Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

(crash)
Tere tere

Kriban siis ka lühitutvustuse endast... Sündinud ja üleskasvanud Võsul, keskkool läbitud Rakveres, ülikool Tartus. Nyyd siis töö ja elu ja pere Tartus.

Hetkel ei oma tsiklit aga väljavalitu on olemas, vaja lihtsalt ära "vormistada", et siis yamu TTR600. Enne seda on olnud ja on siiamaani maal garaažis vene rauda...venna 50cc krossikas, naiste JAWA 50cc, Delta 50cc, Vijatka Elektron 150cc, Minsk 125cc, JAWA 350cc 634 638 raamil ahjaa siis veel Muravei 200cc, teate küll ju seda kastiga rollerit. Praegu on alles naiste JAWA 50cc, Delta 50cc, Vijatka Elektron 150cc, Minsk 125cc. JAWA 350cc sain tädipoja käest....oli raam millel oli küljes tagaratas kärnaga ja kaks kastitäit juppe...see oli mul selline keska lõpu projekt....päev enne bioloogia examit sai hääled sisse esialgu küll tagurpidi. sai selline hübriid enduro....CZ krossika porikad ja krossi lenks, plekid kõik maha ja sadula tagumine ots tõusuga. hea pill oli...loll olin, et maha müüsin.

sellel suvel (2006) sai siis A-kat ka ära tehtud. Nyyd siis saabki legaalse ratta ja legaalselt sõitma järgmise hooaja.

biker.ee foorumisse sattusin endale ratast otsides....netis kolades....olen saanud siit igati head nõu. Ja biker.ee galeriist pilte vaadates tundub, et teil on siin lõbus....tahaks kaaa! Niisiis saigi kätte võetud ja ära regatud.

edasise koostöö nimel

Paavo
https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

Lihtnepoiss

Lugemata postitus Postitas Lihtnepoiss »

Mina olen Mihkel ja rattaks äsja saksast toodud Kawasaki KLE 500, mida ma hetkel remondin

raints

Lugemata postitus Postitas raints »

Tere ka minu poolt!
Olen Raino Pärnust ja rattaks on Buell Firebolt xb9r.

biker.ee ,d loen juba päris jupp aega,kuid nüüdseks on õnnestunud soetada ka omale ratas,millest ammu unistanud!:P
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

krt, ja mina ikka veel alles unistan...

///sry offtopic///
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

Kiire Putukas

Lugemata postitus Postitas Kiire Putukas »

Tere siis minugi poolt kõigile.olen Ergo ja sõidan ZX-9R KAWASAKI NINJA. Ja teid kulutan juba kuuendat hooaega. :)
Kawasaki ZX-9R
Kasutaja avatar

mgm
Tsikkel: vana gixxer

Lugemata postitus Postitas mgm »

Ütlen siis ka Tere, sest nüüd ka ametlik luba sõita on olemas!!! Aga Olen siis Margus Pärnust (kooli tõttu palj uka Tallinnas)!! Rattaks Yamaha R6
Kasutaja avatar

korben

Lugemata postitus Postitas korben »

Tere ka minu poolt, olen foorumit lugend juba aastaid, kuid enne ratta omamist ei ole tahtnud sõna võtta.

Olen tsikleid kaugelt armastanud juba aastaid, kuid kunagi ei ole olnud võimalust nendega lähemalt tutvuda. Nii et Oktoobris kerkis suur kopp ette ja otsus kähku autokooli minna ja load ära teha.

Koos autokooliga tuli kaasa ka otsus kevadeks endale juba midagi valmis vaadata ja nüüd garaazis seismas väike 400 Bandit.

Imelik on see, et nii perekonnas kui ka sõprusringkonnas pole ühtegi motikameest, nii et ei tea kust pisiku olen saanud....

oma_jope

Lugemata postitus Postitas oma_jope »

Minu poolt ka tere. Parem hilja kui... Lootsin sel suvel mingi peetud metsaratta (LC4, EXC, WR vms) istumise alla saada aga perekondlikel põhjustel lükkub see järgmisse suvesse. Juhtimisõigust tõendav dokument on alates septembrikuust olemas aga olen lasknud sel rahulikult Saue ARK-is tolmu koguda. Autokooli Sprint vilistlane (A-kati osas).

Sisepõlemismootoriga 2-rattaliste vastu tekkis tõsisem huvi juba varases pubekaeas. Siis tuli pikem vahe. Viimased 10 aastat olen vajaliku adrenaliinikoguse hankinud põhiliselt purjelaua, aga ka mäesuuskade, lumelaua, uiskude jms vahendite abiga. Kuna korralikku läänekaare tuult Statoilist või Nestest osta ei saa ja taevataat on sellega viimastel suvedel kaunis kitsi, siis on selge, et tuleb midagi ette võtta närvirakkude säilimise huvides.

