Rakvere mehed, organiseerume?

Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Tähnik kirjutas:
Bombardier kirjutas:
Tähnik kirjutas:
Vot sellise teema leidsin:D Nagu mõtete peale... Esiteks siis kohe küsimus, kas ainult mehed, tutvume? Või on ka kohalikud naised seltskonda teretulnud? Mul küll ei ole ratast, aga esimesel võimalusel soetan selle, kui load tehtud. Hetkel aga ma meeletult tahaks teada, kes n-ö kohalikest akna alt mööda kihutavad ja südame verd tilkuma panevad tsiklihäält kuulda andes? Pesitsen Rakvere lähedal. Ja vb teab ka keegi Kadrinas elavatest tsiklistidest.
Võin ühte CBR 600 laenata kui väga isu sõita :D, on üks üle hetkel
Oo Bombardier isiklikult.. sind ma olen palju näinud, kaugelt järele vaadanud;)

Muidugi on isu sõita, jube suur isu. Aga häda on selles, et ma just ei hiilga kogemuste poolest. Ka on keerelnud mõte soetada mõni kerge ktm, vms enduro, millega oleks mõtekas sõitma õppida korralikult, ja alles siis bike.... Aga sinu pakkumine on ahvatlev ja suvi alles ees :D kui leian võimaluse enne ratta selga saada siis kuu aja pärast tuleksin su jutule, tuletaksin meelde;) Meest sõnast Tarvast sarvist;) PS: ma olen pisike, vb ma ainult kõlgun su cbr-i otsas. LOOMULIKULT AITÄHH PAKKUMAST
Hmm, paha et sa pisike oled, muidu oleks Kadrinas raskeendurot proovida võinud... :twisted:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”