bike,maantee ja politsei

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
kaitsR6

bike,maantee ja politsei

Lugemata postitus Postitas kaitsR6 »

No kevad käes ja käsi valge.Sai siis maanteel vastutuleva politseiauto radarisse lennatud(+51) ja kuna eelmine suvi autoga üks rikkumine ees siis võib see suvi vist motika tagasi talveunne pakkida.Kuna kiirus oli oma jaoks väike(mis aga politseile mitte)siis ei tekkinud ka muid mõtteid.Kui nüüd tagantjärgi targutada oleks vist pidanud tekkima,aga ei uskunud et asi nii hull ja seda eelmise aasta rikkumist ei tulnud kah meelde.Kuidas siis teil on kogemus sellise looga ja mis siis kokkuvõttes välja tulnud.Hing närib nüüd sees ja tunne et kui kunagi veel siis olgu et kiirust nagu vähe on ainult üks võimalus ...
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Viimane lause suht arusaamatu. Üldiselt pole olemas sellist kiirust-minu jaoks vähe, pollaritele palju. LE-s täpselt need sobivad kiirused kirjas. Kui juba radaris olla, siis on hilja meenutada eelmisi karistusi. Sinu loos on hea õppetund teistele, kes oskavad mitte ainult enda vigadest õppida. Kehvasti jah, eks pead komisjoni ees silmad maha lööma ja kahetsema tehtut, ehk jäävad load alles....
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

Rennes
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Ületasid +51 kiirust ja nutad nüüd, et sulle on liiga tehtud? Vale koht selleks see foorum. Seadus on kõigile üks õnneks või kahjuks. Tahad kihutada, mine rajale!
Rennes aka Pröksuga Mülka
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

pritsu kirjutas:
Viimane lause suht arusaamatu. Üldiselt pole olemas sellist kiirust-minu jaoks vähe, pollaritele palju. LE-s täpselt need sobivad kiirused kirjas. Kui juba radaris olla, siis on hilja meenutada eelmisi karistusi. Sinu loos on hea õppetund teistele, kes oskavad mitte ainult enda vigadest õppida. Kehvasti jah, eks pead komisjoni ees silmad maha lööma ja kahetsema tehtut, ehk jäävad load alles....
minu teada,ei kutsuta enam kohale komisjoni.
Kasutaja avatar

pritsu

To Sepp: Okey, ei teadnud, viimasest trahvist oma 11 aastat möödas.... Sorry. Siis tal load lännu kindlasti?
Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

Pole neid silmi enam kellegi ees maha lüüa, kui karistust vaidlustama ei hakka. Komisjoni ette ei kutsuta rikkujaid juba ammu. Mis puutub ületamisesse, siis mõtlete, et rattaga tulevad suured kiirused kergemini, siis politsei keerab teie radarinäidust -30 maha kohe? LE kehtib kõigile võrdselt. Kes siin räägib, et ratturite suhtes on politsei liberaalsem ja laske rahus +30, siis sellise ületamise puhul võetakse teid maha kasvõi kolmekaupa, (konkreetne juhtum eelmisest kevadest).
Kasutaja avatar

Rennes
Kontakt:

Ot hei!!! Ma ei saa aru hetkel, tunneme kaasa härrale? :D Et load läinud? Krt, õiglane karistus sellise mentaliteedi eest! Politseile kiirust palju, mulle vähe :) Siukseid kunne peabki tänaval vähe olema.

See on muidugi minu tagasihoidlik arvamus, aga eks ma olen ju padjaklubi ka :D Sepp. :*
Kasutaja avatar

sepp

pritsu kirjutas:
To Sepp: Okey, ei teadnud, viimasest trahvist oma 11 aastat möödas.... Sorry. Siis tal load lännu kindlasti?
ega ma ka ei tea... sõpradelt kuulnud nii. kuigi peax vist olema kodanikul õigus olla,enda asja arutamise juures. ex suzumen teab täpsemalt neid seadusi. kui ärakab,kyll saame siis teada.
õnnex pole ise ka lähedases kontaktis olnud viimase 2a jooksul politseiga.
/me sylitab 3 korda yle õla 8)
Kasutaja avatar

pritsu

Rahu-rahu Rennes! meile anti teema ette, las me mälume nüüd seda! ;)
Pole mul kellestki kahju
Kasutaja avatar

Rennes
Kontakt:

Pritsu, siis on kõik hästi. Lihtsalt OT'na olen sel kevadel niipalju ratastel idikaid näinud autoga söites linnas (nii rollusid kui tsikleid), et iga inisev aff ajab sita keema rsk :)
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Olts kirjutas:
Kes siin räägib, et ratturite suhtes on politsei liberaalsem ja laske rahus +30, siis sellise ületamise puhul võetakse teid maha kasvõi kolmekaupa, (konkreetne juhtum eelmisest kevadest).
Kes siin räägib - mina räägin. Kui pole mingi digimoni värvides kollanepunanerohelinehõbedanekuldne-kuldsete leekidega ratas siis pole suurt probleemi. MIna olen vähemalt oma vanainimese poolkõva poolgondlis rattaga +20 +30 radarisse jäänud maanteel ja pole õnneks keegi hakanud nagu Sepale käed jalad laiali ette jooksma.....Autoga samas alati ära karistatud. Vot tebe liberalnost.

