leedust tsikkel?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

terall

Lugemata postitus Postitas terall »

Mul nagu paar tuttavad on nagu LEEDU fännid. Toovad tsikleid ainult sealt vaadates läbi www.autoplius.lt or somth. Vanemad tsiklid on tõesti seal odavamad kuid suhteliselt kohviks sõidetud. Kuid ise vaatan ikka sinna Saksa poole, kuna isa vedas mul siin mõned aastad tagasi autosi ja seal nagu tuttavaid kes tegelevad toomisega. :wink:

Teema algataja
amakas

Lugemata postitus Postitas amakas »

krt ostke ja soitke!ei sobi olla rikas ve?hilge nutikus on kekata a'la et naaa mis ma maksin...olen kehvik ja sain etema toote :twisted:

Teema algataja
Day1

Lugemata postitus Postitas Day1 »

Mida arvata näiteks sellisest http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... i&id=41850 või sellisest http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... i&id=41629
pakkumisest? Eestis küsitakse sellise eest 30K.
Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

amakas kirjutas:
krt ostke ja soitke!ei sobi olla rikas ve?hilge nutikus on kekata a'la et naaa mis ma maksin...olen kehvik ja sain etema toote :twisted:
OT: Sorry mees! Mitte kui midagi ei saa aru. Räägiks eesti keelt , mitte ei leiutaks enda keelt siin.

Leedus pidid jah tsiklid suht kohvid olema. Tihti peale räägivad omanikud ,et jah kõik tip-top korras. Kui kohale jõuad, siis näed, et rattalt on mitmeid detaile puudu. Omanik laiutab käsi ning sina ostad ratta ära, sest tagasi oleks tühjalt mõttetu sõita. Kordi selliseid juhuseid olnud.
Viimati muutis No_name, 14 Jaan 2013, 03:42, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
grazyhanno

Lugemata postitus Postitas grazyhanno »

stonefree kirjutas:
Suzumen kirjutas:
grazyhanno kirjutas:
aga mida arvate sellisest sikklist ??
http://www.autoplius.lt/pirkejams/skelb ... i&id=41803
Mina valiks pigem selle. Uuem, teada-tuntud Honda kvaliteet, juba sissepritsega aga mitte karpa. Kuid see aint minu arvamus, ei pretendeeri absoluutsele tõele :bsmile:

Hea soovitus: saad 2500 eurost lahti ja peksa ka veel kindlasti (lol) Keegi peale neegri ei müü 2003 aasta CBR 600RR-i(muide kas mitte alatest 2004 aastast seda marki ei toodeta?) 2500 euriga.
muide CBR 600RR-i hakati tootma alates 2003 aasta juulist!!!
Kasutaja avatar

sulu13
Tsikkel: SV1000S

.

Lugemata postitus Postitas sulu13 »

Selline küsimus oleks, et kas keegi Leedu keelt jagaks natukene? Küsimus oleks, mis tähendab Leedu keeles : Iš vokietijos, yra dokumentai ? Kas masin on dokumentidega või ilma? Ettetänades! :wink:
Suzuki RG 80- Aprilia RS 50- Aprilia RS125- Aprilia RS125- Honda RS125- Derbi Senda 125 SM- KTM 525EXC- Kawasaki ZX6R- Honda CBR600RR- KTM 620 SC SM- KTM 660 LC4- Suzuki GSX-R1000- Honda CBR600RR- Yamaha R6- Yamaha R1- Suzuki SV1000S
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Leedu keele tõlkeabi on võimalik sealt saada:
http://dictionaries.vnvsoft.com/forum/v ... ecc69c8ab1
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

Mell
Tsikkel: Aprilia SL 1000 Falco

Hea nõu kallis

Lugemata postitus Postitas Mell »

