Endurod metsaradadele (Harjumaa)
Moderaator: Moded
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 170 korda
Röhh-röhh, ma täna sõitsin esimesed sõidud, peamiselt asfalti muidugi
. Kuulsin raadiost et homme pidi lörtsi tulema, aga plaan on tankokale minna küll. Rebin ühe seltsimehe ATV-ga ka kaasa. Kui me nüüd Foteki juures kasti ei joo end.
Mella, põhisünoptik, äkki vaatad oma tarkadest allikatest homse ilma?

Mella, põhisünoptik, äkki vaatad oma tarkadest allikatest homse ilma?
Kui oled seal ära käinud, siis äkki jagad ka üldpilti mis rajast jäi. Et kas sõita ikka kannatas või on päris mudavurri teema.mx77 kirjutas:pühapäeval Kundas. Saaks rattad maast lahti.
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab
Uudishimu tapab
-
Mina käisin täna tankokal. Seal küll mingit lund ei olnud, helbeid tuli küll vahepeal aga valgest maast oli asi ikka väga kaugel. 3 tundi puhast lõbu. Krdi hea oli. Saan mina oma dressipluuside ja kilejopega inimlikult sõidetud, saate teie ka spetsvarustuses
.
Panin Saku poolses karjääri otsas kiirusel 5kmh ka külje maha, seal oli igijää ja kuidagi ei seisnud püsti, isegi siis kui jalad maas.

Panin Saku poolses karjääri otsas kiirusel 5kmh ka külje maha, seal oli igijää ja kuidagi ei seisnud püsti, isegi siis kui jalad maas.
Welcome to Club! Ma just paar posti tagasi hoiatasinTort kirjutas:Mina käisin täna tankokal. Seal küll mingit lund ei olnud, helbeid tuli küll vahepeal aga valgest maast oli asi ikka väga kaugel. 3 tundi puhast lõbu. Krdi hea oli. Saan mina oma dressipluuside ja kilejopega inimlikult sõidetud, saate teie ka spetsvarustuses.

Homme olen kell 13 platsis, näis palju rahvast tuleb.
SAQU
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
WR400F
-
To saqu: Minu kukkumine oli pigem vajumine, valju naeru saatel muide. Kohe tsikkel krapsti püsti ja polnud häda midagi.
To mella: Eks ta ole jah. Vaatasin oma viisakat linnajopet ja mõtlesin, et küll sellega oleks hea sõita. Suusakas põmst. Selmet ajasin selga sooja pesu ülaosa, pikkade käistega t-särgi, ühe õhukese kunstist dressipluusi, fliisvesti ja voodrita kilejope. Pikemalt maanteel läheb jahedapoolseks, aga metsavahel on tegemist, nii et külmus ligi ei poe. Pigem oli suvekinnas see, mis tegi kätele kõrvetavalt külma pikema maanteeotsaga.
To mella: Eks ta ole jah. Vaatasin oma viisakat linnajopet ja mõtlesin, et küll sellega oleks hea sõita. Suusakas põmst. Selmet ajasin selga sooja pesu ülaosa, pikkade käistega t-särgi, ühe õhukese kunstist dressipluusi, fliisvesti ja voodrita kilejope. Pikemalt maanteel läheb jahedapoolseks, aga metsavahel on tegemist, nii et külmus ligi ei poe. Pigem oli suvekinnas see, mis tegi kätele kõrvetavalt külma pikema maanteeotsaga.
Mis sa sõitsid siis mingite kergejõustiku naelkingadega või, et nii krapsti püsti said?Tort kirjutas:To saqu: Minu kukkumine oli pigem vajumine, valju naeru saatel muide. Kohe tsikkel krapsti püsti ja polnud häda midagi.

No tore siis, et normaalselt läks, ise ei osanud küll oodata, et nii väikse hoo pealt nii valus võib olla, mujal on ikka vähe valutum kukkuda olnud siiani (ei mõtle asfalti).

SAQU
WR400F
WR400F
Scanpix
Ilmajaam lubab nädalavahetuseks eranditult sooja ilma, järgmisel neljal päeval paistab päike ning Lõuna-Eestis võib tulla kuni 16 kraadi sooja.
Laupäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida-ja kirdetuul 4-10, saartel ja rannikul öösel puhanguti 12 m/s, teatab Eesti Meteoroloogia- ja Hüdroloogia Instituut.
Reklaam
Päeval tuleb sooja +6..+16, öösel 0…4 kraadi.
Pühapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega kuiv ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s.
Päeval tuleb +5…14, öösel -2…+3, kraadi.
Esmaspäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega kuiv ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s.
Päeval tuleb +5…+14 kraadi, öösel -2…+3
Teisipäeval on vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-5, päeval 2-7 m/s.
Päeval tuleb +6…+12, öösel +4…+2.
Ilmajaam lubab nädalavahetuseks eranditult sooja ilma, järgmisel neljal päeval paistab päike ning Lõuna-Eestis võib tulla kuni 16 kraadi sooja.
Laupäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida-ja kirdetuul 4-10, saartel ja rannikul öösel puhanguti 12 m/s, teatab Eesti Meteoroloogia- ja Hüdroloogia Instituut.
Reklaam
Päeval tuleb sooja +6..+16, öösel 0…4 kraadi.
Pühapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega kuiv ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s.
Päeval tuleb +5…14, öösel -2…+3, kraadi.
Esmaspäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega kuiv ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s.
Päeval tuleb +5…+14 kraadi, öösel -2…+3
Teisipäeval on vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-5, päeval 2-7 m/s.
Päeval tuleb +6…+12, öösel +4…+2.
http://moto.iceman.ee
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
IZ Planeta Sport, IZ Jupiter4, Kawasaki AR125, Kawasaki KZ400, Kawasaki KZ500, Yamaha FZR600, Honda SLR650, Yamaha TT600, Suzuki Bandit 400 ,KTM Duke II, BMW F650GS, BMW R1150GS, Buell xb12xt.
Siis sa ei ole käinud Favor offroadil ja järelikult ei tea, kus Tankodroom üleüldse asub. Siis vaja seletada pikemalt : Männiku-Saku teed mööda suunaga Saku poole sõites peale Männiku küla (RUUKKI ladu) u.1 km Saku poole näitab silt vasakule Libedasõidu rada (või midagi sarnast), sealt keerad ära, ületad raudtee, sõidad otse läbi värava (kui on lahtinetram kirjutas:aga ei tea millisest telliskivi majast jutt! ei ole enne teie pundiga kimamas käinud! aga no eks võibolla teil seal palju mehi koos juba v. oma seltskond välja kujunenud! Et kui on veel vabu kohti paarile uuele sõitjale siis äkki kodeerid lahti selle "telliskivi maja" väljendi

SAQU
WR400F
WR400F
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... &start=444
Suure kaardi peal ülemise ja alumise Google vahel.
http://www.pm.ee/bikehelp/enduropohi.jpg
Suure kaardi peal ülemise ja alumise Google vahel.
http://www.pm.ee/bikehelp/enduropohi.jpg
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.