Aga sellegi poolest sõita tuleb peaga ja lubatud piirkiirus ei ole kohustuslik, võib ka aeglasemalt sõita
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee

Teema algataja
kaitsR6

Oma jaoks vähe tähendab seda,et kiirus ei tundunud enda jaoks nii suur kui radar näitas mitte seda et 149 minujaoks mingi kiirus poleks.Arvestades seda et siin foorumis on ka teisi bike mehi siis need peaks ju teadma kuidas siledal maanteel seda kiirust tunda on ja selle spidoka jälgimisega on.Kui keegi arvab et siia lohutust otsiama tulin siis kahjuks või õnneks eksite ja kui kõik nii kindla käega sõitjad olete siis pole probleemi vähemalt teil.Foorumisse panin teema üles selleks et kuulata teiste kogemusi ja kommentaare aga tundub et see foorum selle teema jaoks vale koht või ajasin rollerifoorumiga sassi.Igatahes soovin edu neile kes teemas endaga midagi ühist näeb.
Kasutaja avatar

sepp

kaitsR6 kirjutas:
Oma jaoks vähe tähendab seda,et kiirus ei tundunud enda jaoks nii suur kui radar näitas mitte seda et 149 minujaoks mingi kiirus poleks.Arvestades seda et siin foorumis on ka teisi bike mehi siis need peaks ju teadma kuidas siledal maanteel seda kiirust tunda on ja selle spidoka jälgimisega on.Kui keegi arvab et siia lohutust otsiama tulin siis kahjuks või õnneks eksite ja kui kõik nii kindla käega sõitjad olete siis pole probleemi vähemalt teil.Foorumisse panin teema üles selleks et kuulata teiste kogemusi ja kommentaare aga tundub et see foorum selle teema jaoks vale koht või ajasin rollerifoorumiga sassi.Igatahes soovin edu neile kes teemas endaga midagi ühist näeb.
kus ja millega nad olid?
Kasutaja avatar

spinna

Re: bike,maantte ja politsei

Lugemata postitus Postitas spinna »

kaitsR6 kirjutas:
Kuna kiirus oli oma jaoks väike(mis aga politseile mitte)siis ei tekkinud ka muid mõtteid.Kui nüüd tagantjärgi targutada oleks vist pidanud tekkima,aga ei uskunud et asi nii hull ...
Kaits! Sul ( ja meil kõigil teistel ka) on siit igatahes õppida seda, et oma kiirust PEAB tunnetama ja alati on kasulik lisaks tundele ka spidomeetri OSUTILE pilk peale visata. Sina sõitsid omale trahvi välja, sul vedas. Möödunud aastal sai siin saare peal üks tore inimene yamuga otsa. Käisin jälgi vatamas ja esimne asi mis mulle pähe tuli seal sündmuskohal oligi see, et ta tõenäoliselt avastas oma tegeliku kiiruse liiga hilja. Tänapäeva rattad on nii head, et tegelikku kiirust täie tõsidusega lihtsalt ei tunneta. Lauge kurv muutus järsuks. Rist, küünlad ja lilled on teeveeres tänini. Oma kiirust PEAB õigesti hindama ja oma sisetunnet mõõteriistade järgi pidevalt üle kontrollima. Eks mul omalgi läks ka näiteks tänavune esimene maanteele väljapööramine selle tähe all, et kui peale mõnuga kiirendamist ja maanteekiiruse kogumist talvise autosõiduga harjununa pilgu spidole viskasin, siis oli seal pea kahekordne näit. Korrigeerisin kiiruse ära ja oskan selleks hooajaks oma ratta kiirendusvõimega taas enam-vähem arvestada. Sellega ka, et politsei teeb oma tööd ja sellise hoo pealt rajalt maha võtmine ongi üks nende tööülesannetest.
Suzuki GSX 750 Inazuma

Teema algataja
YamahaR6

Lugemata postitus Postitas YamahaR6 »

Saad 3- nda lõike kiiruseületamise eest karistada ja elad/ sõidad edasi.
Nutta ja halada nüüd sellepärast küll ei tasu...
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode
Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Margusxx »

