kus hoiate teie oma mootorratast?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Aitab naljast mehed.

Enam ei taha keegi millegipärast minu kohale parkida...

-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Kant ise on Ussimäe ja Läänemere, küsinud olen sealsetest parklatest, kuid on olnud tööl siis kas ebakompetentsed valvurid-alkojoobes Mad ,või lihtsalt motovihkajad!!! Twisted Evil
Lasnamäel ongi probleeme parklatega

isegi kui tahad ühe korra õhtust hommikuni parkida siis esimesena nats joobes valvur ütleb sulle et pole kohtasi, kuigi silmaga näha et mõned on (ja motikas ju ruumi ei võta eriti) siis kui oled vihma käes oma 5min seisnud ja mõelnud kuhu edasi siis teevad sellise näo et osutavad sulle suure teene ja ok maksa siis oma 35 eku ära ja pane selle siia seisma aga vaata et ikka varahommikul selle järgi tuled..

Mitme peale valvega garaaz üürida oleks vast parem lahendus, aga hindasi ei tea ja ega vist leida midagi on kah raske..
-
Teema algataja
Täitsa jama jah olen ka Lasnamäel, korter on aus ja hea aga ratta hoidmiseks kohta pole.COUPR kirjutas:Kus Lasnamäelased hoiavad kaherattalisi?
Kant ise on Ussimäe ja Läänemere, küsinud olen sealsetest parklatest, kuid on olnud tööl siis kas ebakompetentsed valvurid-alkojoobes,või lihtsalt motovihkajad!!!
Asun siin Mahtras, Mustakivi keskuse juures kanali lõpupoole, siin on kaks tasulist parklat, aga vot ei tea millist nendest usaldada.
Tundub, et pean õhtul minema luusima ja vaatama, kas mõnes nendest ka keegi rattaid hoiab. Või teab keegi rääkida kogemusi!
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:

nii et ise hoian töö juures ratast hetkel..

-
- Tsikkel: FZR
- Tänatud: 1 kord
VWman kirjutas:Kui keegi tahab oma korterit mustakal jagada, siis üks saabuv TDM otsib korterit ja toredat kaaslast. Vilde tee kant oleks sobiv
Kui keegi tahab oma voodit mustakal jagada, siis üks saabuv TDM otsib voodit ja toredat kaaslast. Vilde tee kant oleks sobiv
järgmine suvi on pesakond ilusaid/armsaid TDMM-isi maailma juurde tulemas.
huviliste registreerimine algab 1aprillil 2008
Kui keegi tahab oma voodit mustakal jagada, siis üks saabuv TDM otsib voodit ja toredat kaaslast. Vilde tee kant oleks sobiv
järgmine suvi on pesakond ilusaid/armsaid TDMM-isi maailma juurde tulemas.huviliste registreerimine algab 1aprillil 2008
just just, küll toodaks neid TDM-e kui see nii lihtne oleks
Aga isiklikult , voodit jagada kellegagi pole vaja .. aga kui kellegil on garaazis ratta jagu ruumi, siis sellest oleks huvitatud.
Tööriistakuur oleks pakkuda hoidmise kohaks. Temperatuur sees sama mis õueski. Lihtsalt katus peakohal, seinad ümber ning uks lukus. Kuur majas õue peal. Naabri koer ka valvab.
Aga asukoht Kiilis. Kui sobib, anna märku.
VWman kirjutas:Kui keegi tahab oma korterit mustakal jagada, siis üks saabuv TDM otsib korterit ja toredat kaaslast. Vilde tee kant oleks sobiv
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.