Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
Tartu Tsiklimehed/naised
Siia võiks ilusti kenasti ennast kirja panna, need kes Tartus ringi sõidavad.
Pahatihti on nii, et sõidad sõidad, mööduvad ratturid tükki 6, kõik sõbralikult tervitavad üksteist, kuid keegi teine-teist ei tea. Nohh vähemalt mina mitte

Täna 20.03.2007 hommikul Jakobi mäel nägin ühte kollast 600 Hornetit ja keegi tore neiu puldis oli. Teab keegi temast midagi?
Ise sõidan hõbedase/halli 900 Hornetiga.
Riho.
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
OT. Ega peenest huumorist ei peagi kõik aru saamariksx kirjutas:Sa ei saanud vist päris hästi pihta.
Aga olgu, aitan sind - huumor käib siia http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=1 ... torder=asc

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:

Seljas/peas/jalas ICON skull seeria

motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: KTM 790 Adventure
- Kontakt:
Endal on mul tagi peal ka mootorratta pilt. Päris lahe on tegelt.
Mina liigun üldiselt marssruudil Kivi-Narva mnt. (siin ma seisan mõne aja)-Kesklinn(siin seisan ka natuke)-Riia mägi(siin seisan kindlasti natuke)-Pauluse kirik(jälle seisan)-Kaare(siin seisan vahepeal kauem vahepeal vähem)-Soinaste(siin seisan harva)-Raja(iga hull seisab siin)-Riia ring(siin ma enam ei seisa). Tavaliselt liigun teistpidi tagasi ka..mõnikord siiski mitte.
Kokkusaamise kohapealt olen ammu rääkinud, et peaks. Seni pole suurt keegi vedu võtnud.
Equ
Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20
Anna veel mõni vihje vanade traditsioonide kohta. Uued ratturid ei tea sellest midagi.t7pi kirjutas:tartu rahvas kogunes esmaspäeviti. vana traditsioon juba. nüüd paksu kohvikuga seoses koguneme kindlasti jälle, kui mätas kuivemaks saab
ja ka list on olemas ee.mootorratas
ära leiuta jalgratast...
Igatahes Motopaksu Tsiklistisõbralik Pizzeria & Cafe ja esmaspäev sobiks igati.
Ideepoolest võiks isegi peale Motoexotikat esimese proovi kogunemise teha. Ehk peale näitust on kõigil tuhin sees.
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Mis kokkusaamisse puutub, siis sobiks hästi miski linnaäärne kämping, tuleks kokku, jooks ennast purju, räägiks üksteisele kui kõvad mehed me kõik TEGELIKULT oleme, magaks välja ja jälle sõpradena laiali. Ja sealt edasi olekski Motopaksu puhvetis puha tuttavad näod, ükskõik kunas sinna sattuda.
Kui linnas sees teha, kerkib jälle vana hea dilemma: võiks nagu tsikliga minna, aga siis ei saa õlut juua, taksoga minna oleks kuidagi väga ***e jne...
PS. Motopaksule ja kõigile teistele tsiklistidele suunatud kõrtside pidajatele ettepanek: tasuline ratta üleöö jätmise võimalus (valvega). Tean, et esmapilgul ebarentaabel, aga ehk teeb reklaami näol end tasa? Lihtsalt idee..
kuna eelmine konto kuidagi ära kadunud, siis nüüd uue konto all. Igatahes teist hooaega Tartu peal kulgemas ja liikumisvahendiks punane, ilma esimeste kondli* [Motobot: õige on "gondli*"] punane suzuki gsx 600f '90 aasta. Riietuse järgi punase-musta-valge AGV kombega ja väga kirju kiivriga.
Esimese kohtumise võiks ära teha küll ja esmaspäev rutiinselt oleks ka päris norm.
Eks siis kas Motoexotical või Pizzerias kohtub

Ma juba hakkasin mõtlema, et keegi ei teagi... aga näe, tunnistasid ise ilusti ülesse =)azdrid kirjutas:see kes jakobi mäel kollase hornetiga oli...olen siis mina...selle kevade uus ratas mul ja sõidan enamuse oma vabast ajast mööda tartut ringi..
jakobi mägi lihtsalt nagu pidevam peatus paik
Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.