varustuse valimine -DAINESE ja teised
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 44
- Tänatud: 1 kord
varustuse valimine -DAINESE ja teised
Sai see aasta bike muretsetud ning nüüd oleks vaja ka varustus osta, kuna seni pole peale kiivri midagi vajanud, siis nüüd, sõites kiiremal rattal, oleks vaja vaadata ka korralik varusus. Eelarveks olen valinud kuskil 10K, sinna sisse ei kuulu kiiver, küll aga kõik muu.
Kuna pole eriline spetsialist ning lihtsalt vanu foorumi teemasid lugedes mõtlesin näiteks sellise firma peale nagu Dainese.
Kuna pikkust korralikult- 196 cm, tugevama kehaehitusega, siis võib tekkida probleeme näiteks netist ostmisega.
Osaks keegi öelda, kus Tallinna, Tartu või Pärnu motopoodides võiks olla selle firma varustus letil olemas?
Praegu esimesena otsin seljakaitset, kas eraldi või nö. full body armorina ehk, siis koos õla- küünarnuki jt. kaitsmetega. lisaks sellele eraldi mingisugune tagi.
Kui keegi teab soovitada midagi paremat mõistliku hinnaga, siis las tulla.
Tänud
-
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Võta ühendust selliste kasutajatega nagu pacaan, kommionu, tramm66 nendel väga hea valik olemas kasutatud ja korralikke kombesi. Tean, kuna ise olen ka otsinud nüüd igast asju ja arvatavasti nüüd valik ka tehtud.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Kontakt:
10k eest saab tutika Dainese 2-osalise (mida algajamad tavatsevad eelistada) kombe - kindlasti mitte nö kallimat mudeliotsa / samuti mitte võibolla kõige värskemaid mudeleid aga isiklikult saaks selle raha eest aidata selliste mudelite nagu Monza, RR-27, Mako, Vulcan jms - ehk ca 2003-2005 mudelid. 1 osalised kallimad (loe: ka paremadEikki kirjutas:10 K eest sa nüüd täit ja uut Dainese varustust küll ei saa.
Võta ühendust selliste kasutajatega nagu pacaan, kommionu, tramm66 nendel väga hea valik olemas kasutatud ja korralikke kombesi. Tean, kuna ise olen ka otsinud nüüd igast asju ja arvatavasti nüüd valik ka tehtud.

Samas - Dainese kombet otsides ei oke mõtet osta seda full body armor tüüpi kaitsmesärki kuna Dainesel ja teistel kvaliteettootjatel on täiesti head kaitsmed kombes sees, vaja oleks ainult seljakaitset juurde (nt. Dainese Wave tüüpi).
Aga - alati võib osta ka vähekasutatud kombe - saab sama raha eest võibolla kallima/parema mudeli ja pole vaja mitut kuud uue naha sissekäimiseks kulutada. Minul isiklikult hakkab 2osaliste valik selleks kevadeks juba kokku tõmbuma - tänud Teile senised, loodetavasti rahulolevad, kliendid. Aga nagu öeldi - on ka teisi müüjaid ja alati on ka tellimisvõimalused - üldjuhul tarne 2-4 nädalaga minult. Suurus tuleb eelnevalt kindlasti proovimise teel täpsustada!
Edu,
Nils
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
Tagi ja püksid oleks arvatavasti mujalt vaadanud.
Kui nüüd näiteks ära osta seljakaitse, kasvõi full-body, siis kuidas on tagi valimisega, sest topeltkaitsmetest mingit lisatolku poleks, võibolla isegi kohati kehvem?. Peaks tagi valima täiesti ilma kaitsmeteta?
-
- Kontakt:
Edit:Mul istub see body armor kuidagi paremini seljas ka kui ükski tagi mida ma siiamaani proovinud olen.
-
- Kontakt:
-

Kuna soovin osta püksid ja tagi eraldi (mitte kombena), siis väga meeletult ei soovnud esialgu tagisse investeerida- oleks ostnud "tavalisemale" tagile korraliku body armori alla.
Peab poes lähiajal ära käima ja vaatama, kuidas üldse istuvad selga, loodetavasti seal bike and boatis on valikut.
Kõik arvamused on teretulnud.

Masinist, sa nagu küsid nõu, aga ajad eestlaslikult ikka oma joru..

