Tsikleid puudutav liikluseeskiri ?
-
Teema algataja
Selge sain vastuse küsimusele et taolist raamatut mis koondaks kaherattalise kohta käiva seadusandluse eesti keeles ei ole. Turu-uuring lõppenud 
Tegin just omale C load ja oli teooria eksam ka, aga tsilite kohta ei olnud küll essugi. B load on mul 12 aastat, tore on kui siin mõni arvab et inimsel kõik meeles veel siis
kust neid "määrusi ja eeskirju" näeks kah, ma tean jah et peaks olema nad kuskil?
LE on vägagi selge kusjuures ja motika kohta on seal peamiselt 2!! lauset: alla 12a vedada ei tohi ja peab hoidma kinni 2 käega lenksust
sekka ka mõni loogiline parkimis reegel ja sellega asi piirdub!

Tegin just omale C load ja oli teooria eksam ka, aga tsilite kohta ei olnud küll essugi. B load on mul 12 aastat, tore on kui siin mõni arvab et inimsel kõik meeles veel siis
kust neid "määrusi ja eeskirju" näeks kah, ma tean jah et peaks olema nad kuskil?
LE on vägagi selge kusjuures ja motika kohta on seal peamiselt 2!! lauset: alla 12a vedada ei tohi ja peab hoidma kinni 2 käega lenksust

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.