Kiivri tuulemüra vähendaja
Moderaator: Moded
-
- Kontakt:
Sry 4 OT aga kui mul on üks väga hea ja vaikne avatav kiiver.Kas ikka pean kõrvatropid kõrva toppima?Piipz kirjutas:kõrvatropp peab anyway olema. with or without see kaelakaitse, on kõrvatropp väga vajalik. ühe hooajaga on võimalik sõita päris mitu protsenti oma kõrvakuulmisest lihtsalt minema, kui troppe ei kasuta.
Edit:muutsin oma sõnastust natuke ilusamaks.
Viimati muutis Alwayslate, 22 Mär 2007, 11:24, muudetud 1 kord kokku.
kuidas kinnitub kiivri serva külge?
kiivrit peast võttes krae ära ei tule?
erinevaid suuruseid ei ole? olenevalt kiivri suurusest ja tootjast ja mudelist on ümbermõõt ilmselt väga varieeruv.
ootan esimesed kasutajahinnangud ära.
kiivrit peast võttes krae ära ei tule?
erinevaid suuruseid ei ole? olenevalt kiivri suurusest ja tootjast ja mudelist on ümbermõõt ilmselt väga varieeruv.
ootan esimesed kasutajahinnangud ära.
voshod175 ->mini v-50 -> gsf600s -> 1300 ccm bokser, õhkjahutusega [vana Põrnikas]
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Kes senti ei korja, see krooni ei saa...anre kirjutas:CB500 kirjutas:Tõenäoliselt pole ma ainuke, kes ei saa aru mida sa sellega silmas pead..MrR kirjutas:... samas raha nagu ei küsitud, tasub testimist
Arvan et viide selle asja hinnale...sest 235eek pole asi mille pärast kurvastada kui see ei sobi perfekselt
Challenge the Adventure.Ride The World
Jah, läks natuke liiga kiiruga see post teele - pidasin silmas "eriti palju ei küsitud".CB500 kirjutas:Tõenäoliselt pole ma ainuke, kes ei saa aru mida sa sellega silmas pead..MrR kirjutas:... samas raha nagu ei küsitud, tasub testimist
Oleks huvitav siis teada muljeid, kas on kiivris vaiksem ja kas on parem või võrdväärne kui sukk (kõrvapunnid?) ja fliiskrae kombinatsioon.
panen siia siis oma absoluutsele tõele pretendeeriva arvamuse 
Peale selle tuulemüra vähendaja paigaldamist on kiivrit pähe toppida tunduvalt raskem. Tuleb päris tükk aega punnitada, enne kui pea sellest pisikesest august läbi pressib. Kui selle lõpuks pähe venitasin, tundus asi täitsa hea - peaaegu nagu omas maailmas. Kõik hääled summutas ikka päris korralikult ära ja enda jutt ei pidavat ka kiivrist välja kostma enam
Siis - väike proovisõit.... Asja suurim pluss on minu jaoks siiski see, et tuul ei pääse enam üldse kiivri ääre alla. Sellest tuleneb ka see, et asja soojapidavus on lausa eeskujulik!
Probleeme on aga tuulemüra vähendamisega. Kiivri alt ei tule peaaegu mingit mühinat enam ja kui eestpoolt need 3 auku (tuulemüra vähendaja sees, õhutuseks) ka kinni toppida, siis võtab natukene isegi veel vaiksemaks. Aga probleem seisneb selles, et minu kiivri põhiline tuulemüra põhjustaja asub kiivril kohe kõrvade juures. Tegemist on sellise lohuga, kus on sees veel üks plastikust tuulesuunaja. Ja see mühiseb seal jätkuvalt, seega minu juhtumil erilist vahet ei ole.
Ühesõnaga - teades, mida ma praegu tean, ostaks ma selle uuesti, aga mitte tuulemüra vähendajana, vaid wind jammer-ina. Kiivriks odavama otsa Nolan N83

Peale selle tuulemüra vähendaja paigaldamist on kiivrit pähe toppida tunduvalt raskem. Tuleb päris tükk aega punnitada, enne kui pea sellest pisikesest august läbi pressib. Kui selle lõpuks pähe venitasin, tundus asi täitsa hea - peaaegu nagu omas maailmas. Kõik hääled summutas ikka päris korralikult ära ja enda jutt ei pidavat ka kiivrist välja kostma enam

Siis - väike proovisõit.... Asja suurim pluss on minu jaoks siiski see, et tuul ei pääse enam üldse kiivri ääre alla. Sellest tuleneb ka see, et asja soojapidavus on lausa eeskujulik!
Probleeme on aga tuulemüra vähendamisega. Kiivri alt ei tule peaaegu mingit mühinat enam ja kui eestpoolt need 3 auku (tuulemüra vähendaja sees, õhutuseks) ka kinni toppida, siis võtab natukene isegi veel vaiksemaks. Aga probleem seisneb selles, et minu kiivri põhiline tuulemüra põhjustaja asub kiivril kohe kõrvade juures. Tegemist on sellise lohuga, kus on sees veel üks plastikust tuulesuunaja. Ja see mühiseb seal jätkuvalt, seega minu juhtumil erilist vahet ei ole.
Ühesõnaga - teades, mida ma praegu tean, ostaks ma selle uuesti, aga mitte tuulemüra vähendajana, vaid wind jammer-ina. Kiivriks odavama otsa Nolan N83
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
235 eeku mingi vidina eest ... 
ostnud omale uniplasti roheline matkamatt 200*60*1,2 hinnaga 130 eeku, materjal praktiliselt sama, sealt oleks seliseid windjammereid ämbritäie saanud lõigata

ostnud omale uniplasti roheline matkamatt 200*60*1,2 hinnaga 130 eeku, materjal praktiliselt sama, sealt oleks seliseid windjammereid ämbritäie saanud lõigata

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
koomik, oled seda 235,- tihendit näppinud?
pildi järgi on tal pööratus serv millega ümber kiivri käib.
kuidas sa "lebomatist" selle serva keerad?
kasutajad võiks kirja panna ka mis suurusega kiivritega tegu on kuhu hästi külge hakkab? sobib 55-62?
pildi järgi on tal pööratus serv millega ümber kiivri käib.
kuidas sa "lebomatist" selle serva keerad?
kasutajad võiks kirja panna ka mis suurusega kiivritega tegu on kuhu hästi külge hakkab? sobib 55-62?
voshod175 ->mini v-50 -> gsf600s -> 1300 ccm bokser, õhkjahutusega [vana Põrnikas]
-
- Tsikkel: Yamaha Super Tenere/Tenere 700
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 73 korda
- Kontakt:
Nii sai siis katsetatud seda ime asja ja tundub et efekti on küll. Enam ei keeruta tuul kiivri alt sisse ja õhtul on tundumalt soojem see tõttu sõita, kuid päeval soojaga linna liikluses kui klaas all on siis oleks pea nagu väikest viisi saunas aga ei midagi hullu. Tahaks proovide ka naise kiivrile et kas ka mingit efekti annab, eks siis saab jälle kommenteerida.
Minu arvates maha visatud raha see ei olnud.
Minu arvates maha visatud raha see ei olnud.
Sõida ise ja lase teistel ka sõita
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
----------------------
Yamaha Super MatkaMudaKolakas XTZ
Motostation poodnik aadressil Masina 1 Tallinn
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.