Õhtune linna cruise Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
no ma ei vabandanud sellepärast ja me ei kihutanud... vabandasin sellepärast,et me seekord mööda kruusakaid ja mylkaid ei sõitnud vaid ainult asfaldit panimeKommionu kirjutas:Nutvad enduuromehed käisid siin ulgumas jahh, etsepp kirjutas:enduuromeeste ees vabandused..mingid vastikud kihutajad neil eest ära sõitsid... isegi numbrit polevat jõudnud kirja panna...

Esimene kord minu jaoks.
JNE.. Hommikul alustan. Kui kellelgi on vaba aega tulgu nautima seda vinget Teed!
Kiirus pole oluline. Tähtis on jõuda kohale ja ei sammukestki tagasi!!!
sry, aga igast oksa-august mina läbi ei mahu.
Tallinnas sõidan praegu ka 01:::::03 pole mingit probleemi! Udu pole jää.
55953154
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Nii.. Esialgne plaan siis teha üks PÄRNU kruiis:sepp kirjutas:kommionu pakkus ju Pärnu väljaJutunhamon kirjutas:Kui keegi sõidab kuskile,siis ühineks kui vastu poleJutu 56 910884
Start peaks olema ~13.00 Pääsküla Stakolist
kohal on : Korgits, Kommionu, Wannabe, (Kavas ka kaasa meelitada Sepp ja Kämbu ja Suzumen)
-
sa oled õigel teelTarts kirjutas:Ja jah, Sepp, räägi lähemalt! Uuest autost aetakse kotermann välja tagaistme peal sugu tehes. Kas rattaga on samamoodi? Ja miks seda ei võiks teha rajal sõites? Sinu oskuste juures?![]()

mina jahh enda oskuste juures võix teha selle asja ära pm ka rajal sõites,aga ma ei tee seda kuna liiga paljud algajad näex seda ja hakkavad äkki järgi tegema... nad krt ei suuda yxigi sõites jääda pysti ju

-
irwwKommionu kirjutas:Nii.. Esialgne plaan siis teha üks PÄRNU kruiis:sepp kirjutas:kommionu pakkus ju Pärnu väljaJutunhamon kirjutas:Kui keegi sõidab kuskile,siis ühineks kui vastu poleJutu 56 910884
Start peaks olema ~13.00 Pääsküla Stakolist
kohal on : Korgits, Kommionu, Wannabe, (Kavas ka kaasa meelitada Sepp ja Kämbu ja Suzumen)
sepale olex mõeldav aeg 14.15.

-
sry,et me pärnu ei jõudnud.. keegi ytles siin ilusa lause,tasa sõuad,kaugele jõuad.. seda peax meeles pidama :mrgreen
ex me yritama varsti uuesti tulla.

sõit oli ilus ja rahulik. 90 ja 100 vahel.. ei jõua ära oodata millal need 110kmh märgid pannaxe ylesse

aga ma ootan kunas kiirusemõõtmise kaameraid lolliks saab ajadasepp kirjutas:nii tallinnast, läxime siis täna pärnusse.. a krt.. liiga igav tee oli ja mõlesime,et keerax ära vigalasse,seal vähe kurvilisem tee..
sry,et me pärnu ei jõudnud.. keegi ytles siin ilusa lause,tasa sõuad,kaugele jõuad.. seda peax meeles pidama :mrgreen
ex me yritama varsti uuesti tulla.
sõit oli ilus ja rahulik. 90 ja 100 vahel.. ei jõua ära oodata millal need 110kmh märgid pannaxe ylesse

-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.