CPI SX enduro
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
CPI SX enduro
Keegi omab sellist masinat või on proovind sõita, jagage kogemusi!
Ja kui üldiselt öeldakse et Cpi ei ole eriti hea variant, siis kas see võib nende rolleritest äkki erineda?
http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... ct_id=2890

Re: CPI SX enduro
Sõitnud ei ole aga esmamulje on küll päris hea. CPI on odavatest parim minuarust.deltarider kirjutas:Keegi omab sellist masinat või on proovind sõita, jagage kogemusi!Ja kui üldiselt öeldakse et Cpi ei ole eriti hea variant, siis kas see võib nende rolleritest äkki erineda?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Nii oma arvamus!
Olen sõitnud jne...
See on väga kõrge aga samas 50cc Kiirendus on väga hea kuni 40 km/h
Aga tal on 6 käiku. Stock seisus ta sõidab max 60. Suhteliselt piinav on sõita 54 km/h ja 6 käik sees. Rohkem selline õppija asi.
Tegelikult kui jalad oleks korralikult maas jne.. oleks mugav
Aga ise teeks ühe asja küll ümber.
Vahetaks tagumise hammaka ära
Siis oleks supper
Tegelikult masin on hea välimusega meenutab 500cc Aga mootor mitte!
Olen sõitnud jne...
See on väga kõrge aga samas 50cc Kiirendus on väga hea kuni 40 km/h
Aga tal on 6 käiku. Stock seisus ta sõidab max 60. Suhteliselt piinav on sõita 54 km/h ja 6 käik sees. Rohkem selline õppija asi.
Tegelikult kui jalad oleks korralikult maas jne.. oleks mugav

Aga ise teeks ühe asja küll ümber.

Vahetaks tagumise hammaka ära

Siis oleks supper

Tegelikult masin on hea välimusega meenutab 500cc Aga mootor mitte!
-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
Ega siit foorumist kah paremat vastust saa. Igaüks kiidab seda, millega ta on sõitnud. Mina soovitan CPI valikust välja jätta ja võtta Derbi või Yamaha, sest neid on Eesti teedel tunduvalt rohkem ja jupid on ka paremini kättesaadavamad, kui CPI-l. Yamaha ja Derbi on kindlapeale minek.deltarider kirjutas:poodides raudselt igaüks kiidab enda masinat

Igatahes Yamaha esindus on Eestis kõige parem, sest sealt saab alati abi ja varuosad jõuavad väga kiiresti kohale. Yamaha ladu asub Soomes, kui ma olen varuosi tellinud, siis need on alati 7 päeva piires Tartusse jõudnud.

R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
Kuidas see võimalik on?dizze kirjutas:Ülekanne on kiire ja tipp kiirust pole.

Kui tal on kiire ülekanne, siis masin jookseb kiiremini edasi, kuid kaotab jõus. Kui tal on aeglane ülekanne, siis on masinal palju jõudu ja tippkiirus on nigel.
Kui neil mootori tüüp on sama, siis see ei tähenda veel, et mootorid oleks sisupoolest samad. Iga tootja kasutab erinevaid detaile ja erinevat forsseeringut.deltarider kirjutas:neil mootorid samad siis?![]()
Siis peaks kõik ühtemoodi liikuma kah ju![]()
R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
-
Teema algataja
Re: CPI SX enduro
Tere deltarider... kas ostsid cpi sx-i või muu (derbi, yamaha) enduro? tahaks väga teada..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.