Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda

Tere tere
Kriban siis ka lühitutvustuse endast... Sündinud ja üleskasvanud Võsul, keskkool läbitud Rakveres, ülikool Tartus. Nyyd siis töö ja elu ja pere Tartus.
Hetkel ei oma tsiklit aga väljavalitu on olemas, vaja lihtsalt ära "vormistada", et siis yamu TTR600. Enne seda on olnud ja on siiamaani maal garaažis vene rauda...venna 50cc krossikas, naiste JAWA 50cc, Delta 50cc, Vijatka Elektron 150cc, Minsk 125cc, JAWA 350cc 634 638 raamil ahjaa siis veel Muravei 200cc, teate küll ju seda kastiga rollerit. Praegu on alles naiste JAWA 50cc, Delta 50cc, Vijatka Elektron 150cc, Minsk 125cc. JAWA 350cc sain tädipoja käest....oli raam millel oli küljes tagaratas kärnaga ja kaks kastitäit juppe...see oli mul selline keska lõpu projekt....päev enne bioloogia examit sai hääled sisse esialgu küll tagurpidi. sai selline hübriid enduro....CZ krossika porikad ja krossi lenks, plekid kõik maha ja sadula tagumine ots tõusuga. hea pill oli...loll olin, et maha müüsin.
sellel suvel (2006) sai siis A-kat ka ära tehtud. Nyyd siis saabki legaalse ratta ja legaalselt sõitma järgmise hooaja.
biker.ee foorumisse sattusin endale ratast otsides....netis kolades....olen saanud siit igati head nõu. Ja biker.ee galeriist pilte vaadates tundub, et teil on siin lõbus....tahaks kaaa! Niisiis saigi kätte võetud ja ära regatud.
edasise koostöö nimel
Paavo
https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Tere ka minu poolt, olen foorumit lugend juba aastaid, kuid enne ratta omamist ei ole tahtnud sõna võtta.
Olen tsikleid kaugelt armastanud juba aastaid, kuid kunagi ei ole olnud võimalust nendega lähemalt tutvuda. Nii et Oktoobris kerkis suur kopp ette ja otsus kähku autokooli minna ja load ära teha.
Koos autokooliga tuli kaasa ka otsus kevadeks endale juba midagi valmis vaadata ja nüüd garaazis seismas väike 400 Bandit.
Imelik on see, et nii perekonnas kui ka sõprusringkonnas pole ühtegi motikameest, nii et ei tea kust pisiku olen saanud....
Olen tsikleid kaugelt armastanud juba aastaid, kuid kunagi ei ole olnud võimalust nendega lähemalt tutvuda. Nii et Oktoobris kerkis suur kopp ette ja otsus kähku autokooli minna ja load ära teha.
Koos autokooliga tuli kaasa ka otsus kevadeks endale juba midagi valmis vaadata ja nüüd garaazis seismas väike 400 Bandit.
Imelik on see, et nii perekonnas kui ka sõprusringkonnas pole ühtegi motikameest, nii et ei tea kust pisiku olen saanud....
Minu poolt ka tere. Parem hilja kui... Lootsin sel suvel mingi peetud metsaratta (LC4, EXC, WR vms) istumise alla saada aga perekondlikel põhjustel lükkub see järgmisse suvesse. Juhtimisõigust tõendav dokument on alates septembrikuust olemas aga olen lasknud sel rahulikult Saue ARK-is tolmu koguda. Autokooli Sprint vilistlane (A-kati osas).
Sisepõlemismootoriga 2-rattaliste vastu tekkis tõsisem huvi juba varases pubekaeas. Siis tuli pikem vahe. Viimased 10 aastat olen vajaliku adrenaliinikoguse hankinud põhiliselt purjelaua, aga ka mäesuuskade, lumelaua, uiskude jms vahendite abiga. Kuna korralikku läänekaare tuult Statoilist või Nestest osta ei saa ja taevataat on sellega viimastel suvedel kaunis kitsi, siis on selge, et tuleb midagi ette võtta närvirakkude säilimise huvides.
Mitmeid aastaid jälgisin mootorratta uudisgrupis toimuvat aga sealne tegevus on praeguseks praktiliselt hääbunud. Aegajalt viskan thumpertalki ja advrideri foorumitele ka pilgu peale.
Sisepõlemismootoriga 2-rattaliste vastu tekkis tõsisem huvi juba varases pubekaeas. Siis tuli pikem vahe. Viimased 10 aastat olen vajaliku adrenaliinikoguse hankinud põhiliselt purjelaua, aga ka mäesuuskade, lumelaua, uiskude jms vahendite abiga. Kuna korralikku läänekaare tuult Statoilist või Nestest osta ei saa ja taevataat on sellega viimastel suvedel kaunis kitsi, siis on selge, et tuleb midagi ette võtta närvirakkude säilimise huvides.
Mitmeid aastaid jälgisin mootorratta uudisgrupis toimuvat aga sealne tegevus on praeguseks praktiliselt hääbunud. Aegajalt viskan thumpertalki ja advrideri foorumitele ka pilgu peale.
tere olen sander ja elan tallinnas garaazis on rieju 125cc 4t SM ja suzuki ltz 400cc
derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane

