Alarm kahepoolse sidega ?
Mina sinu asemel ei leiutaks niipalju vaid vaataks, kas mõnda 125EXC-d on toodetud akuga.Artemide kirjutas:Artemide kirjutas:
Kindlasti tahaksin niimoodi teha, et ei peaks ise laadima ja seetõttu küsiksingi teilt, et kas oskaks keegi öelda, kust täpselt peaksin algusvoolu genekast võtma, siis mis karbid ma peaksin veel aku ja geneka vahele panema jne. Ühesõnaga terve vooluring ilma signata esialgu.
Ja sorri Olts, aga minul pole kuskilt 70K võtta, et uus ratas osta kui see ära varastatakse.
Oluline on vahet teha vahelduv- ja alalispingel.
EXC-d kipuvad olema kohati kahekontuurilise elektrisysteemiga. See tähendab, et süüde ja lambid käivad vahelduvvoolu pealt, kellad ja suunad aga alalisega ning akut laetakse samuti alalisega.
Kui sul on ainult vahelduvvoolu süsteem, uuri järele, kuidas toimub pingereguleerimine (st geneka juhtimine). Ja kui suurematel EXC-del tundub samasugune olema, saab kasutada LC4 regulaatorit, millest kasutad ära vaid mõned otsad.
Minul 450 peal on üks selline aretis.
Odavalt leiab E-bayst. Hetkel ei paistnud olema, tavaliselt nädalas 1-2 käib ikka läbi.
LC2 oma on olemas. Ühendamine teadmata.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0059326415
1 variant veel - osta B-osa regulaator, mida on ka universaalset. Jällegi - mina peast soovitada ei oska. Keegi millalgi kirjutas bikeris ka lingi miskile UK saidile, kes neid odavalt müüb.
Sinu kirjeldatud akuga oleks ma natuke paranoiline. Tundub olema valvesüsteemi aku, mida võidakse laadida teistmoodi kui autol olevat. Aga see on ainult kahtlus, mida pole kontrollinud. Eks täpselt teadjad parandavad mind

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.