Corvette juht läks äärmiselt närvi ja andis peksa

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kristjan

Corvette juht läks äärmiselt närvi ja andis peksa

Lugemata postitus Postitas Kristjan »

Kahele piidrile rollerijuhile kes täna 13:45 Tallinn-Tabasalu teel kere peale said.

Mõelge ka mis te 90 alas keset teed teete. Uskuge mind, kui normaalselt sõidate ei puudu teid keegi ega kobise teiega keegi. Läbige koolitus ja õppige liikluses sõitma. Haabersti ringristmikul oleks teie pärast avarii juhtunud.

Igasugu tuuning sõiduvõtted ja lamamisasendis pullitamine ja kõrvuti teistele ettekeeramine ajab sita keema. Vastu tuli terve rida autosid, taga oli liiklus teie pärast umbes. Nii kaua oli lõbus kuni ühel vennal kopsu üle maksa ajasite ja vastu tatti saite.

Edu edaspidiseks,
K.

Paranoid

Lugemata postitus Postitas Paranoid »

:lol: :lol: :lol:

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Väga õige tegu. Muud moodi neil mõistus pähe ei tule. :roll:
Kasutaja avatar

kasutajanimi

Lugemata postitus Postitas kasutajanimi »

Eks mindi siis uut Yamaha keskust kaema :D Ega jah, muud ei ole tõesti teha kui nahk ära parkida :lol:
Kasutaja avatar

simp
Tsikkel: sv1000n
Tänanud: 122 korda
Tänatud: 192 korda

Lugemata postitus Postitas simp »

kasutajanimi kirjutas:
Eks mindi siis uut Yamaha keskust kaema :D Ega jah, muud ei ole tõesti teha kui nahk ära parkida :lol:
ma pakuksin et pigem hooaja avamisele;)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kristjan

Lugemata postitus Postitas Kristjan »

Kes se junn enne ohkis siin? Postitust enam pole. Tule ma annan sulle tutika lutipudeli, mul endal pole vaja läinud.

Sai ju räägitud, et need 2 venda piiderdasid tee peal. Nii kaua piiderdasid kuni ühel vennal tuli tahtmine nüpeldada ja oligi kõik noh. Saad ju ise ka aru, et ilma põhjuseta keegi midagi sellist ei teeks.

K.
Kasutaja avatar

Medic

Lugemata postitus Postitas Medic »

Ühe lollus õigustab teise oma?

Kui rollerdajate rumalust võib ehk sageli õigustada nooruse uljusega siis selle autojuhi oma õigustate kuidas?
Ahjaa.. kaks rollerit koperdasid jalus & raiskasid Teie väärtuslikku aega. Pikemaajalise häirimise käigus oleks ehk ühehäälselt lubatud mõnel suuremal masinal neist lihtsalt üle sõita?

Huvitaval kombel ei saada isegi siinses "kaherattaliste" seltskonnas aru, et antud juhul ilmselt puudus rollerdajatel ülevaade liikluskorrast ning sealsetest reeglitest. Ning tõesti, ärge lootgegi, et "meie kallid teismelised" oma liikluslikku haridust iseenesest arendama hakkavad.

Kahju, et niipaljude arusaamad siin oma lõpu leiavad & ignorentsus selliseid vilju kannab.
Life is a fatal condition.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Medic kirjutas:
Pikemaajalise häirimise käigus oleks ehk ühehäälselt lubatud mõnel suuremal masinal neist lihtsalt üle sõita?
Tõenäoliselt ülesõitmisest antud tüübid pääsesidki tänu lõuga saamisele.
Muidu oleks olenemata hääletamise tulemustest see juhtunud kunagi mitte väga kauges tulevikus nagunii... kui mõistust ja enesealalhoiuinstinkti piisavalt ei ole... nüüd ehk veid mõtlevad ja jäävad ellu.

