kus hoiate teie oma mootorratast?

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

eks pika talvega võib kõike juhtuda.kuid siiani on kevadeks ikkagi enamus juppe alles ja uueks hooajaks kõik kenasti korda tehtud ja kokku kruvitud.

Teema algataja
Boolic

Lugemata postitus Postitas Boolic »

Aga teab siis keegi kus kohast saab sellist konteinerit nagu eelpool miniti.On keegi juba enda tsikli kaitseks soetanud sellise asja.Kui on olemas koht kuhu see väike konteinerike paigaldada siis on see ju igatepidi turvalisem kui lageda taeva all.

Teema algataja
loomha

Lugemata postitus Postitas loomha »

Mai tea, ilusa ilmaga ukse ees, halva ilmaga garaažis või kuuri all. Võtmed vahel ees, vahel mitte.

Ma elan oma majas, aias (ca 5 hektarit) valvavad neljajalgsed.

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

tere
mina hoian oma ratast yamaha r1 mustamäe teel maja nr 85 sisehoovis. siiani pole midagi juhtunud :D rahvas käib ja vaatab küll kui äge pill on :D
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

K2bi kirjutas:
tere
mina hoian oma ratast yamaha r1 mustamäe teel maja nr 85 sisehoovis. siiani pole midagi juhtunud :D rahvas käib ja vaatab küll kui äge pill on :D
Sülita nüüd kolm korda üle õla :lol:

Teema algataja
H2O

Lugemata postitus Postitas H2O »

hoian oma pilli kuuri all, tuul käib läbi katus on peal ideaalsed tingimused ratta hoidmiseks
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Tundub, et ma võin ennast "kapitalistlikuks haiks" nimetada, kuna talvel seisab ratas maja akna all kuivas garaazis ja suvel töö juures relvastatud valve all 8)
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

Teema algataja
erikthazidrider

Lugemata postitus Postitas erikthazidrider »

garaazis hoian koguaeg võtmed ees ja enne garaazi veel 2 suurt,musta ja vihast dobermanni :twisted: ja noh... :D praeguseks juba 2 nädalat mota garaazis seisnud kuna esi velg õgvendamisel :cry:

Erci
Tsikkel: KTM 1190 Adventure R
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 31 korda

Lugemata postitus Postitas Erci »

Sõiduhooajal kortermaja ees suvalisel parkimiskohal, pole veel halba juhtunud.

oma_jope

Lugemata postitus Postitas oma_jope »

Praegu kortermaja keldris. Alla läheb päris ilusti, üles on parasjagu punnimist :). Enne ei saanudki seda üksi üles kui laia laua trepile toetasin.
Kronreif, Trunkenpolz ja Mattighofen ruulivad
Kasutaja avatar

tollboy

Lugemata postitus Postitas tollboy »

Hetkel külmas karaazis :cry:
Aga peale romonti ja värvi soojas kaminasaalis :lol: -ikkagi minu nunnukesekene musi talle
:lol:

Teema algataja
yamaha15

Lugemata postitus Postitas yamaha15 »

soendusega garaasis ikka: :D
Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Mina sõiduhooajal hoian ikka tasulises parklas, see on jah selge et neil mingeid kohustusi ei ole, aga endal ikkagi kindlam tunne kui lihtsalt maja ees hoida, parklas on kohe valvuri putka ees kenasti silme all ja tundub olema ka üsna korralik parkla, st. ei jooda kogu aeg nagu mõnes parklas seda paraku tehakse. Rattal kahepoolse sidega alarm ka peal ja levib kenasti paneelmaja korterisse teisel pool maja ca. 500 m kauguselt. Talvel ikka garaazis.
Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Nii, arvake ära, kumb on õige :P

Väike google abiks:

Tulemused 1 - 10 ligikaudu 3,320-st otsingule soendus
Tulemused 1 - 10 ligikaudu 238,000-st otsingule soojendus

:evil:

Teema algataja
Tosha

Lugemata postitus Postitas Tosha »

kas keegi teab mõnda valvega parklat tondi/kristiine/mustamäe kandis ? :roll:
Kasutaja avatar

Alpss
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alpss »

Garaažis ikka .
Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Aitab naljast mehed.

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Kuna meil siin hoovis parkimisega suht sitasti, siis broneerisin juba kuu aega ette parkimiskoha ära:

Pilt

Pilt

Enam ei taha keegi millegipärast minu kohale parkida... :mrgreen:
Kasutaja avatar

meph
Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas meph »

Nõmmel eramaja garaazhis. Koer ka jookseb ümber garaazhi :)

Teema algataja
COUPR

Lugemata postitus Postitas COUPR »

Kus Lasnamäelased hoiavad kaherattalisi?
Kant ise on Ussimäe ja Läänemere, küsinud olen sealsetest parklatest, kuid on olnud tööl siis kas ebakompetentsed valvurid-alkojoobes :x ,või lihtsalt motovihkajad!!! :twisted:

Teema algataja
riceboy

Lugemata postitus Postitas riceboy »

Ratas on eramaja auto varjualuse all ja samal ajal maja küljes ketis + üks piduriketta auku käiv junn peal :)
Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

COUPR kirjutas:: Kus Lasnamäelased hoiavad kaherattalisi?
Kant ise on Ussimäe ja Läänemere, küsinud olen sealsetest parklatest, kuid on olnud tööl siis kas ebakompetentsed valvurid-alkojoobes Mad ,või lihtsalt motovihkajad!!! Twisted Evil

