Tsikleid puudutav liikluseeskiri ?

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Suzumen kirjutas:
Tsikkelröövel kirjutas:
Oli mul küsimus, et kui pikk on juhi reageerimisaeg (kuidagi nii, et kui kiirelt fikseerub pilk). Valikvastused: 0,1 sek, 0,3 sek, jne kuni vist 3 sekundini, mingi 6 varianti. Põrnitsesin siis vaheldumisi pastakat ja lauanurka, otsustasin, et (vist) 0,6 sekundit.
See on nüüd küll täielik jama. Kas liikluseeskirjad on tehtud düstroofikutele (lol) 0,6 sek on võistlustel kalender (sellise reaksiooniga võid kohe koju tagasi minna). Keskmine reageerimisaeg jääb ikka sinna 0,1-0,2 sek kanti. Parim reageerimisaeg oli eelmine aasta 0,03 sek.
Suzumen, ma arvan, et sa paned ise mööda. Sina räägid sellest, kui sa kükitad oma rattaga joone peal ja ootad sündmust, mis kohe-kohe juhtuma peab.
Liiklustesti mõttes peetakse silmas olukorda, kus sündmus on ootamatu. Mul on mingis konspektis kirjas ajavahemik 0,8-1 sek. Mulle isiklikult tundub see mõnevõrra pikk. Pakun, et reaalselt võiks see olla 0,5 sek kanti alates märkamisest kuni ntx piduri rakendusteekonna alguseni. 0,03 on ikka selline kõhutunde teema.

Aga noh, see oleneb ikka väga palju inimesest endast.
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”