Julm, aga päriselt on eestis veel liiga vähe liiklusohvreid, et see inimesi mõtlema paneks - lihtsalt tõenäosus haiget saada on liiga väike ja järelikult ei ole vajadust.
Kui paar mõistuseta ja liiklusoskuseta rollerijuhti saaks päevas teistelt liiklejatelt lõuga ja keskmiselt ühest nädalas üle sõidetaks, alles siis võibolla hakkaksid osad vennad mõtlema, kas ja kuidas peab liikluses käituma. Samuti ehk hakkaksid ennem hoolikalt mõtlema ja oma võsukese vaimseid võimeid ja adekvaatsust hindama ka nende vanemad, enne kui nad neile masina ostavad.

Serengeti
Tsikkel: Z750 ; KX250F

Lugemata postitus Postitas Serengeti »

Video teemast kohe siia video kuidas mujal maailmas sõidetakse.http://www.youtube.com/watch?v=CMsjNFsqYNc See peaks olema Inglismaa ja need täiskasvanud mehed mitte poisikesed. Ei õigusta sellist teguviisi, aga kas see on õige et kohe kätega kallale minna?
Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Serengeti- kui inimene ikka aru ei saa, siis on ainuke viis asi selgeks teha füüsilise noomituse läbi. Mäletan enda poisikese-aegadest, et kui muidu aru ei saanud või õppida ei tahtnud, siis pärast triibulisi sain asjad väga kiirelt selgeks... Ja pealegi- loodan, et sina ei ole üks nendest Rakvere rollu-rullnokkadest.... Varsti ajan need idioodikepikesed oma auto alla :evil:
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

Serengeti
Tsikkel: Z750 ; KX250F

Lugemata postitus Postitas Serengeti »

Sõita tuleb ikka mõistlikuse piirides. Ei ole just erilist tahtmist kuhugi auto alla kõri pidi jääda. Endal täitsa rolleri load olemas kuigi enam neid vaja ei lähe. Nojah kui kuidagi teistmoodi aru ei saa siis võibolla on see tõesti ainuke võimalus, ise ei julgeks vist ültse peale seda oma rolleriga linna tulla :lol: Mina elan pigem ennast raja peal välja. Oleks hea kui keegi oskaks öelda kus oleks häid pikki sirgeid vähese liiklusega. Lennuväljad on läbi proovitud rutja oma pole piisavalt sile ja tapalt aeti meid ära :?

Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Mida sa vend närvitsed, peksa P***U kodus ... võta poksikott või midagi
Mis sa ootad meist, masin läheb 45 välja, või veits peale. Mis ma hakkan tee äärde võtma kui mingi vend autoga laseb 100 mööda... eriti lähedalt veel. Ega nagu autojuhid peavad ka arvestama. Ma ei tea mitte ühtegi liikluseeskirja olen 15. Tegin 10 a rattajuhiload ära. Tegin mopisõidueksami ära ja ongi kõik. :S
Väga lahe vend oled... mine närva mujal _ Ega see et sa rollerivennale peksa annad, sest et sa ise vanem oled _ ega see sind paremaks ei tee!
Väga nõme! Eriti nõme on see, et sa tuled sellega kekkama siia!
Kasutaja avatar

*DDF*

Lugemata postitus Postitas *DDF* »

Urbanstyle kirjutas:
Mis sa ootad meist, masin läheb 45 välja, või veits peale. Mis ma hakkan tee äärde võtma kui mingi vend autoga laseb 100 mööda... eriti lähedalt veel. Ega nagu autojuhid peavad ka arvestama. Ma ei tea mitte ühtegi liikluseeskirja olen 15. Tegin 10 a rattajuhiload ära. Tegin mopisõidueksami ära ja ongi kõik. :S
Väga lahe vend oled... mine närva mujal _ Ega see et sa rollerivennale peksa annad, sest et sa ise vanem oled _ ega see sind paremaks ei tee!
Kõigepealt :lol: :lol: :lol: :lol: siis :lol: :lol: :lol: ja veel :lol: :lol: :lol:

