Kiivri tuulemüra vähendaja

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Nii palju nüüd kiidate... Jäi ehk 1 ostmata? Olen nõus juba ise ära ostma.
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

Kri$o$
Tsikkel: rod ja pooleli xs

Lugemata postitus Postitas Kri$o$ »

:twisted:
hää oli näha, et mu tagasihoidlik tögamine kommjuuniti tegevusele na palju vastuseid tõi :D mõni võttis mu sõnavõttu lausa tõsiselt :P
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Niih,
Sai ka siis selline imevidin soetatud tänu juhuste ja sõprade kokku langemisele :D

Lühikommentaar: võin edasi müüa ainult 1000 eest :D Esmakatsetused näitavad, et puhtam, kuivem, vaiksem, soojem ja muretum tunne....

Keegi küsis kiivri kohta??? Üks tuntud Biker.ee militaarsete kalduvustega semu installis selle minu arai astro XL külge 47 sekundiga! Ühesõnaga võtab oluliselt vähem aega, kui õlivahetus :twisted:
TEHTUD!
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

õlivahetus võtab üle 47 sekundi ka muidugi ainult juhul, kui labidat ja relakat käepärast pole :twisted:

zod
Tänanud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas zod »

spec kirjutas:
Peale selle tuulemüra vähendaja paigaldamist on kiivrit pähe toppida tunduvalt raskem.
Kas kiivrit peast võttes kiivriküljest ära ei kipu tulema?
Tegelikult hemeelega uuriks/testiks seda imeasja. Ehk on mõni hea inimene nõus Tallinnas seda presenteerima (ise igapäev rattaga tööl ning mobiilne).
Tundub et varsti peaks jälle ühe ühisostu tegema.
Kasutaja avatar

Bean
Tsikkel: FJR

Lugemata postitus Postitas Bean »

Minupoolse positiivse kommentaarina antud vidinale olgu öeldud, et nagu üks eelkõneleja mainis, tõusis klaasitagune temperatuur märgatavalt ja kevadises külmas sõites mu silmamunad enam ei külmeta :)

Kaks tükki on saatuse tahtel veel jäänud üle, et kes ees see mees.., kes taga see naise naba - räägib vanarahvatarkus.. :wink:

spec

Lugemata postitus Postitas spec »

zod kirjutas:
Kas kiivrit peast võttes kiivriküljest ära ei kipu tulema?
Tegelikult hemeelega uuriks/testiks seda imeasja. Ehk on mõni hea inimene nõus Tallinnas seda presenteerima (ise igapäev rattaga tööl ning mobiilne).
Tundub et varsti peaks jälle ühe ühisostu tegema.
Kusjuures ei kipu. Ei saagi aru, mis imeliimiga see seal kinni on, sest üllatuseks endalegi on siiani kõik ilusti paigas...

dubweiser
Tsikkel: bmw r1150 gs adventure

Lugemata postitus Postitas dubweiser »

madone kirjutas:
Arai Tour X-2 + see wind/noise jammer on täis pauk!

Silmadele enam ei puhu, ventileerib samas hästi.
Kaelal ja kõril on palju soojem ning tuule ja mootori müra võttis ikka vapsee ära!

Natukene veel nokka timmida ja tulemuseks on parim kiiver ever mida olen siiani omanud!
kuda sa seda nokka timmid? endal no feari analoogne kiiver ja nokk ainult madalamas asendis. sellegipoolest saab alates 80 km/h sõita ainult nägu alla suunatud kuna muidu viskab pea kohe kuklasse.
Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Kas Schuberthi Conceptide omajad on ka testinud mõnda teist kiirvrit selle windjammeriga?

Vahet ei tohiks olla - conceptidel on juba tehases kaelaauk väike tehtud.

Kuidas Windjammeriga kaetud kiivri rihma lukku saab?
Kasutaja avatar

Bean
Tsikkel: FJR

Lugemata postitus Postitas Bean »

Mina saan oma pead sisse välja suht probleemivabalt (juu mul on nii väike pea :wink: ) ja niipalju annab see asjandus venima, et rihmasid annab lahedasti sättida..

Nii... aga hetk tagasi reseveeriti viimanegi saada olnud jammer.. minul on siis nüüd otsas. Teised võimalikud tahtjad peavad nüüd ise tellimuse tegema või lihtsalt kadedad olema :)

spec

see ava on tegelikult natukene kana muna kujuga. Ja see kitsam osa jääb lõua alla ning natukene kaelast eemale. Läbi selle ava saab vabalt kiivri rihma sättida...

Kahtlen samas sügavalt, et concept-e toodeti ainult inimestele kellel kael sama jäme kui pea :mrgreen:
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

dubweiser kirjutas:
madone kirjutas:
Arai Tour X-2 + see wind/noise jammer on täis pauk!

Silmadele enam ei puhu, ventileerib samas hästi.
Kaelal ja kõril on palju soojem ning tuule ja mootori müra võttis ikka vapsee ära!

Natukene veel nokka timmida ja tulemuseks on parim kiiver ever mida olen siiani omanud!
kuda sa seda nokka timmid? endal no feari analoogne kiiver ja nokk ainult madalamas asendis. sellegipoolest saab alates 80 km/h sõita ainult nägu alla suunatud kuna muidu viskab pea kohe kuklasse.