Teema järgmine: Leedus sobiv ratas aastast 2001, toodud Inglismaalt ja inglise tehnilise passiga(v5) Leedukaga kaubad koos, VIN kood ka olemas.Täna käisin ARK- is, lugesin autoregistrionule Vin koodist poole ette, mispeale onu ütles mis rattaga tegemist(pani täppi muuseas), aga küsis, kas E11 kood ka teada on. Seda ma ei teadnud ning helistasin leedukale, kuid see ka ei leidnud E11 kuskilt(ei teh passist ega rattalt). Muuseas küsisin ARK- i onult, et kas ilma E11(pidi koosnema kaheksast numbrist) ka arvele saab - vastus oli, et väga keeruline. Kui keegi teadja oskab asja lahti seletada siis oleksin tänulik. Mitteteadjad ja natuke teadjad ärge nuppe näppige. Aitähh.
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

Tere!
Kas keegi see nv läheb juhuslikult Leetu?
E:pole enam vaja, sain autole kärukonksu :roll:

55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7

Teema algataja
Jaanus966

Lugemata postitus Postitas Jaanus966 »

Natuke infot, kui tahate tsiklit tuua, samas ka ARK-i kohta.
Mina uurisin chopper/cruiseri tüüpi mota toomist.
Toiming siis järgmine, et helistad, uurid Vin koodi välja, helistad ARKi. Sealt öeldakse kohe, kas tegemist on usast toodud motaga või on tegemist euroopa variandiga. Enamus sealsed on usast toodud.
Kui arvele tahad võtta, siis tuleb kindlasti tegemist tüübikinnitusega.

https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=1035560

Kui ARK tüüpi ei kinnita, on olemas labor Soomes, mis määrab ära mürataseme, pidurid ja heitgaasi ja läbimisel väljastab serdid, et mota on kõlblik euroopa turu jaoks. See nagu mina aru sain, tuleb omast taskust kinni maksta. Võin ka eksida.

Osasid serte väljastavad ka vastava margi Eesti esindajad, kes teilt vinkoodi küsivad ja selle oma Euroopa esindajale edastavad. Nende käest saab serdi ainult juhul, kui kõik klapib, ehk siis vinkood on euroopa motika jaoks mõeldud.

Kui vaadata: Autode ja nende haagiste ning mootorrataste tüübikinnitamise eeskirja, siis selle järgi saab nagu meeletult ostjat koinida. Millega siis iganes.

Nii, et jõudu igatahes.

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Jaanus966 kirjutas:

Kui ARK tüüpi ei kinnita, on olemas labor Soomes

Ole hea ja valgusta, kus see labor seal on. Mis on selle aadress ning koha nimetus.

Nimelt endal tükk koinimist olnud vastava teemaga ning varasemal ajal teati ARKist öelda, et sobiv labor tsiklite jaoks on vaid Rootsis.

Jama on see, et tglt saaks kõik need testid suvaline garaazhitagune ära teha. Paraku on vaja EU sertifikaati testi tegemise pädevuse osas ning keegi ei viitsi selle serdi saamisega seonduvat paberimajandust ajada.

Tänud ette, kui konkreetsemat infi pudeneb.

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

harimal kirjutas:
Jaanus966 kirjutas:

Jama on see, et tglt saaks kõik need testid suvaline garaazhitagune ära teha. Paraku on vaja EU sertifikaati testi tegemise pädevuse osas ning keegi ei viitsi selle serdi saamisega seonduvat paberimajandust ajada.

Tere tulemast Eestisse, kus kehtib Saksa täpsus ja Vene idiootsus. Ja seda enamasti käsikäes!

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Teema algataja
Jaanus966

Lugemata postitus Postitas Jaanus966 »

harimal kirjutas:
Jaanus966 kirjutas:

Ole hea ja valgusta, kus see labor seal on. Mis on selle aadress ning koha nimetus.

VTT- Heitgaasid

Biologinkuja 5, Espoo

Juhani Laurikko +358 207 225 463

Juhani Laurikko (Juhani.Laurikko@vtt.fi)

TCT- Müra

Kalevankatu 43, Helsinki

• 358 931 083 560

Petri Niiranen [petri.niiranen@testcenter.fi] (petri.niiranen@testcenter.fi)

Selline inf siis. Loodan, et saad asja!

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”