Hei
Tere mina olen Belku, Tänaval sõidan muidu Aprilia rs125 (2006), ja siis alustasin eelmine aasta natukene ringraja sõitmist. Ratas on nüüd r6 (2006), muidu käin lihtsalt veel koolis 

olen andre.erinevaid rattaid väänanud juba aastaid 7-8.
eelmine suvi sõitsin suzuki GSX750ES-iga aastast 83..aga jäi tiba lahjaks ja nyyd pyyaks myya seda ja soetada miskit käredamat.veel vedeleb garaazis asjatult 3 TZR125 yamahat mis miskise diili käigus suht vägisi mu kätte tulid ja nyyd tolmu koguvad..ja siis väga originaalses korras IZ 49
eelmine suvi sõitsin suzuki GSX750ES-iga aastast 83..aga jäi tiba lahjaks ja nyyd pyyaks myya seda ja soetada miskit käredamat.veel vedeleb garaazis asjatult 3 TZR125 yamahat mis miskise diili käigus suht vägisi mu kätte tulid ja nyyd tolmu koguvad..ja siis väga originaalses korras IZ 49
Kes on capo
Tere siis,
Arvasin, peale ametlikku registreerumist ei ole ma anonüümne, aga ilmselt siiski.
Nimi on Ivar, AP-Moto töötaja ei ole. Küll aga nende inimestega juba mitu aastat tuttav, sest olen kahe Aprilia ratta õnnelik omanik, mõlemad ka AP-Motost, muuseas. Muidu motomatkaja ja niisama tsiklihuviline.
Mind ei huvita (ja pole ka enne sõna võtnud, kui märkasite) poe pidamine ja äinimeste arusaamad ärist (olen ka kuulnud klienditeenindaja arvamust asjast, muuseas), küll aga pean vajalikuks sekkuda kui mulle tuttava naisterahva kohta kirjutatakse .."see eit kes seal apmotos on on küll ehe tropp, "... ning " Moor vaatas mulle otsa..". Sellist sõnakasutust lihtsalt ei saa aksepteerida, tsiklistide seltskond on väike, säilitagem elementaarne viisakus.
Kui keegi soovib isiklikult kohtuda, võin privas oma tel numbri saata.
Arvasin, peale ametlikku registreerumist ei ole ma anonüümne, aga ilmselt siiski.
Nimi on Ivar, AP-Moto töötaja ei ole. Küll aga nende inimestega juba mitu aastat tuttav, sest olen kahe Aprilia ratta õnnelik omanik, mõlemad ka AP-Motost, muuseas. Muidu motomatkaja ja niisama tsiklihuviline.
Mind ei huvita (ja pole ka enne sõna võtnud, kui märkasite) poe pidamine ja äinimeste arusaamad ärist (olen ka kuulnud klienditeenindaja arvamust asjast, muuseas), küll aga pean vajalikuks sekkuda kui mulle tuttava naisterahva kohta kirjutatakse .."see eit kes seal apmotos on on küll ehe tropp, "... ning " Moor vaatas mulle otsa..". Sellist sõnakasutust lihtsalt ei saa aksepteerida, tsiklistide seltskond on väike, säilitagem elementaarne viisakus.
Re: Kes on capo
capo kirjutas:Tere siis,
Teine post ja juba kutsud siinseid isiklikult kohtuma

Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Tsikkel: Honda CRF1000L DCT
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 23 korda
Tere. Vanal inimesel sai lõpuks kah niisama kõvatamisest villand ja nüüd on üks NTV 650 Revere ka minu garaazhis kevadet ootamas. Lugenud seda foorumis juba pikemat aega ja ka ratta valikul sain siit tublisti abi. Atähh. Asukohaks muidu Tln ja pärisnimeks Luik (vähemalt kõik sõbrad kutsuvad mind nii).
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Re: Kes on capo
jah eks ta õige ole, päris laimama ei maksa kedagi hakata. eriti veel naisterahvast. minu arvamus samuti, säilitagem viisakus ka halva tuju juurescapo kirjutas:Tere siis,

tere ka siis mu poolt kõigile! lühidalt endast. vanust 30+,tallinna inimene. kogemusi mootor-kaherattalistega on aint aastate tagant,kui sai kärutatud jawa´ga ja igasugu moppide,rollerite ja sääreväristajatega,nüüd siis kindel kavatsus a-kat ära teha ja hakata uuesti sõitma. loodan siis siit leida palju kasulikku nõu ja toredaid inimesi. edu kõigile ja ilusa kevade ootust. MEL
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
tere kõigile mu nimeks siis veiko ja sai endalegi ostetud bike eelmisel kevadel milleks oli suzu gsx f 600. algul olin üli rahul aga sügisel hakkas nigu ära tüütama ja saigi nüüd lisaks ostetud suzu gsx r 600. see nüüd natuke teisem. ja nii ongi mul nüüd kaks ratast aga üks sõitja nii et gsx f 90 aasta oleks nagu üle. kahju on aint sellest et saab nii vahe sõita töö parast vaid nädal eestis kuus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.