Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
Re: Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Tere siis ka minu poolt kõigile auväärsetele!
Sattusin siia tänu Pihelgasele ja Motopaksule ( registreeritud olekus ) kuid ratta selga uuesti üle 18 aasta tänu oma naisele kes kinkis sünnipäevaks kiivri, et ma saaksin oma ammuse soovi rattast teoks teha. Ja samas ka sõbrale kelle ratta ma üle võtsin samal sünnipäeval.
Seega sõiduvahend CB750 ( seven fifty ) ja elagu naised kes kiivreid kingivad ja sõbrad kes ratastest lahti saavad
Sattusin siia tänu Pihelgasele ja Motopaksule ( registreeritud olekus ) kuid ratta selga uuesti üle 18 aasta tänu oma naisele kes kinkis sünnipäevaks kiivri, et ma saaksin oma ammuse soovi rattast teoks teha. Ja samas ka sõbrale kelle ratta ma üle võtsin samal sünnipäeval.
Seega sõiduvahend CB750 ( seven fifty ) ja elagu naised kes kiivreid kingivad ja sõbrad kes ratastest lahti saavad

-
- Tsikkel: Honda VFR 750F 96a.
Tere tere, mina olen juba pikemat aega siin foorumis lugeja......lõpuks sain siis ka omale kallikese. Honda VFR 750F v4 96a.
Ma võin öelda,et ise olen rahul. Sai juba asi lahti ka koogitud õhufilter tuleb vahetada aga muidu tip-top masin. Elu unistus täitus.....ollla siklimees.
Terv Lauri
Ma võin öelda,et ise olen rahul. Sai juba asi lahti ka koogitud õhufilter tuleb vahetada aga muidu tip-top masin. Elu unistus täitus.....ollla siklimees.

Terv Lauri
Honda VFR 750F 96a. v4 ou jeee
-
- Tsikkel: GSR600
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Kui lugeda Päevalehe artiklit, siis aatekaaslasi on reipalt lisandumas ja ka olemasolev masinapark uueneb
http://www.epl.ee/majandus/380637

http://www.epl.ee/majandus/380637
Rohkem ilusaid ilmasid!
Ah jah tutvustan siis end ka:
Nimi:Tõnu
Sündinud:1984.06.07 varahommikul suure uduga
Asukoht:Tallinn(hullumaja ja loomaaia vahel) vahest ka Hiiumaa-Haapsalu
Ratas:Kollane metallik 1988a Suzuki RG 125
Riietus:Tumemust sinisega ja kiiver hall-punane
Kontakt:56471400 tulen alati appi (ka öösel kell 3 kui joonud pole)
Nimi:Tõnu
Sündinud:1984.06.07 varahommikul suure uduga
Asukoht:Tallinn(hullumaja ja loomaaia vahel) vahest ka Hiiumaa-Haapsalu
Ratas:Kollane metallik 1988a Suzuki RG 125
Riietus:Tumemust sinisega ja kiiver hall-punane
Kontakt:56471400 tulen alati appi (ka öösel kell 3 kui joonud pole)
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 1 kord
Terv. kõigile!
Minu nimi on Argo ja pesa Tartus. Vanust 35. Põhiliselt kulgen oma XJ900-ga Tartu ja Põlva vahel, aga ka kõik ülejäänud suunad on võimalikud (kui vaid ilma oleks). Eelmine tsikkel oli veel nendel aegadel, kui IŽ-Planeta 5 oli tegija
Samuti abivalmis, 5224212.
Minu nimi on Argo ja pesa Tartus. Vanust 35. Põhiliselt kulgen oma XJ900-ga Tartu ja Põlva vahel, aga ka kõik ülejäänud suunad on võimalikud (kui vaid ilma oleks). Eelmine tsikkel oli veel nendel aegadel, kui IŽ-Planeta 5 oli tegija

Samuti abivalmis, 5224212.
Riga 12, Minsk 125, CŽ 250, Planeta 5, Yamaha XJ900F, Suzuki DL650 V-Strom
Tere, Mina ka Argo ja siiamaani olin siin lihtsalt lugeja. Liitusin, et leida 5 punast Ducati bike`i ja teenisin sellega automaatselt palju vastukaja, millest kõik ei olnud teps mitte positiivne. Aga see selleks...asun ma Tallinnas ja sõidan musta KTM Duke I-ga (620) ning olen tsikeldamises veel algaja.
Arks
Arks
SXV
tervist,minu nimi on boris a.k.a püroman a.k.a Jawarider/jawamees:D
olen 15aastat noor ja sõidan põhiliselt oma musta jawa 638 ga
hea pill on olnud paar korda et veab alt aq see selleks.kodus on ka jupiter 3 ,planeta 5 ,muravei-1 ja arenduse käigus on jawa planeta 4 mootoriga(midagi krossika moodi tahaks teha
)vot takie dela
Jawarider
olen 15aastat noor ja sõidan põhiliselt oma musta jawa 638 ga

Jawarider
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.