Rennes kirjutas:
Ületasid +51 kiirust ja nutad nüüd, et sulle on liiga tehtud? Vale koht selleks see foorum. Seadus on kõigile üks õnneks või kahjuks. Tahad kihutada, mine rajale!
ma ei saanud kyll aru sellest postitusest, et mees halanud oleks või ennast õigustanud, vähemalt julgeb tunnistada, et on jamaga hakkama saanud, ei ole mõtet ju kohe hakata irooniliseks minema ja seletama kui palju idikaid rattaga sõidab jne, ma arvan, et on inimesi, kes peavad ka meid idikateks, nii mind kui rennest kui ka kõiki teisi. Jube rahulik peab olema.
Hardcore,hardcore,hardcore,hardcore. Nothing less and nothing more...
Kasutaja avatar

Kameeleon

Margusxx kirjutas:
...Jube rahulik peab olema.
Ja vaata nüüd oma allkirja

HARDCORE HARDCORE ...... JNE. ????????

Mees ära aja mula. Kui sa seliine hardcore oled siis ära tee oma nina siin pruuniks...ja kui sa nii rahulik oled siis miks on sinu allkiri kõike muud
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode

anna andeks kui allkiri sind segab, mulle ei meeldi ntx su avatar, mis ma nyyd tegema peaks? enivei, need pole asjad mille kallal seletada. allkirja muutmine ei muuda ju inimest, mõtet on teemast rääkida pigem
Kasutaja avatar

Kameeleon

Margusxx kirjutas:
anna andeks kui allkiri sind segab, mulle ei meeldi ntx su avatar, mis ma nyyd tegema peaks? enivei, need pole asjad mille kallal seletada. allkirja muutmine ei muuda ju inimest, mõtet on teemast rääkida pigem
Vabandused vastuvõetud

Ja tõesti allkirja muutmine ei muuda inimest. Huvitav miks siis nii hardcore inimene räägib siin et jube rahulik peab olema? Käige minu sõnade mitte minu tegude järgi??? Meeldib sulle lihtsalt teisi manitseda või arvad et mainstreem möga teistele siin hästi peale läheb?
Katsu ikka öelda seda mida sa ise arvad, mitte seda mida sa arvad teistele meeldivat. Ja kui sinu elu moto on rasketuumaline ehk raju siis on sinu postitus ju otsast lõpuni silmakirjalik.

...ja erinavalt sinust - minu avatar ega allkiri ei vastandu minu arvamustele.

PS: mis kuradi asi on enivei
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode

sa ei tunne mind ka ju, sa ei tea ju kust see allkiri pärit on, kuidas sa saad väita, et postitus läheb minuga vastuollu? kameeleon on ju iseenesest silmakirjalikkuse symbol, vahetab värvi just nii, nagu hetkel kasulik. igaljuhul, biker.ee pole ju mu arust raadiosaate "keelekõrv" foorum, põhimõttest saab iga natukenegi koolis käinud inimene aru. vahet pole, ma ei viitsi siin nii mõttetutel teemadel maid jagada, teinekord õlleklaasi taga arutame asja ja siis saad aru, et asjad pole nii mustvalged ja see mis kirjas, pole fakt, see on arvamus.

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Hea vanasõna.
Julged teha julge ka vastutada.
Kasutaja avatar

maru

Lugemata postitus Postitas maru »

ega ta nii on ,et seda kiirust spidoka järgi ei vaata .krt 1 käiguga kiirendamisel juba 50 sees.mida v**u ma selle rattaga siis sõidan kui mõnu ei saa välja lasta.ei sa öelda et ma mingi kihutaja oleks aga...
jawa->yamaha 600 xj->yamaha 600 fazer -suzuki marauder 800
sõidan ja ei mölise
Kasutaja avatar

Rennes
Kontakt:

No aga nii ongi ju: v**u sa sõidad!! :) Samas ei usu, et keegi ratast ostes arvab, et ta 50'ni jõudmiseks mönuga pool tundi kruisib. Vähe siuke enesepettuse värk või nii ah? :D Aga nagu ennegi öeldud: tänavad on liiklemiseks, võidu võib rajal sõita. Või siis trahve maksta/lubadeta olla/kedagi alla ajada jne ... Valik on tegelikult siiski inimese teha, kätt ette panna ei saa.
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode

seda ma silmas pidasingi, mu arust hea seegi, et tegelane sai enda veast aru, osadele pole nii palju mõistust antud. paljud peavad kiiruse eest saadud trahve politsei syyks.

