Õhtune linna cruise Tallinnas
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 164
- Tsikkel: Yamaha R1, KTM 530 EXC
Õhtune linna cruise Tallinnas
Tallinna cruis
Kui on huvi siis tel:53625383
Yamaha R1
Yamaha R1
Viimati muutis pez, 29 Mär 2007, 21:56, muudetud 2 korda kokku.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Re: Õhtune linna cruise Tallinnas
pane ikka see ka kirja mis rattaga oled,olete.pez kirjutas:Kes tahaks õhtuti kodus õlle joomise asemel tallinna linnas koguneda ja ringi sõita???
muidu asi jama kui 3 on 125sega ja ylejäänud 1000ga,siis ei tule midagi sõidust välja vaid oota koguaeg võrre järgi.
samamoodi ei saa koos sõidetud croomid ja biked jne jne.
-
- Kontakt:
Julgen vastu vaielda.Möödunud laupäeval saime küll ilusti koos sõidetud.sepp kirjutas:samamoodi ei saa koos sõidetud croomid ja biked jne jne.pez kirjutas:Kes tahaks õhtuti kodus õlle joomise asemel tallinna linnas koguneda ja ringi sõita???
Sõbrad oma Ninjadega ja mina oma eks Yamaha Dragstar-iga.Ma ei tea kas asi oli nüüd minu liigses julguses või nende alles alustamises aga pigem kippusin mina olema see kes eest ära läks.
-
- Tsikkel: MotoGuzzi
- Kontakt:
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Ega jah.. vahet pole kes koos sõidavad.. ei pea ju koguaeg paugutama.. niisama nautida ju palju vaffamAlwayslate kirjutas:Julgen vastu vaielda.Möödunud laupäeval saime küll ilusti koos sõidetud.sepp kirjutas:samamoodi ei saa koos sõidetud croomid ja biked jne jne.pez kirjutas:Kes tahaks õhtuti kodus õlle joomise asemel tallinna linnas koguneda ja ringi sõita???
Sõbrad oma Ninjadega ja mina oma eks Yamaha Dragstar-iga.Ma ei tea kas asi oli nüüd minu liigses julguses või nende alles alustamises aga pigem kippusin mina olema see kes eest ära läks.

PS: Always.. Olen jah roheline

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Noh...täna sai siis sellisel kogunemisel käidud. Kokku saime (täna) Mustamäe selveri juures ja siis sealt hakkasime veerema teadmatta suunas
Sai siis korra Pirital ringi vuratud ja veel natuke tlna peal. (kesklinnas) Mis kiirustesse puutub, siis ega alla saja eriti nagu ei sõitnud
Mina vähemalt
See natuke häiris, et pidid kedagi järele otama jne. Aga eks liiklus oli ka selline...nagu ta oli.
Teine kordki võiks selliseid kokkusaamisi teha. Siis saab näha ka teisi biker.ee kasutajaid ja nedega natuke võidu ajada
Vaadata mis "papist" keegi tehtud on

See natuke häiris, et pidid kedagi järele otama jne. Aga eks liiklus oli ka selline...nagu ta oli.
Teine kordki võiks selliseid kokkusaamisi teha. Siis saab näha ka teisi biker.ee kasutajaid ja nedega natuke võidu ajada

Vaadata mis "papist" keegi tehtud on

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
sõitmas käidud, tegime vaikse paldiski cruiisi. mõnus on kohe linnast välja sõita ja vaheldusex 50le lasta 95kmh.
eile yllatas mind yx croom.. tänasex yllatajax oli yx 250ne APRILlinali.
laulasmaal yhines veel yx rattur meiega kui tegime suitsupausi,vend tuli ilusti ligi,tutvustas ennast ja jälle oli meid rohkem
tore kui on selliseid julgeid.
enduuromeeste ees vabandused..
eile yllatas mind yx croom.. tänasex yllatajax oli yx 250ne APRILlinali.
laulasmaal yhines veel yx rattur meiega kui tegime suitsupausi,vend tuli ilusti ligi,tutvustas ennast ja jälle oli meid rohkem

tore kui on selliseid julgeid.
enduuromeeste ees vabandused..

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.