Tsiklisõit kui füüsiline trenn

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

Loomulikult teeb tsiklisõit füüsilist paremaks.
Selleks et normaalselt sõita on vajalik ennast pidevalt treenida ja vormis hoida.
Sõit ise kui pidada silmas erinevaid motodistsipliine on alati füüsiliselt kurnav, mõni rohkem mõni vähem. Palju loeb ka sõidustiilist ja sellest kui palju on tarvis end parasjagu pingutada, ehk siis kui näiteks Toomas Triisa sõidaks minuga võidu oleks see talle koogi järel käimine, samuti ei pingutaks ka mina sest olukord on ilmselgelt lootusetu.
Kõik on suhteline seega.

Kilogrammidest. Iga kevad kui olen tsikli selga hüpanud on esimese kahe nädala 4-7 kilo ( oleneb palju talvel kogunud :) ) kadunud.

Mella püstitas rodeosimulaatori küsimuse ja oma kogemusest ühe sarnase aparaadiga arvan, et normaalne krossimees püsib seal niikaua seljas kui tal ühekorra kopa ette viskab sellest tolamängimisest.
Ehk siis igavus väsitab enne kui see aparaat.

Pulsi koha pealt kaasa rääkida ei oska.
Pingutuse koha pealt... mul on kunagi kuuma ilmaga nii võhmale võtnud Valga krossil et tõmbas hetkeks pildi eest. Muu spordiga samalaadset pingutust ma sooritada ei suuda, küsimus võib olla ka tahtmises muidugi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”