Yamaha DT50

Kasutaja avatar

streetr6cer
Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm

Lugemata postitus Postitas streetr6cer »

Mul endal on DT50R juba pikemat aega. Olen vahetanud päris palju juppe uute vastu, hinnad on 2 korda kallimad kui vene toodangul, kuid neid läheb kah väga harva.
Kas sa tahad osta DT50-t, millel on peal 80 silinder või on ta juba originaalis DT80? DT80-l on 6 käiku, vanematel DT50-del on 5 käiku, uuematel 6 käiku (alates 2003).
Üldiselt on tegu väga pommikindla mootoriga ja enne laguneb raam ära kui mootor otsad annab. Tehnika on väga töökindel ja rattal on suurepärased maastikuvõimed. Olen enda DT-ga ainult korra kinni jäänud, aga see oli ka nii, et ainult autoga sai välja tõmmata. :lol:
Oled kindel, et too isend on 2000. aasta oma? Tule hind on kuskil 600-700 krooni. DT-d ainuke miinus on see, et taga on monoamort ja kui see läbi on, siis on vedrustus väga pehme ja amort läheb tihti põhja.
Lisan ka paar pilti, milleks DT on vabalt võimeline:

Pilt

Pilt
Viimati muutis streetr6cer, 11 Nov 2009, 00:09, muudetud 1 kord kokku.
R-13>Suz Sepia ZZ>Hon NS125F>R-4>R-13>Peugeot SV50>Yam DT50R>Suz TS50XK>Hon MT5>Gauja>
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”