Honda XRV 750 Africa Twin → Re: Twini ostu plaan
-
Teema algataja - Postitusi: 682
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Re: Twini ostu plaan
Paistab jah sedamoodi, et omanikud rattaga rahul on. Väidetavalt peaks neid saksa registris 11000 kandis olema. mobile.de-s on neid müügis pidevalt alla 100. Kui mul täna oleks selline valikuvõimalus, ma läheks ja ostaks kõige uuema ja vähemsõitnuma AT.Funduro kirjutas:Tere... kas see tähendab ,et rattaga ollakse üldiselt rahul ? Isegi Saksas neid suht vähe müügis.
Transalpi saab ka uuena. Ja mootor on põhimõtteliselt sama, kui AT-l, ehk siis ressurssi peaks jaguma reipalt üle 100 000. Äkki Honda võtab vaevaks ka TA mootorit natuke modida, a la uuel Deauvillel. See sai paarkümmend kuubikut, ühe klapi ja pritsungi juurde. Kindlasti on seal veel midag muudetud. Kes on proovinud, on tulemusega rahule jäänud.Funduro kirjutas:Kui plaan ainult Eesti piires seigelda , kas on kellelgi pakkuda alternatiive 100 000 piires ratastele. Ise olen vaadanud ka Yamaha XT660R-i (kuidas selle ratta vedrustus metsas ja metsateel toimib) Honda Transalpi, Kawasaki KLE 500 (uus ja soodne). Twin tundub vana ja kallis , aga kas ta tegelikult on? Twini mootoriressurss on kuulu järgi teistest valiku rataste omast üle. Arutlege semud minuga sel teemal.
Seni olen omanud BMW F650 GS 2003a ja Yamaha XT660X 2006.
KLE tehnika on 20 aastat muutumatuna püsinud. Vaid mõned plastdetailid on uue näo saanud. Ise olen natuke paari sellise isendiga sõitnud. Otse nagu millegi kallal viriseda ei olegi, aga endale ei ostaks.
Seda rada on ka mitmed www.africatwin.de foorumi kasutajad läinud. Põhiliseks argumendiks on, et oma AT vana, lahja jne. Ja et Hondal ei ole alternatiive pakkuda. Varadero on liiga raske ja valuvelgedega. TA on väike. Mul oma TA-ga pole veel juhtunud, et oleks jõust puudu jäänud. KTM-iga igasugused kogemused puuduvad. biker.ee suvekatel oli isand Piipz-uga juttu, et kunagi peaks kaine peaga tema ratast proovima. Aga sellist momenti pole veel ette tulnudFunduro kirjutas:P.S mingi võimalus on , et leian raha juurde ja mõte oli, siis KTM 990 Adventure soetada. Kuidas selle ratta ressurssid on? Olen kuulnud erinevaid vastakaid arvamusi.

Üsna tõenäoliselt ei oloe väga palju selliseid KTM-e, mis oleks 100 000 maha sõitnud. Jäerlikult on ka suht vähe kogemusi kinnitamaks või ümberlükkamaks müüte nende suurest vastupidavusest.
Ühes vanemas MOTORRADi suurte endurode testist on meelde jäänud kommentaar, et suur Adventure on neile poistele, kes iialgi täiskasvanuks ei saa

BMW R1xx0GS kohta on arvamusi seinast seina. Kes on väga margitruu ja kiidab taevani, kes kirub maapõhja. Paljud ootavad, kuna saaks soetada uue, R 1250GS-i

Eks see otsustamine raske ole, eriti kui pole plaanis liiga tihti tsikleid vahetada. Ma ikka väga kaua kaalusin, otsisin ja vaatasin. Ja ei kahetse oma praegust valikut.
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.