Kurat sinu koht on kõige parempoolsemal rajal paremas nurgas, mida sa sinna tee keskele üldse ronid maun :D arvata on, et autojuhid hakkavad mõõduma paremalt ning täna taevast, et Hr. Politseinik sind ei näinud, muidu oleksid veel trahvi kah saanud! Kujutle ennast ise auto rooli taha ning sõidad Tartu-Tallinna maanteel. Siis mingid kaks dolbajobi kakerdavad keset teed, johhaidii noh arvata on, et rahvas on marus teie jopskite peale!
Kasutaja avatar

streetr6cer
Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm

Lugemata postitus Postitas streetr6cer »

Urbanstyle kirjutas:
Mis ma hakkan tee äärde võtma kui mingi vend autoga laseb 100 mööda... eriti lähedalt veel.
Mopeediga peabki tee ääres sõitma, täpsemalt paremal pool tee ääres. :wink:
R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...

Mait
Tsikkel: GSXR 1000

Lugemata postitus Postitas Mait »

Urbanstyle kirjutas:
Ma ei tea mitte ühtegi liikluseeskirja olen 15. Tegin 10 a rattajuhiload ära. Tegin mopisõidueksami ära ja ongi kõik. :S
Ja nüüd mõtle selle üle, mis sa ütlesid. Alati, kui ma näen mõnda rollerit, või moppi teel sõitmas, võtan autoga juba hirmust suurema kaare möödumiseks. Liiga tihti on rollerihundid teinud igasuguseid imetrikke. Hea küll, tahate maanteedel, linnas sõita-aga õppige tundma liiklust!
Overtake everybody!
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Urbanstyle kirjutas:
Mis ma hakkan tee äärde võtma kui mingi vend autoga laseb 100 mööda...
...
Ma ei tea mitte ühtegi liikluseeskirja
Ehk satub piisavalt suur auto olema ja sa vähemalt ei piinle kaua!
Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

Medic kirjutas:
Huvitaval kombel ei saada isegi siinses "kaherattaliste" seltskonnas aru, et antud juhul ilmselt puudus rollerdajatel ülevaade liikluskorrast ning sealsetest reeglitest. Ning tõesti, ärge lootgegi, et "meie kallid teismelised" oma liikluslikku haridust iseenesest arendama hakkavad.
Mismoodi sa ronid liiklusesse, kui sul puudub ülevaade liikluskorrast ja reeglitest. Kui mulle keegi punase tulega küljepealt sisse sajab, siis ütleb ka vabanduseks, et sorry lemps, mul puudus ülevaade siinsest liikluskorrast ja reeglitest? :wack:

Urbanstyle kirjutas:
No see postitus ise väärib juba füüsilist noomitust. Ehk siin "joonealustes" foorumites levibki selline maailmavaade :? Liiklus pole eeskirjad, vaid teistega arvestamine ja teiste austamine nagu ühiskonnas üldse. Sama hala on see, et kui kaherattalisega sõidad, siis tekitavad vastutulevad möödasõitjad kolmanda rea. Siiani olen alati ise kõrvale võtnud ja seda võimalust möödasõitjatele pakkunud, sellesamuse teistega arvestamise pärast. Kui sa kardad, et su taburett võib ümber kukkuda, kui autod sinust 100-ga mööda sõidavad, siis arenda oma sõiduoskusi enne liiklusesse ronimist. Hea näide oli eelmine nädal, kui mingi suusajopega tüüp oma taburetiga kahe rea vahelt läbi hakkas pugema. Algul arglikult hiilides ja vaadates kas ikka minna või mitte. Siis kui minema hakkas venis ka seal vahel 5 min, endal käed värisevad. Lasin selle peale kiiruse ettevaatlikult alla, sest oli tõsine tunne, et kohe kohe on see aparaat autode vahel külili.