Full body armori peale tavaline tagi ei istu, kui see just mingi 2 numbrit suurem a´la cartini tagi pole.. ja ära unusta, et see body armor kit ei paku ka tuulekaitset. Mina soovitaks ikkagi tagi-/püksid osta.
Kui Bikeworldis kohapeal midagi silma ei hakka, küsi kataloogi vaadata, neil seal letis olemas igavene paks klade seda Dainese stuffi. Ise ostsin ka sedasi, et proovisin suurust teise tagiga ja enda oma tellisin, sest sellist värvikombinatsiooni kohapeal polnud.
-
- Kontakt:
by the way mulle istub see kaitsmesärk suht hästi tagi alla.Tagi on küll suht vana Polo firma oma,aga vahest käin taga niisama ja sõites panen särgi alla.
Aga ma toonitan ,et see on puhtalt minu teema.Sõbrale kes on sama pikk kuid tunduvalt kogukam sobib minu spyke-i tekstiilist tagi väga hästi,aga mull e jäävad õlakaitsmed natuke vale koha peale.Tean jah et neid saab seal sees liigutada ja ringi tõsta ,aga sama mugavalt ma neid paigutada ei suutnud kui kaitsmesärk mulle istub.
Minu nõuanne on see et proovige kindlasti ennem tagi koos kaitsmetega.Kui sobib siis osta ära.Igast jebimist tunduvalt vähem.Selle särgi selgavenitamine ja tagi veel sinna otsa on suht keeruline tegevus.
Edit:Tegelikult pidasin alguses silmas üheosalist kombet. Püksid ja tagi eraldi saan endale veel kuidagi sobivad.
-
Mul on ühed Dainese püksid üle, mine vaata, äkki jõuame kokkuleppele kui sobivad. Peaaegu tutikad, 2-3 Sauga ringi sõitnud. Sain ise üheosalise.Alwayslate kirjutas:Edit:Tegelikult pidasin alguses silmas üheosalist kombet. Püksid ja tagi eraldi saan endale veel kuidagi sobivad.
KX250F '14
on kellegil kogemusi?
http://beta.album.ee/node/9653608/50019962
-
hmmm, kas tõesti tahad teada? Ma ei tea kas on siin sobiv trammi solvata.riceboy kirjutas:mis sellistest tagidest arvata mida tramm müüb hea hinnaga? mis firma see on ja mis kvaliteet?
on kellegil kogemusi?
http://beta.album.ee/node/9653608/50019962
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
- Kontakt:
-
ok, neid tagisid on kogu saksa ebay täis, odavalt. 70 euro eest saad tavaliselt kätte.riceboy kirjutas:kuidas sa inimest solvad kui kommenteerid mingit riiet?
saan aru et soovitate ringiga mööda käia antud toodetest?
Tootjate kohta ütleks niipalju et nad kummardavad Allahi. Peale selle Demoni teevad nad veel Biker Boys filmi tagi koopjat, Torque filmi tagi koopjat jne.
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
neid spetsiifilisi tagisid mille kohta siin küsiti ei toodeta Hiinas.Bahama-Mama kirjutas:Allahhi???? Mis ajast Hiinlased Allahhi kummardavad?Oil-Cooled kirjutas:Tootjate kohta ütleks niipalju et nad kummardavad Allahi.
Hiina kraam on kvaliteetsem kui see

BMW R100RS
-
Kui oled mõne lääne-euroopa linna turul käinud siis on vast silma hakkanud et nad täis türklasi kes müüvad igasuguseid nahkkotte, rahakotte jne.
See tagi on põhimõtteliselt seesama türgi nahkkott.
BMW R100RS
-
-
Lois.de on üldiselt tsiklimaailma Aldi või Säästumarket, enamus kraami mida nad müüvad on "säästlikud" kuid kindlasti paremad kui türgi muttide poolt kokkuõmmeldud kraam. Hiina tooted peamiselt. Nad müüvad ka tuntud firmade tooteid kuid põhirõhk on pandud soodsale kraamile.proton kirjutas:Aga PROBIKERI või CAFE RACERi nahkkombed? kuidas nende kvaliteediga lood on?
Lois.de taga seisev firma esineb Hollandis motozoom.nl nime all ja Inglise turul getgeared.co.uk nime all.
BMW R100RS
Tegelt ka on see türklaste kraam vä?Oil-Cooled kirjutas:Neid toodetakse türklaste töökodades, mitte vabrikus vaid just töökodades.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Muuseas, mingi paar kuud tagasi vaatlesin DSF'ist saadet, kus oli juttu ja piltti BMW eriti kulumiskindlate ja termoreguleerivate nahkro~ivaste katsetamisest/tegemisest. Naha tehniline to"o"tlemine toimus Euroopas, kokkutraageldamine aga Rumeenias!CB500 kirjutas:Dainese juurde teemat tagasi juhtides, nende lipikul on kirjas "made in romania".
Edu
tegin otsingu foorumist aga ei leidnud midagi, samas firmal valik suht lai ja enamus asju on väga effektsed

http://www.motopood.ee/pood/default.php?cPath=112_96_98
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.