Uus õlikork
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
Uus õlikork
Tere. Mure järgmine: käigukasti õlikorgil oli peal selline kiil, millest sai tellitava võtme või näpitsatega keerata korki lahti. Juhtus aga väike äpardus ja sai see kiil puruks keeratud. Kust üldse saaks uue korgi või oleks mingeid alternatiivseid võimalusi ? Rattaks siis DR 125.
Pilt ka siis: http://beta.album.ee/node/9628336/50040466
Pilt ka siis: http://beta.album.ee/node/9628336/50040466
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Uus õlikork
Seda korki keeratakse kinni ja lahti sõrmedega, siis ta ei murdu ka ära.vaino91 kirjutas:Tere. Mure järgmine: käigukasti õlikorgil oli peal selline kiil, millest sai tellitava võtme või näpitsatega keerata korki lahti...
Re: Uus õlikork
Eks igaüks elab oma elu raskeks omal moel, aga ma lühikese aja jooksul juba mitmendat korda imestan, miks inimesed ei alusta küsimist esindusest? Eriti veel sellise osa puhul mis tõenäoliselt ei maksa palju. Kui sealt ei saa, või hind liialt kallis, siis uuri edasi DIY teemat.vaino91 kirjutas:Kust üldse saaks uue korgi
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Mis keermega see kork on?Mul on olemas M20/1,5 ja M20/2,5 keermega õlikorgid.
Viimati muutis Devcon, 13 Mär 2007, 23:46, muudetud 1 kord kokku.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
M tähendab meeterkeerme standardit (keerme harja nurk 55 kraadi), 22 tähendab keerme läbimõõtu välise keerme puhul keerme harjadelt mõõtes, 1,5 või 2,5 on keerme samm ehk kahe harja tipu vahe. Kõik mõõdud millimeetrites.vaino91 kirjutas:Vabandust, et selline võhiklik küsimus aga mida see keerme mõõt M22/1,5 ja M22/2,5 näitab? Pikkus x laius ?
Võta nihik pihku ja mõõda ära.
davidsoniharald/insenerihakatis
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.