Ühesõnaga tehke omale tehke omale elementaarsed reeglid ja tavad selgeks ning õppige sõitma, enne kui liiklusesse sukeldute. Vastasel juhul võibki nii juhutuda nagu juhtus kui mitte midagi hullemat (hiljutine pauk samal teel)

fisher
Tsikkel: 1999 Triumph Sprint ST

Lugemata postitus Postitas fisher »

Urbanstyle kirjutas:
iga 13aastane poiss korjab esimese asjana piirajad maha, niiet see 45kmh jutt on ikka eriline soga:)
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 684 korda
Tänatud: 442 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Vaatan kah vahel rolleri teemat(naisele vaja muretseda yks).
Niikaua kui enamus postitustest puudutavad teemat a'la tuuning, asfaldivalgustus ja tymps rollerile, ei muutu vist miskit.
Parem paar sinist silma kui parimal juhul murtud luud, halvimal aga...

Edu

NB! Uus haridusminister lubas fyysilist "la"henemist" koolis!
Saadetud kettaga lauatelefonist!

Brabus

Lugemata postitus Postitas Brabus »

t*** sellele corvette mehele peab ise vastu hambaid andma.See,et nad seal teepeal tolknesid vms ei anna talle mingit õigust vastu hambaid anda.
Mis kuradi õige tegu? Selle mehe oleks pidanud võmmi andma. Või siis rolleripoistega tõsise kõne maha pidanud. Sellise kõva,mehise häälega ja rääkima mida kõike teha ei tohi jne (isa mängima).

Ise oled paras piider,kui sina peksa andsid.

Hanzz

Lugemata postitus Postitas Hanzz »

Brabus kirjutas:
t*** sellele corvette mehele peab ise vastu hambaid andma.See,et nad seal teepeal tolknesid vms ei anna talle mingit õigust vastu hambaid anda.
Mis kuradi õige tegu? Selle mehe oleks pidanud võmmi andma. Või siis rolleripoistega tõsise kõne maha pidanud. Sellise kõva,mehise häälega ja rääkima mida kõike teha ei tohi jne (isa mängima).

Bullshit.

Kindlasti olid nad mingit härga täis pubekad. Vanemad on oma võsukestele uhked rollerid ostnud,aga liiklusest ei tea mitte Mu**igi.

Väga õige tegu oli üle T*ra neile anda :)

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Tõesti. Iga roller tänapäeval läheb üle selle. Isegi piirajatega lähevad üle 45km/h, tiba.
pesukarud, apriliad, yamahdest rääkimata, stockis juba rebivad sinna 70km/h kanti kindlasti, mida mõnejaoks on palju.
Brabus kirjutas:

wtf? Kus sa tead, mida nad tgid seal?
äkki olid vjapsee tõusikud, ja tilpnesid nimelt ees vms, kes teab.
Eestis on ka piisavalt kahtlasi tüüpe..
Kasutaja avatar

yammu
Tsikkel: Tuono

Lugemata postitus Postitas yammu »

Brabus kirjutas:
t*** sellele corvette mehele peab ise vastu hambaid andma.
Sina 14aastane poisikene kõvatad ainult oma illusioonides ning läbi oma arvutiekraani. Vaata vähem cartoon networki ja liikle viisakalt ja püüa aru saada miks rollerimehi vihatakse.
Fighting online is like racing in the Special Olympics,
even if you win, you're still retarded.

rccmtrx

Lugemata postitus Postitas rccmtrx »

Mina küll aru ei saa kuidas rollerite ja autojuhtide vahel pidevad konfliktid on?!
Ise sõidan rolleriga ja pole mitte ÜHTEGI konflikti olnud!
Mulle on isegi teed antud - ise olen andnud ja kui teen parem pööret (suunatuli sees) siis vahel hoiab ees seisev auto natuke vasakule, et ma läbi mahuks ja selle pöörde saaks ära sooritada. Seda viimast saab kohata nii Tartus kui Tallinnas.
Mul piirajad maas ja kui kiirus sama mis teistel sõidan rahulikult keset oma sõidurada (kuna tee ääres kanalisatsiooniaugud) ja pole mingeid probleeme. Loomulikult kui tleb 70 - 90 jne ala siis tõmbun teeserva ja minust sõidetakse mööda. Kusjuures suurem probleem on see, et teeääres on võimatu sõita kuna kanalisatsiooni kaevude augud on jumala sügavad ja pole tore oma amorte seal täiega lõhkuda :?

