Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
Tere.
Köikvöimalikud hüdraulika-pneumaatikavidinad,-voolikud,tööstusvoolikud,jne.
Abiks saab siinsele rahvale olla ntx armeeritud pidurivoolikute tegemisel,hinnaga saab alati mängida.
www.dunlophiflex.ee
5163627
Janis
Köikvöimalikud hüdraulika-pneumaatikavidinad,-voolikud,tööstusvoolikud,jne.
Abiks saab siinsele rahvale olla ntx armeeritud pidurivoolikute tegemisel,hinnaga saab alati mängida.
www.dunlophiflex.ee
5163627
Janis
Hetkel veel ei saa millegagi kasulik olla ehk Tallinna Tehnikakõrgkoolis tudeerimas. Masinaehitus,teine kursus.....
Viimati muutis Tafka, 15 Mär 2007, 16:52, muudetud 2 korda kokku.
Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Kui keegi kohtab tarkvara arendusprojektides allolevaid tunnuseid, siis võtke ühendust. Usun, et saan aidata.
- Projekti eelarve läheb lõhki
Klient muudab nõudeid
Projektid ei kipu ära lõppema
Tarneajad pikenevad
Pidev tulekahjude kustutamine
Arendaja ei saa aru, mida tegelikult vaja on
Me ei saanud seda mida tahtsime
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 1 kord
Hoolitsen Lõuna-Eesti lihatööstuses selle eest, et kõik mis masinate abil peab tehtud saama, ka saab
:
kõikvõimalikud seadmed, arvutid, kaalud, sidelahendused...
ja kõige maitsvamad grillvorstid on meitel...
ehk sellega saab ka abiks olla ehk.
Hobideks on moto-, foto- ja arvutivärk.

kõikvõimalikud seadmed, arvutid, kaalud, sidelahendused...
ja kõige maitsvamad grillvorstid on meitel...
ehk sellega saab ka abiks olla ehk.
Hobideks on moto-, foto- ja arvutivärk.
Viimati muutis argoa, 07 Apr 2007, 23:48, muudetud 1 kord kokku.
Riga 12, Minsk 125, CŽ 250, Planeta 5, Yamaha XJ900F, Suzuki DL650 V-Strom
Olen alati valmis aitama kui on vajadust proffessionaalse foto järele... alates dokumentalistilistest piltidest lõpetades teie vanni kohal rippuva hinnatud aktifotoga, olen 6 isiklikku foto/maali näitust üles pannud, hetkel on näitus Rock Cafes ja Kadrina vallamajas, paar tööd ka Rakvere linnagaleriis. Kui on tühi sein ja soov ruumi põnevamaks muuta, alati õnnestub. Erialaks siis tööstus- ja tehismaastiku fotokunst. Hetkel töötu, sügisest õpilane.
Lisaks olen skitseerinud tatoveeringuid soovikohaselt ja tulemusega on väga rahul oldud.
Igasugune kujundus, ka kiivrile, t-särgile või mööblile, olen teinud ja saan aidata;)
Lisaks olen skitseerinud tatoveeringuid soovikohaselt ja tulemusega on väga rahul oldud.
Igasugune kujundus, ka kiivrile, t-särgile või mööblile, olen teinud ja saan aidata;)
Tegelen plastikuvaluga, rotatsioonvalu meetodil. Ehk kui tekib vajadus õõnsa plastikust toote järele, mille vajatavad kogused on piisavad, et teenida tasa vormi hinda (u 10 000 - 100 000 krooni), siis leiame kindlasti parima lahenduse
Priit

Priit
Delta -> Voshod -> CBR 600 -> Z 750 -> TL1000R -> Buell -> SV1000 fighter
-
- Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2
-
- Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2
Gringo kirjutas:Kas pensionile kolmekümne viieselt oleks palju palutud?canis lupus kirjutas:Töötan seadustemäel - Toompeal - kui palju kedagi aidata saankui kellelgi häid ideid, mida võiks muuta ja mis oleks ka reaalnne siis ..... mine sa tea - ka harjavarrest on pauku tulnd
Ses suhtes ei saa vist aidata - praegu tundub, et läeb vastupidi, et enne surma ei saagi pensile

BLACKBIRD
CBR 600 F
TZR 125
JAWA
VOSHOD
MINI
CBR 600 F
TZR 125
JAWA
VOSHOD
MINI
tegelen ajalehe Postimees (ning selle lisade ja eride) reklaamiga.
Minu hallatavateks valdkondadeks on küll IT, transport, logistika, kuid reklaamivõimalusi ja soodsaid pakkumisi võib küsida mistahes valdkonnast kui pakub huvi end nähtavaks teha ühes Eesti loetavaimas (kvaliteet-) ajalehes
Minu hallatavateks valdkondadeks on küll IT, transport, logistika, kuid reklaamivõimalusi ja soodsaid pakkumisi võib küsida mistahes valdkonnast kui pakub huvi end nähtavaks teha ühes Eesti loetavaimas (kvaliteet-) ajalehes

SREU #0273
Vean AVISe autoliisingut, sestap saan omalt poolt teha hääd autoliisingut koos kõikide vajalike kindlustustega. Vaevalt tsiklirahvas sellele enne sügist mõtleb
.... aga kes teab, tööauto ju vaja ikka liisida....
Vähemasti hea alternatiiv (ja ka võrdlusmoment) pankadele
raivo@avis.ee

Vähemasti hea alternatiiv (ja ka võrdlusmoment) pankadele

raivo@avis.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.