Lasnamäel ongi probleeme parklatega :evil:
isegi kui tahad ühe korra õhtust hommikuni parkida siis esimesena nats joobes valvur ütleb sulle et pole kohtasi, kuigi silmaga näha et mõned on (ja motikas ju ruumi ei võta eriti) siis kui oled vihma käes oma 5min seisnud ja mõelnud kuhu edasi siis teevad sellise näo et osutavad sulle suure teene ja ok maksa siis oma 35 eku ära ja pane selle siia seisma aga vaata et ikka varahommikul selle järgi tuled.. :twisted: :evil: :twisted: tunnevad vist oma võimu või ei tea mis neil veel viga on, aga sellised kogemused on ka autoga parkides.. viimasega lahendus lihtsam, kasko peale ja akna alla..

Mitme peale valvega garaaz üürida oleks vast parem lahendus, aga hindasi ei tea ja ega vist leida midagi on kah raske..

Teema algataja
figaro

Lugemata postitus Postitas figaro »

COUPR kirjutas:
Kus Lasnamäelased hoiavad kaherattalisi?
Kant ise on Ussimäe ja Läänemere, küsinud olen sealsetest parklatest, kuid on olnud tööl siis kas ebakompetentsed valvurid-alkojoobes :x ,või lihtsalt motovihkajad!!! :twisted:
Täitsa jama jah olen ka Lasnamäel, korter on aus ja hea aga ratta hoidmiseks kohta pole.
Asun siin Mahtras, Mustakivi keskuse juures kanali lõpupoole, siin on kaks tasulist parklat, aga vot ei tea millist nendest usaldada.
Tundub, et pean õhtul minema luusima ja vaatama, kas mõnes nendest ka keegi rattaid hoiab. Või teab keegi rääkida kogemusi!
Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

Vot sellest mustakivi kõrval kohe parklast ma rääkisingi.. teise parklasse mis tõkkepuuga mingi baari kõrval ma polegi saanud, ja kuna seal suhtumine nõme siis ega ei taha kah.. mis kohe baari vastas üle tee parkla seal jalle jama et kõrval ehitatakse ja lammutatakse miskit, tolmu, auke ja muda kui palju + plats ei ole asfalteeritud, kruus ja tolm ühesõnaga. valvurid putkas enamvähem normaalsed, pole neid magamas näinud küll aga on nad sealt vahepeal kadunud kusagile.. :roll: valvurid teadsid ka rääkida et võimalik et läheb kinni see koht suvel millalgi..
nii et ise hoian töö juures ratast hetkel.. :P :evil: lootusettu juhus tundub see siin..
Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Kui keegi tahab oma korterit mustakal jagada, siis üks saabuv TDM otsib korterit ja toredat kaaslast. Vilde tee kant oleks sobiv

Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

VWman kirjutas:

Kui keegi tahab oma korterit mustakal jagada, siis üks saabuv TDM otsib korterit ja toredat kaaslast. Vilde tee kant oleks sobiv

Kui keegi tahab oma voodit mustakal jagada, siis üks saabuv TDM otsib voodit ja toredat kaaslast. Vilde tee kant oleks sobiv
järgmine suvi on pesakond ilusaid/armsaid TDMM-isi maailma juurde tulemas.
huviliste registreerimine algab 1aprillil 2008

Kasutaja avatar

VWman
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Kui keegi tahab oma voodit mustakal jagada, siis üks saabuv TDM otsib voodit ja toredat kaaslast. Vilde tee kant oleks sobiv
järgmine suvi on pesakond ilusaid/armsaid TDMM-isi maailma juurde tulemas.huviliste registreerimine algab 1aprillil 2008

:D just just, küll toodaks neid TDM-e kui see nii lihtne oleks :)
Aga isiklikult , voodit jagada kellegagi pole vaja .. aga kui kellegil on garaazis ratta jagu ruumi, siis sellest oleks huvitatud.

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Mul on kuuris kus on peaaegu sama külm, kui õues. Ega see rattale mingil määral halba ei tee? Kui mul rollerid olid, siis need elasid küll -30 talve üle ja läksid kevadel käima.

Avatari peal isegi seda kuuri näha, kus ratas talveund magab.

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Minu ratas on praegu juppidena garaazi kahe ruumi vahel ära jagatud + öösiti Ziguli garaazis, et raskendada pääesmist tagaruumi ja riiuli juurde, kus mootor on. Garaazil on isegi lukk ees.
Tagaruumi mitte pääesmiseks on selle uks haagis :lol: .

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Tööriistakuur oleks pakkuda hoidmise kohaks. Temperatuur sees sama mis õueski. Lihtsalt katus peakohal, seinad ümber ning uks lukus. Kuur majas õue peal. Naabri koer ka valvab.

Aga asukoht Kiilis. Kui sobib, anna märku.

VWman kirjutas:

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

all4uan4
Tsikkel: Yamaha SZR660
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas all4uan4 »

Kuna mu vana hoiukoht arvatavasti mulle ära keelatakse siis oleks küsimus selline...Saab keegi ühe õnnetu hinge endale garaazi talvituma mahutada...`?? Rakvere ja selle ümbrus oleks suurepärane võimalus. :roll:

SilenCe before the storm...
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”