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

yammu ,tegelikutl kõik ei vihka, vb seal pool.
Igatahes, tartust mingid tüübid olid väga sillas, kui sõber paar korda wheeliet lasi nende ees. Mingi 5 minutit järjest vahtisid, ütlesid,et ta peab kindlasti baigi peale üle minema xd.

V1asa7

Lugemata postitus Postitas V1asa7 »

No sellest teemast kujuneb see jutt nii välja,et kui mingit bike-i,rolleri,mopeedi venda kihutamas või siis ees tolknemas näen,siis peksan korraga hambad välja välja niiet nime ka ei küsi.Einoh maru tekst käib küll siin.Järelikult,kui ma Tartu-Tallinn maanteel oma autoga sõites bike-i vendasid kihutamas näen,siis peaksin peksma pooltel Eestimaa tsiklivendadel pasti sisse,sest niipalju,kui ma ülejäänusid tsikli vendasid sõitmas näen siis on kõikidel nokk õhus ja kiirendavad täie pasaga mööda nii,et tagatulesid ka ei näe.Niiet siin suured ''isa'' mängijad ei ole teie ka nii paipoisid sugugi :evil:
Viimati muutis V1asa7, 07 Apr 2007, 23:57, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

*DDF*

Lugemata postitus Postitas *DDF* »

V1asa7 kirjutas:
No sellest teemast kujuneb see jutt nii välja,et kui mingit bike-i,rolleri,mopeedi venda kihutamas või siis ees tolknemas näen,siis peksan korraga hambad välja välja nii,et nime ka ei küsi.Einoh maru tekst käib küll siin.Järelikult,kui ma Tartu-Tallinn maanteel oma autoga sõites bike-i vendasid kihutamas näen,siis peaksin peksma pooltel Eestimaa tsiklivendadel pasti sisse,sest nii palju,kui ma ülejäänusid tsikli vendasid sõitmas näen siis on kõikidel nokk õhus ja kiirendavad täie pasaga mööda nii,et tagatulesid ka ei näe.Niiet siin suures ''isa'' mängijad ei ole teie ka nii paipoisid sugugi :evil:
Vähemalt ei huia sul teepeal ees, ja minu poolest sõitku tagarattal Tallinnast kasvõi Itaaliasse, kui mind see ei sega!

V1asa7

Lugemata postitus Postitas V1asa7 »

No t*** vähe ei huia,kui kogu aeg pead hoidma täiega pikki vahet ja pelgama,et vend üle ei tõmba ja see vend enda auto rataste alla ei jääks.Igatahes täiega närvi ajab see asi aga lõuga pole veel tõmmanud. Aga,kui tõesti järgmine kord sihuke töll peaks mulle ette jääma,siis on mul ka pohhui,peksan silmad siniseks ja las magab kraavis oma tsikli kaisus,vast siis tuleb mõistus pähe.

ahjakas

Lugemata postitus Postitas ahjakas »

See teema kujuneb väga ühe vanasõna juurde kokku! :oops: Teise silmas pindu näed,enda silmas palki ei näe! (crash)
Kõigepealt vaadake enda tegemisi linnas ja kuidas te ise eeskirju rikute ja siis hakkake isa mängima! :x
Ning ma ei saa aru mida kuradit te siin spekuleerite,kui te ei tea kuidas asi tegelikult oli!Üks mees annab minge ähmase tekstikese jumala segasse juttuga ja siis läheb lahmimiseks lahti täiega! :roll: Krt selline asi mulle ei meeldi! :nono:

Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Pöörduge riigipoole kellel on probleeme!
Suletud

Mine “Rollerid”