Speedfight jääb sõites seisma.

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
nael

Speedfight jääb sõites seisma.

Lugemata postitus Postitas nael »

Rolleriks siis Peugeot speedfight 1 lc , probleem seisneb selles , et sõites lihtsalt mingi hetk jääb tõks seisma , mootor sureb paugu pealt välja ja siis enam käima ei saa , kaks korda on juhtunud niimoodi juba, esimene kord oli õhtul , proovisin veel tükk aega , aga käima ei saanud , järgmine hommik sain käima , aga siis juhtus sama asi. Milles võiks probleem seisneda , et sõites lihtsalt seisma jääb? Igasugune abi oodatud :)

Lisaks veel , et mootoril vahetatud kõik õlid ja paigaldatud paar sportjuppi , peale sai pandud , yasuni z , malossi variaator , malossi rihm , hebo sidur. :)

-JankaR-

Lugemata postitus Postitas -JankaR- »

äkki kaob säde ära vms? :roll:
Kasutaja avatar

Teema algataja
nael

Kahtlen, kuidas see säde ära kaduda saab? Paar inimest arvasid, et asi võib veepumbas olla?
Muidu kui mootor töötab siis töötab ilusti, mingit kolksu ega krõginat sees ei ole.
Tõesti kellegil midagi öelda ei ole we, aidake :)
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

nael kirjutas:
Kahtlen, kuidas see säde ära kaduda saab? Paar inimest arvasid, et asi võib veepumbas olla?
Muidu kui mootor töötab siis töötab ilusti, mingit kolksu ega krõginat sees ei ole.
Tõesti kellegil midagi öelda ei ole we, aidake :)
Asi veepumbas :shock: Olge nüüd ikka. Tundub mingi elektrikala olevat. Käi juhtmete ühendused üle ja proovi uue küünlaga.

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Mina olin üks, kes arvas,et asi veebumbas,mingi mõte oli, sest.
Tal tilkus veepumba kaanevahelt vett/tosooli.
Esimene mõte oli,et ei jahuta korralikult( näidukeid, midagi ju peal pole, ei saa vaadata ka) ja siis kuumeneb üle.Siis, kuumalt enam uusti käima ei saa, aga järgmine päev käib jälle plaks.
Aga, no see tiba vist kahtlane jah.
Samas, sa vahetasid ju küünla juhtme ära, kontrolli kõiok kohad üle, äkki keerasid kuhugi juhtme sitasti sisse,vms.
Samas, sul kõik juhtmed lahti, äkki läheb midagi lühisesse vms.

vare271

Lugemata postitus Postitas vare271 »

Veepumbas pole asi kindlalt.Endal oli kah kunagi, et mootor jäi seisma, jooksis kinni, sest veepumba rihm oli puru.Mootor jooksis kokku, katsusin käega vänta suruda ja ei liikunud, ootasin ca 10 minutit ja oli mootor lahti, ning läks tööle ja sõitis.Pakun kah et mingi elektriga kala sees :wink:

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

sama mure oli ka ühel masinal mis mulle remonti tuli, milleks cpi oliver city.

pmst jooksis´, et masin kokku, aga kohe kui oli kokku jooksnud, 1 minuti pärast sai asja jälle käima ja töötas jälle kuni järgmise kokku jooksuni..

Pildi materjali

soovitan korra sul silindri eemaldada ja vaadata mis seal sünnib.
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Kinnijooksmine ei toimu mitte kunagi nn sõrmenimpsu peale vaid eelnevalt saad juba aimu, kui kinni jooksma hakkab. Kostma hakkab iseloomulik ja kõrvaga kindlalt eristatav heli pluss jõu-kiiruse langemine.
Kasutaja avatar

