trendimport Baotian Classic npnk pakkumine

Microgrupp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Microgrupp »

Jah tõesti on mootori tüüp sama- ..139... , aga vat minekus ongi vahe sees (praegu käsitleme sis ainult minekut), ütlen näiteks, et minu poolt pakututel on juba muutuv süütenurk peal (CDI on erinev, sa peaksid seda isegi teadma), kindlasti on tegelikke erinevusi veelgi. Aga fakt jääb faktiks- 10 tollistega pole üldjuhul mõtet minna 12-seid võrdlema. Fakt jääb faktiks, mine tee ise ring ära ja veendu oma silmaga.

Mul oli möödunud aastal juhus, kus asjaolude tõttu leppis üks minu edasimüüja oma 10t rolleri (NB mitte minu kaup) üleandmiskohaks kokku minu lao juures, lihtsalt oli tal pill juba haagisel ja pidi tulema minu juurde Eagle ja 08 järgi. Klient nägi ka teisi variante ja hakkas tahtma proovida. Kuna meil on lähedal nii asfalti kui ka kruusast lõiku, siis peale ühte ringi oli kindla otsuse teinud klient ümber mõelnud ja ei soovinud väiksest enam kuulda, lõppotsuseks jäi 08.
Mina tegin järelduse omakorda- osta või vägisi mõnelt konkurendilt selline juust üles ja pane omade pillide kõrvale tarbeväärtuse hindamiseks välja, las inimene proovib kohe faktiliselt kõrvuti ära ja teeb siis oma otsuse. (loomulikult pole ma seda teinud..)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”