

Hiinlane

Lugemata postitus Postitas Hiinlane »

raitonrait2 kirjutas:
kle pilukas, ei kõik on seaduse ja LE eest võrdsed, aga see ei tähenda et aint rolleri tyybid eksivad, kindlasti bikerid eksivad ka, ja koguaeg ei juhigi rollerit mingi noor, vaid vahel isegi mingi vanamees, ja bike-dega tehakse linnas streetrace ja kiirendusi, see ei sea siis ennast ja teisi ohtu v, sest kiirused lähevad päris suureks... Shocked

Mina polegi väitnud, et bikerid ei eksi. Eelmine aasta sõitsin ise ka ilma lubadeta ja päris rumalalt. Nüüd, kui roller on katki, olen linnapeal väga palju ilma kiivrita sõitjaid näinud ja kusjuures suur osa on olnud täiskasvanud :?
Pilukas ma ei ole kusagilt otsast.
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

Suzumen kirjutas:
mca15 kirjutas:
Mitte, et ma kaitseks jollerihunti, aga kollane tuli ei keela ristmikule sõitmist.
Vaata LE uuesti läbi :wink:
Lisaks ainult niipalju, et enamus baikereid mind tunnevad kui suhteliselt konkreetset ja otsekohest inimest. Tehke omad järeldused ise :idea:
Me tegi kunagi ARK-s lube, teoorias oli 5 viga, kukkusin loomulikult läbi. Need vead, mis tegin jäävad eluks ajaks meelde.
Kas kollase tulega ristmikule sõit on keelatud?
Jah
Ei
Vastasin loomulikult ''Jah''
Õige vastus oli ''Ei''
Mudakoll

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Suzumen kirjutas:
gangsta kirjutas:
Kusjuures tegelikult idee, et ühel õhtusel sõitmisel ilma kiivrita sõitjad ja muud tegelased kinni pidada ja kolm sõna tõsist juttu rääkida on hea idee. Tõenäoliselt see hunt kes kinni peetakse kannab terve ülejäänud elu kiivrit, et ainult ei peaks 20 tsiklisti ees värisema kui need sulle kiivri tähtsusest seletavad.
Hmm :roll:
Sepp on hea mõtte genereerind :P Nii saaksime reaalse panuse anda liikluskultuuri. Peaks rohkem mõjuma (ma tahaks näha, kui 10-20 baikerit korraga seisse piiravad mingi tabureti, kas mõned hundid on sama mehed edasi kui siin foorumis) kui lihtsalt siin foorumis moraali lugemine. :roll:
Palve kõikidele baikeritele: aitame oma noorematel vendadel- õdedel mõista ja aru saada liikluskultuurist ja kaitsevahendite vajalikkusest :bsmile:
Hästi tervitatav ettevõtmine. Minu kiidusõnad :)

Teada on, et negatiivne tekitab negatiivset ja seepärast soovitan võimalusel positiivsele rõhuda. Kiitke neid rolleriste, kes korralikult sõidavad ja tunnustage neid kasvõi õlalepatsutusega. Noor teeb väga palju asju ikka selleks, et tähelepanu ja tunnustust saada. Selliste meeste nagu isand Sepp, Suzumen ja teised on, õlalepatsutus tähendaks noorele väga palju ja teised kadestaskid teda ja sõidaksid ka korralikumalt, sest tahavad kah teie tunnustust ära teenida. 8)

Sellistelt meestelt, kes veavad ilma kiivrita tibi tagaistmel, ise samal ajal kiivrit kandes, küsiks ma otse, et kas ta on valmis selle tüdruku ka endale naiseks võtma koos kõige sinna juurde käivaga, sest tema hoolimatuse tõttu võib tüdruku nägu olla igaveseks nii rikutud, et keegi teine temakest lihtsalt enam ei taha...

Viisakas ja noomiv jutuajamine 20 siklimehega on kindlasti väga hariv noorele uljale rolleristile. Samas kui keegi saab teenitult kitli peale, võib pärast sellest nii palju hala ja nuttu tekkida, et hirmus mõelda kohe.

Üks mõte veel: ei oleks ju üldse halb idee minna ka mõnele Rolleriklubi kogunemisele, seal noortega juttu teha ja kiita neid ettevõtlikkuse eest samal ajal manistedes neid mõistlikkusele. Autoriteetsete siklimeeste jutt silmast-silma mõjub kindlasti positiivselt.

Edu teile ja loodan ka ise aktsiooniga peatselt ühineda :bsmile:

Teema algataja
raitonrait2

Kohati päris tark tekst
KOndimootor
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

raitonrait2 kirjutas:
no ma olen korduvalt näind kuidas biki vend kahe kõrvuti sõitva lliini bussi vahelt läbi laseb
näita mulle seadust kus see on keelatud :)
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

raitonrait2, mille vastu sa selles teemas protesteerid?

Teema algataja
raitonrait2

ei ma lihtsalt põhjendan oma arusaama et kõik kaherattalise juhid nii taburetil liiklejad kui bikerid võivad mõnikord eksida, et ei tasuka kohe nii karmiks minna , kui keegi sulle ette keerab, et siis teda kohe kolkima jne. oleme rahulikud ja teeme asjad sõnaliselt selgeks
KOndimootor

Teema algataja
raitonrait2

sepp kirjutas:
raitonrait2 kirjutas:
näita mulle seadust kus see on keelatud :)
on kaherealine s'idutee, st mõlemal pool on 2 rida, ja 2 bussi sõidavad kõrvuti, ja bike lipsab sealt vahelt läbi
KOndimootor

Heinar

Lugemata postitus Postitas Heinar »

Kas sõidurajad olid märgistatud, et väidad 2 rada olevat?

Teema algataja
raitonrait2

ja
KOndimootor

milko111

Lugemata postitus Postitas milko111 »

Täiesti mõtetuks läheb juba ju :s.....minumeelest oli nagu point siin kiivrita sõit ja sellepuhul tulex küll mõnele meeldetuletada milleks on kiiver....a see punase värk see on nii nagu ta on....ex igaühel peab olema endal piisavalt mõistust :P..ega sellel bike vennal, kes sõidab kahebussivahelt läbi rohkem mõistust pole, kui sellel rolleri juhil kes punasega üle laseb lootes, et midagi ei juhtu...
Honda CB600
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”