Teema algataja
nael

Okei siis veepumba välistame eksju, elektriga võib küll midagi olla, sest see elektrisüsteem eriti ei tööta, tuled ei tööta/starterist ei lähe jne. Mingit jõu/kiiruse langust küll nüüd ei olnud, väidetavalt oli kolb ka suvelõpus või süguisel vahetatud, rääkis mulle eelmine omanik, eelise aasta lõpus sai roller ostetud ja väga vähe sõidetud, sest polnud enamvähem kuskil sõita talvel, siis mootor sõitis ja töötas, külmaga natukene jukerdas, aga töötas. Hetkel ka kui masin käib siis mootor töötab korralikult, aga äkki tõnks ja seisab. Niisama ka ei tahaks silindrit nüüd maha võtta, kompressioon ju ka langeb sellega ja erilist mingit mõtet ka ei näe? Ise arvan et ta kuumeneb kuidagi üle ja siis tõks seisab, aga samas see vist eriti loogiline ei ole. Iga kord on ta nii teinud pärast mingeid väiksemaid tiire, olen maanteele läinud ja täisgaasiga natukene sõitnud ja tõnks seisab, äkki on veel ideid.
Enamvähem uus küünal on olemas, eks ma proovin tollega, aga seda elektriasja eriti ei jaga, hetkel osad pistikud lahtiselt ka, kuna pooli asju pole küljes veel.

Robskar

Lugemata postitus Postitas Robskar »

Kjui silindri maha võtad, ja peale paned, ei lange mingit kompressiooni.
Aga, Ise usun( nüüd,kui veepump välistatud),et asi elektris.
Sitaks perses ikka juhtmed, kes teab, mis teibi all on jne.
Viimati muutis Robskar, 05 Apr 2007, 18:51, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

streetr6cer
Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm

Lugemata postitus Postitas streetr6cer »

nael kirjutas:
Niisama ka ei tahaks silindrit nüüd maha võtta, kompressioon ju ka langeb sellega ja erilist mingit mõtet ka ei näe? Ise arvan et ta kuumeneb kuidagi üle ja siis tõks seisab, aga samas see vist eriti loogiline ei ole. Iga kord on ta nii teinud pärast mingeid väiksemaid tiire, olen maanteele läinud ja täisgaasiga natukene sõitnud ja tõnks seisab, äkki on veel ideid.
Enamvähem uus küünal on olemas, eks ma proovin tollega, aga seda elektriasja eriti ei jaga, hetkel osad pistikud lahtiselt ka, kuna pooli asju pole küljes veel.
Kui silinder maha võtta, siis kompressioon sellega ei lange. Enne silindri maha võtmist proovi uut küünalt, kui ikka sellega kah sama jama, siis võta silinder maha. Kui ta üle kuumeneb, kas siis mootor on nii tuline, et kätt ei kannata peal hoida?
R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...

V1asa7

Lugemata postitus Postitas V1asa7 »

Mul oma roller ka jebis niimodi,vahepeal töötas ja vahepeal ei läinud tööle ja ei lubanudki tööle minna.Ise otsisin seda viga taga aga ei leidnud viga üles siis pärast viisin parandusse ja seal öeldi,et kommunaator on läbi ja vahetati see ära. :wink:

mrhull

Lugemata postitus Postitas mrhull »

Mul oli sama keiss, a värk oli selles, et karpa oli paska täis, vahel loksus mingi puru seal bensu teele ette ja ei saanud kütet kätte. Proovi see karpa puhastus ära.
Kasutaja avatar

Teema algataja
nael

okei , homme puhastan karpa ära ja proovin uut küünalt. :)
Kasutaja avatar

Aksel
Kontakt:

Kymco

Lugemata postitus Postitas Aksel »

Äkki oskaks siis keegi mind ka aidata, mul jääb ka roller seisma, kui sõidan. Rolleriks on Kymco Agility 50. Saan ~10km järjest sõita ja siis kaob jõud ära ja sureb välja.... vändast mootorit saab peale seisma jäämist ringi lüüa ja starter kah jõuab vedada. Seisab mingi 2-3 min ja läheb jälle käima ja saab ~10km sõita. Milles võib viga olla? Kas sellel Kymcol võib mingi andur olla, et teatud temp juures lülitab mootori välja? Mul kui ta seisma jääb siis kui üritad kohe uuesti käima panna hetkeks läheb käima ja siis sureb uuesti välja. :? Aidake...
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”