K: rehvide kohta
http://www.reifenversand.com/wbc.php?si ... l+anzeigen#
Reifenversand.com ehk aitab.
Eestis ma ei teagi, kes Michelin Pilot Powerit müüb.
Ärgu kohalikud müüjad pahandagu, aga seni olen Saksast tellinud või ise toonud, sest üsna tihti sinnakanti asja. 180 pluss 120 esirehvi hind kokku on jäänud umbes 3900-4000 krooni juurde...
vahel on kõigil raha vähe, aga mina ei soovita rehvide pealt 200-300 krooni kokku hoida. võta kasvõi Bridgestone või Metzeler või mistahes uus rehv alla, aga usu mind, väga kurb on näha oma tsiklid lömmis bensupaagi, purunenud gondlite ja kõverate esiamortidega, kui sita rehvi pärast kukkunud oled. Rehvid on sinu elukindlustus.
Sverre
Reifenversand.com ehk aitab.
Eestis ma ei teagi, kes Michelin Pilot Powerit müüb.
Ärgu kohalikud müüjad pahandagu, aga seni olen Saksast tellinud või ise toonud, sest üsna tihti sinnakanti asja. 180 pluss 120 esirehvi hind kokku on jäänud umbes 3900-4000 krooni juurde...
vahel on kõigil raha vähe, aga mina ei soovita rehvide pealt 200-300 krooni kokku hoida. võta kasvõi Bridgestone või Metzeler või mistahes uus rehv alla, aga usu mind, väga kurb on näha oma tsiklid lömmis bensupaagi, purunenud gondlite ja kõverate esiamortidega, kui sita rehvi pärast kukkunud oled. Rehvid on sinu elukindlustus.
Sverre
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.