Piduri õhutamine
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Mella, minu meelest küll (veelkord, asi toimib kindlasti ka isevooluga, nagu sul oli). Heeblit vajutades läheb ju survega. Heeblit tagasi lastes korraks vool aeglustub, aga alt otsast mingit tagasivoolu küll ei teki, ka lahtise nipliga. Ja kui ka tekiks, on ju vooliku ots juba läbi voolanud pidurivedelikus, st tagasi voolaks ka vedelik, mitte ei tõmmataks õhku.
Ma lihtsalt tegin nii oma rattal ja tulemus oli kiire ja korralik, no pole vajadust olnud alt niplit kinni keerata pumpamise ajaks etc. Võimalik muidugi, et räägime midagi üksteisest mööda.
Millest nii kole probleem selle tagasivoolu tõkestamisega (näpp ette etc)?
Kõrgemalt surub ju vedelik niikuinii peale, st altotsast õhk sisse ei pääse ja kui peale valades mahutit ikka täis hoiad, ei pääse ülevalt ju ka? Korras mansettide ja jätkude korral on õhu sattumine piduritesse minu meelest üldse välistatud.
Ma lihtsalt tegin nii oma rattal ja tulemus oli kiire ja korralik, no pole vajadust olnud alt niplit kinni keerata pumpamise ajaks etc. Võimalik muidugi, et räägime midagi üksteisest mööda.
Millest nii kole probleem selle tagasivoolu tõkestamisega (näpp ette etc)?
Kõrgemalt surub ju vedelik niikuinii peale, st altotsast õhk sisse ei pääse ja kui peale valades mahutit ikka täis hoiad, ei pääse ülevalt ju ka? Korras mansettide ja jätkude korral on õhu sattumine piduritesse minu meelest üldse välistatud.
Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.