Suzuki INtruder M1800R arvamusi mõtteit kuulda oleks vaja
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 20
- Tsikkel: HONDA VFR 800 VTEC V4
Suzuki INtruder M1800R arvamusi mõtteit kuulda oleks vaja
Tere kõigile motomeestele.
Olen suhtelsielt värske siklimees kogemust umbes 2 aastat sõita.
Siiani olen sõitnud customiga ja slle peale plaan ka jääda. Ratas on olnud Shadow vt600 uueks hooajaks plaan teha suurem hüppe.
Tahaks osta uue intruderi.
Siit ka pikema kogemustega meeste nõuandeid oleks vaja kuulda. Mida peaks selle kaunitari kohta teadma , kas on kuulda olnud ka mingeid iseärasusi. Vead head, plussid miinused.
Kuidas sõita tundub 240 laiuse taga rattaga. Kuidas on kallutamine kurvides jne jne. Kõige jubedam on see et ostu soov olemas aga proovida kuskil ei ole siani saanud. Enamus sõbra poisse sport bikede austajad.
Seega kõik kommentaarid, mõteterad ja soovitused on teretulnud.
Oeh oleks veel seda ilusat ilma!!!!!
Olen suhtelsielt värske siklimees kogemust umbes 2 aastat sõita.
Siiani olen sõitnud customiga ja slle peale plaan ka jääda. Ratas on olnud Shadow vt600 uueks hooajaks plaan teha suurem hüppe.
Tahaks osta uue intruderi.
Siit ka pikema kogemustega meeste nõuandeid oleks vaja kuulda. Mida peaks selle kaunitari kohta teadma , kas on kuulda olnud ka mingeid iseärasusi. Vead head, plussid miinused.
Kuidas sõita tundub 240 laiuse taga rattaga. Kuidas on kallutamine kurvides jne jne. Kõige jubedam on see et ostu soov olemas aga proovida kuskil ei ole siani saanud. Enamus sõbra poisse sport bikede austajad.
Seega kõik kommentaarid, mõteterad ja soovitused on teretulnud.
Oeh oleks veel seda ilusat ilma!!!!!
Tere.
Natuke lugemist:
http://www.m109riders.com/forum/index.php
Selles mõttes huvitav ratas, et pole tegu päris klassikalise "custom" kruiiseriga vaid veidi sportliku ratta sugemetaga aparaadiga.
Aga edasi lippab vägevalt ja võimsust on hullupööra.
Ilus ja omapärane ratas.
Mul yks sõber sõidab sellega mööda Tallinna. Eks ta räägib ise täpsemalt, kui satub seda teemat lugema.
Natuke lugemist:
http://www.m109riders.com/forum/index.php
Selles mõttes huvitav ratas, et pole tegu päris klassikalise "custom" kruiiseriga vaid veidi sportliku ratta sugemetaga aparaadiga.
Aga edasi lippab vägevalt ja võimsust on hullupööra.
Ilus ja omapärane ratas.
Mul yks sõber sõidab sellega mööda Tallinna. Eks ta räägib ise täpsemalt, kui satub seda teemat lugema.
täna toimus võrus Ramo esinduses proovisõit kella 11-14ni, sai sõita selliste tsikklitega angu V storm 650 gsxr1000, bandit ja mõned muud masinad. Ise sõitsin 1800R chopperiga, igati äge ja võimas masin on 2007 a mudel, tagumine rehv oli ülilai ja juhitavus ja sõidumugavus vägagi pro, ja look on ka viimasepeal

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.