LOUIS ja POLO
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1447
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
LOUIS ja POLO
ma oleksin puntilööja, kui keegi Louisest tellima hakkab (kotiraame on tarvis). -> krahv@perses.net
k.
-
- Tsikkel: Yamaha FZS1000
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
56237094 lysty@hot.ee
Re: LOUIS ja POLO
Kas keegi on viimasel ajal polost tellinud? Asi selles et tegin ostu ja maksin krediitkaardiga aga siiani pole raha arvelt maha läinud ega ka broneeringut pole peale tulnud. Kas peaksin varsti muretsema hakkama või see ongi normaalne, et on mingi viivitus (tüüpiline Sakslaste "tigupangandus")?
Tavaliselt on mul alati krediitkaardiga makstes koheselt broneeringusse läinud.
Soovitan POLOst kauge kaarega mööda käia. Poodides reeglina teenindus halb, prospektis olevat kampaaniatoodet pole või ei taheta müüa: eelmine suvi Konstanzi poes tänitasin müüjaga, et miks teil kunagi midagi prospektist pole, mille peale see tagaruumidest tõi sooduskauba välja ja "vastu tahtmist" müüs mulle. Eks ta tahtis müüa kallist 60€ toodet, mitte 30€st. Tellisin eelmine kevad ka midagi postiga sealt, aega läks ca. 1,5 kuud kui kätte sain.
LOUISis alati kaasaegsed tooted, väga hea sõbralik teenindus, kiired saadetised jne. Soovitan.
MrR kirjutas:Soovitan POLOst kauge kaarega mööda käia. .... Tellisin eelmine kevad ka midagi postiga sealt, aega läks ca. 1,5 kuud kui kätte sain.
Ära hirmuta! Ma harjunud et UK-st tulevad tellitud asjad 3 päevaga, Saksast vähem kui nädalaga ja Hong-Kongist 21 päevaga.
Raha läks krediitkaardlt maha alles umbes poolteist päeva peale ostu. Annan kindlasti kohe teada kui asjas mingid arengud, et saaksid teisedki kaasmaalased võtta seisukohta POLOst tellimisel.
-
- Tsikkel: Yamaha XJR 1200 Yamaha XJ600N
intz kirjutas:Romka: kirjutas:ja Hong-Kongist 21 päevaga.
Tuli just 10-ga
Tellisime Lullaby-ga esmaspäeval, 13.aprillil, tööpäeva lõpu poole kl 16 paiku, natuke nodi LOUIS-st,
kolmapäeval tsekkasin, et summa oli juba krediitkaardilt bronnitud ja täna siis tuli e-mail,
et eile, s.o 17. aprilli kell 15:00 on pakk antud DHL-i kullerile. Pole paha!
Näis siis millal reaalselt kuller kodu ukse taha kolistama tuleb.
loodame, et äkki esmaspäevl. No teisipäeval vast ikka juba.
Romka: kirjutas:Annan kindlasti kohe teada kui asjas mingid arengud, et saaksid teisedki kaasmaalased võtta seisukohta POLOst tellimisel.
ÜLLA ÜLLA postimees täna uksetaga tuututamas! Eelmine neljapäev tellisin ja täna täpselt nädal hiljem pakk käes. Täiesti positiivne kogemus ja mina soovitan teil küll POLOst tellida!
Saab ilusti ingliskeelseks panna ja midagi kaelamurdvat pole. Vaja vaid registreerida ja kui krediitkaart olemas, siis maksmine ka imelihtne (ma maksin SEB Magnetiga).
Inglisekeelne avaleht siin>
http://www.polo-motorrad.de/L/2/Online-Shop.g33.0.html
Tahtsin veel öelda, et olen ka Louisist ja Polost korduvalt tellinud ja toonud igasugu kaupa. Kuid see aasta sain positiivse kogemuse osaks: Heldi valgest nahast naistetagi sain näiteks Motomarketist soodsamalt kätte, kui Louisist kohapealt oleks saanud (hoidsin seda Louisis käes juba, kuid numbrit polnud).
Moraal siit, et Eesti poed saavad ka pakkuda kvaliteeti ja head hinda. Respect!
-
- Tsikkel: Yamaha XJR 1200 Yamaha XJ600N
Nonii kirjutas:Tellisime Lullaby-ga esmaspäeval, 13.aprillil, tööpäeva lõpu poole kl 16 paiku, natuke nodi LOUIS-st,
kolmapäeval tsekkasin, et summa oli juba krediitkaardilt bronnitud ja täna siis tuli e-mail,
et eile, s.o 17. aprilli kell 15:00 on pakk antud DHL-i kullerile. Pole paha!![]()
Näis siis millal reaalselt kuller kodu ukse taha kolistama tuleb.
loodame, et äkki esmaspäevl. No teisipäeval vast ikka juba.
KAUP käes. eile 28. aprilli hommikul teade paki kohta postkastis (Pärnus)
Aega läks siis Lousist tellimisest (tööpäeva lõpus) kuni postipaki teateni (hommikul) 15 päeva.
Igatahes kaup kenasti vastavalt tellimusele komplekteeritud ja pakitud.
Julgeme juba soovitada
-
- Tsikkel: Honda Deauville
plaan seekord vist otsetellimus teha. kinnitage, et saan õieti pihta. kred.kaardiga makstes on ainsaks kauba hinnale lisanduvaks kuluks saatekulu eestisse, mis on 19.95 eur- i (krõbe :S). jah?
mmz kirjutas:Telli dragbike kaudu? http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=96&item=670
Mul väike asi, pole mõtet Matile tüli teha.
Imre
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.