Noh see, et tuulega kiskuma hakkaks, seda mul küll ei ole... iseig 170 kmh on täitsa savi, nagu sõidaks bike kiivriga

Nokal on vaja lihtsalt nipet näpet teha, et vähem vihistaks
Kasutaja avatar

mella

spec kirjutas:
Kahtlen samas sügavalt, et concept-e toodeti ainult inimestele kellel kael sama jäme kui pea :mrgreen:
Loodan, et sa oma ebakompetentsust veidi häbened ka.
Concept on tuntud kui lahtikäiv kiiver ja avamata peast kiskumine lõpeb ilmselt peataolekuga.

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

http://www.hanx.fi/kauppa_noframe/index ... uoteid=504
Siin samalaadne asi sooduka puhul kätte saadav 10 euroga.
Mis puutub avatatesse schubertitesse siis C2-l on veel lisaks lõua juurde velcroga käiv selline kolmnurk mis siis teeb selle augu veel väiksemaks.
Edit: Seal samas on ka 200 eur-ine Shkrk-i kiiver 109 euri. Sama kiiver just sai naisele ostetud ja paistab selle raha eest väga hea olevat.

rifle

Lugemata postitus Postitas rifle »

Kas keegi uue portsu tellimist kah plaanib? Oleks käpp.

spec

mella kirjutas:
spec kirjutas:
Loodan, et sa oma ebakompetentsust veidi häbened ka.
Concept on tuntud kui lahtikäiv kiiver ja avamata peast kiskumine lõpeb ilmselt peataolekuga.
Selles ongi point. Minu arusaamise järgi, kui sa selle konktreetse tuulemüra vähendaja oma kiivrile liimid, siis ei ole tegemist enam lahtikäiva kiivriga. Sry, et ennast eelnevalt natukene valesti väljendasin... :oops:
Kasutaja avatar

pritsu

Avaldaks ka arvamust; sain eile ratta kokku ja sõitma! Esialgu ei osanud midagi sellest windjammerist arvata. Ebamugav pähe panna, müra ikka kõrvus. Kuni täna ilma jammerita sõitsin. Vahe ikka tuntav! Kui eile oli müra, siis täna kõrvulukustav kohin ja mühin. Seega toimib ikka väga hästi. Kuna pea suur, siis lühikesed ja kiiver pähe-maha sõidud teen ilma, kui linnast välja siis kindlalt jammeriga. Peale-maha käib ta väga kiirelt.

Kermik

Lugemata postitus Postitas Kermik »

Kellel see asi olemas, siis kas oskate öelda, mis materjalist see tehtud on? Ma laseksin endale sellise siin Eestis teha. Olen lasknud ka windstopper kaelused ja kiivrisukad ise teha ja ütleks, et ei ole kuskilt otsast kehvemad, kui poest ostetud. :wink:
Kasutaja avatar

ulmo
Tsikkel: Suzuki V-Strom 650

Lugemata postitus Postitas ulmo »

korke kirjutas:
ei oleks lihtsam kohe osta korralik kiiver ?
Veel lihtsam oleks osta korralik suur tuuleklaas.
Kasutaja avatar

etv 1000

Lugemata postitus Postitas etv 1000 »

http://www.hanx.fi/kauppa_noframe/index ... uoteid=504
see ju nagu mingi kondoom ümber kaela.Sorry kui mõnda kandjat solvasin.lihtsam osta tiba kvaliteetsem kiiver kui seda lollust ümber kaela kanda.
elu on liiga lühike et, seda poole gaasiga läbida.
Kasutaja avatar

mella

spec kirjutas:
mella kirjutas:
Selles ongi point. Minu arusaamise järgi, kui sa selle konktreetse tuulemüra vähendaja oma kiivrile liimid, siis ei ole tegemist enam lahtikäiva kiivriga. Sry, et ennast eelnevalt natukene valesti väljendasin... :oops:
Miks peaks seda liimima kiivrile, millel on juba tehases sarnase mõttega asi olemas ja veel lahtikäivana?
Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

madone kirjutas:

Nokal on vaja lihtsalt nipet näpet teha, et vähem vihistaks

mis nippe Tour X-i peal provinud oled, et paremaks saada? Mul see jama ka et silmadele puhub. Eriti kui küljetuul. Ja müra võiks vähem olla. Et mida selle nokaga annab täpsemalt teha et müra vähendada? tnx!

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Minuarust see nokk küll mingit müra ei tekita...

Kui väga kisub siis võid kiivri ja noka vahelist ava suuremaks teha, et tuul lihtsamalt läbi saaks.

Kui nokk hakkab suure hoo pealt kõverduma ja plärisema siis vaata kas paremal ja vasakul raskus ribad küljes on. Mingil mudelil need vist puudusid...

Silmadele mul kah õrnalt puhub aga üldiselt pole hullu.

Kasutaja avatar

antonio
Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas antonio »

Kuangi oli kusagil juttu kiivri vaiksemaks tegemisest. Olen juba tükk aega proovinud otsingu abiga leida seda teemat ülesse, aga kuidagi ei leia. Oskab mind rumalat äkki keegi suunata?

Kasutaja avatar

pritsu

antonio kirjutas:

Kuangi oli kusagil juttu kiivri vaiksemaks tegemisest. Olen juba tükk aega proovinud otsingu abiga leida seda teemat ülesse, aga kuidagi ei leia. Oskab mind rumalat äkki keegi suunata?

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... er#p198453
Mul vedeleb selline asi üle:
Pilt

Kasutaja avatar

antonio
Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S

Lugemata postitus Postitas antonio »

pritsu kirjutas:
antonio kirjutas:

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... er#p198453
Mul vedeleb selline asi üle:
Pilt

Oleksin sellest huvitatud. Kontakt ->PS

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 460 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

See kiivri krae oli Depoos täitsa müügil- vanasti :roll:

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”