Teema algataja
kaitsR6

Ei uskunud et need parastavad Eestlased on ka kõik biker.ee külastajad.Rääkisin lihtsalt oma loo ja kui ma ise kiiksuga pole siis oma postitusest loen küll ise välja et oleks oodanud nagu vastuseid selle kohta kuidas teistel läinud,mis karistusi saanud jne.Kui oleks tahtnud moraali kuulata oleks olnud lihtsam viis emale helistada ja talle oma lugu ära rääkida.Ja teile parastavatele motikameestele ütlen et kunagi on ka teie mihklipäev kuid erinevalt teist ei hakka ma küll mingit ideoloogiat suust välja pritsima vaid saan täiesti aru millest jutt.Teema võtan omajaoks kokku mõttega et sellises foorumis sellist teemat postitada oli viga ja suht mõtetu.Edu motikameestele selle õige kiiruse hoidmisel.
Kasutaja avatar

Margusxx
Mode

harju sellega... alguses teeb tuska, pärast on aind naljakas:)
Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

Eks see ole nii et siin on nii erinevad inimesed koos.

Kes sõidab maanteel 200+ ja lihtsalt teades et ükski mendi liikur järgi ei jõua, ei peatu kah. Kahjuks/õnneks on ka mendid praktilised inimesed, ega nad ei viitsi enda elusid ohtu seada ja ei tulegi tavaliselt järgi.

Siis siin on seaduskuulekad pereisad, kes peavad igapäev ka autoga läbi linna leiba teenimas käima näiteks.

Siis on muidugi ka igasuguseid vahepealseid tegelasi, küll ühele poole küll teisele poole.

Küsimus ongi see, kes teeb suu lahti, kes mitte, kui selliseid teemasid püstitada.

PS. Kusjuures vahepeal ma sain sellest segasest jutust üldse nii aru, et kas oleks ikka pidanud peatuma, või oleks pidanud hoopis peeneks keerama.

Üldiselt on üldse nii, et parim variant oleks teha nii nagu paljude selliste "kirju" rahva foorumitega, et on avalik foorumi osa ja nn. Tagakamber 8)

Üks väike topeltmoraal veel... Keegi ei sõima näiteks dragbike.ee tegelasi eriti ebanormaalseteks liiklushuligaanideks :twisted:
Viimati muutis Cyberdyne, 31 Mär 2007, 18:29, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Bla-bla-blaa.. mina isiklikult ei saa aru, miks üldse selliseid "ups, jäin kiirusega vahele" teemasid peab tegema?
Tegijal ikka juhtub, loomulik ju, ei midagi uut siin maailmas. Küsimus pigem selles kui suur % kasulikku informatsiooni siia teemasse koguneb.. KaitsR6, sinu kohus on pärast teada anda kui suure summa vääriliseks tegu peeti, siis see protsent tõuseb kohe! :)
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

kaitsR6 kirjutas:
parastavad Eestlased on ka kõik biker.ee külastajad..
Mina küll sind parastada ei üritanud. Mis nüüd kogemustesse puutub, siis viimati panin MIILITSA eest putku vist aastal 1979 või 1980 aasta pimedal augustiööl. Minskiga, lubadeta, registreerimata, võõra ( sõbra ratas) ja tehniliselt mittekorras olevaga. Ja taga aeti mingi korviga "emmiga". Hoolimata sellest, et põgenemisaparaadiks oli võrrina käsitletav Minsk, tekkis paar-kolm üsna elukardetavat olukorda üle põlluvahetee tõmmatud okastraadist karjaaedade ja põõsastest pimeda kurvi taga seisnud taktori näol jne. Tookord pääsesin eluga tagaajajate eest, aga päev hiljem asja üle rahulikult järele mõelnuna võtsin poisikesena vastu otsuse, et mitte kunagi enam ei korralda sellist jama ja täpselt mäletan et hindasin oma elu ja tervise kallimaks kui 10.- rubla, mis oleks ilmselt trahviks läinud + ema-isa käest peapesu ja mitte väike. Ja sellest otsusest olen kaljukindlalt kinni pidanud kuni tänaseni : aastal 2007. Ja pean edasi ka, kuigi seoses hormoonide taltumisega ealistel põhjustel muutub ka praktiline vajadus aina olematumaks :)
Suzuki GSX 750 Inazuma

lysty
Tsikkel: Yamaha FZS1000
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas lysty »

Esimeses eufoorias peksame...siis mõtleme...siis hakkame kohanema ja lõpuks asjasse tolerantsemalt suhtuma.Kevadest ja esimesest sõidust,vahest ka uue rattaga on kõik vaimustunud olnud,seega on probleemid kerged tulema.Hea kui pole masendavaid tagajärgi,et mõista oma viga.
Arvan et load jäävad alles aga rahakott saab mitme ilusa ja pika väljasõiduvõrra õhvakesemaks.
Vähem kärsitust,suvi ju alles ees.
Kui teed,siis ära karda.Kui kardad,siis ära tee!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”