Enduuromeeste email to sms & email
Mõned üldised reeglid:
Kuna list on eelkõige mõeldud email to sms siis peame arvestama mõningate piirangutega
Enamvähem 160 tähemärki mahub sms-i ära ning edastatakse reeglina kirja sisu (subject jpm. jäätakse välja)
Siis listi teadet saates peaks tegema seda nii:
Kuup = kuupäev
Kell = doh???
Kus = kokkusaamise koht
Trass = enduuro raja pikkus
-to = kokkusaamise kohast enduuro rajani
Klass = Enduro (sobib igale rattale) / cross (hardcore enduuro, krossirajad, saku rajad jne.)
Mina = Kes vastutab saadetud info eest!
Inf = kus asub ürituse kohta lisainfo?
Allpool siis näide, et milline teade võiks tulla sms-na:
Kuup:18.04,Kell:17:00,Kus:HaaberstiStatoil,Trass:60km-to30km,Klass:Enduro,Mina:*******,Inf:"Enduurod metsaradadele"
******* = vastutaja telefoni number, äärmisel juhul maili adre voi nimi mida kõik teavad
Kui kellegil on veel ideid ja ettepanekuid siis andke aga teada, see meie kõigi jauks ju!
Teeb siis ka nii, et listi aadressile tagasi ei replay ja niisama tühja kama sinna ei saada!
Listi efektiivsus oleneb meist endist!
Kuna list on eelkõige mõeldud email to sms siis peame arvestama mõningate piirangutega

Enamvähem 160 tähemärki mahub sms-i ära ning edastatakse reeglina kirja sisu (subject jpm. jäätakse välja)
Siis listi teadet saates peaks tegema seda nii:
Kuup = kuupäev
Kell = doh???
Kus = kokkusaamise koht
Trass = enduuro raja pikkus
-to = kokkusaamise kohast enduuro rajani
Klass = Enduro (sobib igale rattale) / cross (hardcore enduuro, krossirajad, saku rajad jne.)
Mina = Kes vastutab saadetud info eest!
Inf = kus asub ürituse kohta lisainfo?
Allpool siis näide, et milline teade võiks tulla sms-na:
Kuup:18.04,Kell:17:00,Kus:HaaberstiStatoil,Trass:60km-to30km,Klass:Enduro,Mina:*******,Inf:"Enduurod metsaradadele"
******* = vastutaja telefoni number, äärmisel juhul maili adre voi nimi mida kõik teavad
Kui kellegil on veel ideid ja ettepanekuid siis andke aga teada, see meie kõigi jauks ju!
Teeb siis ka nii, et listi aadressile tagasi ei replay ja niisama tühja kama sinna ei saada!
Listi efektiivsus oleneb meist endist!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.