Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Tere
Selline tegelane nagu Tähnik, 20ne aastane Lääne-Virumaa neiu, esialgu tagasihoidlik, kuna ratast ega lube hetkel ei ole, aga kindel on, et tulevad mõlemad, kui aeg küps ja finantsolukord soodustab.
Tõsine huviline olen aastaid olnud, lõpuks leidsin ka kellegi, kellega sellest rääkida ja kaasa sõita, ning minu rõõmuks neid lisandub. Sabal olles küll ei suuda muust mõelda kui, et "oh kurrja saaks juba ise lenksu"
Nende kellegi kaudu ka biker.ee-st kuulsin, saiti külastanud ka liituda tahtsin. Ootan suure huviga üritusi, tutvumisi, ja tsiklitest eemale mind ei saa. Tulevane ratas arvatavasti bike. Siiani on Itaalia rattad silma jäänud, aga tiba vara spekuleerida, enne õpin sõitma 
Selline tegelane nagu Tähnik, 20ne aastane Lääne-Virumaa neiu, esialgu tagasihoidlik, kuna ratast ega lube hetkel ei ole, aga kindel on, et tulevad mõlemad, kui aeg küps ja finantsolukord soodustab.
Tõsine huviline olen aastaid olnud, lõpuks leidsin ka kellegi, kellega sellest rääkida ja kaasa sõita, ning minu rõõmuks neid lisandub. Sabal olles küll ei suuda muust mõelda kui, et "oh kurrja saaks juba ise lenksu"

Viimati muutis Tähnik, 18 Apr 2007, 11:43, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.