Mitmeid aastaid jälgisin mootorratta uudisgrupis toimuvat aga sealne tegevus on praeguseks praktiliselt hääbunud. Aegajalt viskan thumpertalki ja advrideri foorumitele ka pilgu peale.

bachino

Lugemata postitus Postitas bachino »

Tere ka minupoolt, olen Alari Tartust ja olen lugenud seda foorumit juba pikemat aega ja palju häid näpunäiteid saanud! Garaazis on Suzuki rf600r mis pole tartu tänavatel liikunud aga järgmine hooaeg teeb seda juba kindlasti.......Olge ikka positiivsed edasi:)

taavimees

uus

Lugemata postitus Postitas taavimees »

Ma siin uus , sõidan malaguti rolleriga .
Kasutaja avatar

avenger

Lugemata postitus Postitas avenger »

tere olen sander ja elan tallinnas garaazis on rieju 125cc 4t SM ja suzuki ltz 400cc
derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane :D/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi

Chevelle

Lugemata postitus Postitas Chevelle »

Mina asun Tapa külje all ning nimeks on mulle pandud Liivi:)
2006. aasta suvest sõidan Honda CBR 600 F-ga. Ratas on partneriga kahe peale, aga seisis hooajal minu juures, seega enamuse ajast sõitsin mina. :wink:

kõlar

Lugemata postitus Postitas kõlar »

Tere.Olen Alar Tallinnast.Ratast pole kunagi enne omanud ja isegi sõitnud pole.Unistus omada ja sõita on juba väiesest peale,nüüd siis sai unistus tõeks tehtud.Kuu tagasi sai soetatud Yamaha XV 535 Virago ja loodan ,et kevadel saab ka load tehtud.
Kevadet oodates.
Kasutaja avatar

Belku
Tsikkel: Yamaha R6
Kontakt:

Hei

Lugemata postitus Postitas Belku »

Tere mina olen Belku, Tänaval sõidan muidu Aprilia rs125 (2006), ja siis alustasin eelmine aasta natukene ringraja sõitmist. Ratas on nüüd r6 (2006), muidu käin lihtsalt veel koolis :D
Kasutaja avatar

aivo_
Tsikkel: Suzuki GSX-R

Lugemata postitus Postitas aivo_ »

Nimi siis Ahto. A-kat load olid esimesed mis pihku pisteti ja juba siis kui vanus seaduse järgi sõita lubas.
Ratas sai ostetud alles hiljuti selleks on Kawasaki zx9-r. Foorumit loen vahelduva eduga ligemale 2 aastat.
Kasutaja avatar

dan33
Tsikkel: SLR650/ST1100/TDM850/TDM900..

Tere

Lugemata postitus Postitas dan33 »

Olen Daniel rattaks nüüd 500 suzuki .Kunagi 15 a tagasi olin jaawa mees.See suvi võtsin kätte ja tegin ka a kati load ära. :)

Urbanstyle

Lugemata postitus Postitas Urbanstyle »

Nimi : Ergo
Vanus : 15a
Masin : Kymco Agility 50
Kiirus : + 45 km/h
Load : mopeed . hakkan see hooaeg k2ima mootorratta koolis et saada j2rgmine hooaeg a1 load kevadel k2tte ja võrr osta.

RStorm

Lugemata postitus Postitas RStorm »

Olen Raido ja elan Tallinnas,16a,
riistapuuks Kymco Stryker 125 4T,
lube ei ole veel jõudnud tegema minna,
aga uuel aastal kindlalt plaanis

rx-7

Lugemata postitus Postitas rx-7 »

olen andre.erinevaid rattaid väänanud juba aastaid 7-8.
eelmine suvi sõitsin suzuki GSX750ES-iga aastast 83..aga jäi tiba lahjaks ja nyyd pyyaks myya seda ja soetada miskit käredamat.veel vedeleb garaazis asjatult 3 TZR125 yamahat mis miskise diili käigus suht vägisi mu kätte tulid ja nyyd tolmu koguvad..ja siis väga originaalses korras IZ 49
Kasutaja avatar

Alpss
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alpss »

Terv, mina olen siis Albert ja pärit Tartust. Masinaks hetkel veel Yamaha Aerox 50 Race Replica, sest vanus ei luba suuremale üle minekut :)
Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-

capo

Kes on capo

Lugemata postitus Postitas capo »

Tere siis,
Arvasin, peale ametlikku registreerumist ei ole ma anonüümne, aga ilmselt siiski.
Nimi on Ivar, AP-Moto töötaja ei ole. Küll aga nende inimestega juba mitu aastat tuttav, sest olen kahe Aprilia ratta õnnelik omanik, mõlemad ka AP-Motost, muuseas. Muidu motomatkaja ja niisama tsiklihuviline.
Mind ei huvita (ja pole ka enne sõna võtnud, kui märkasite) poe pidamine ja äinimeste arusaamad ärist (olen ka kuulnud klienditeenindaja arvamust asjast, muuseas), küll aga pean vajalikuks sekkuda kui mulle tuttava naisterahva kohta kirjutatakse .."see eit kes seal apmotos on on küll ehe tropp, "... ning " Moor vaatas mulle otsa..". Sellist sõnakasutust lihtsalt ei saa aksepteerida, tsiklistide seltskond on väike, säilitagem elementaarne viisakus.
Kui keegi soovib isiklikult kohtuda, võin privas oma tel numbri saata.
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Re: Kes on capo

Lugemata postitus Postitas Pikk »

capo kirjutas:
Tere siis,
Arvasin, peale ametlikku registreerumist ei ole ma anonüümne, aga ilmselt siiski.
Nimi on Ivar, AP-Moto töötaja ei ole. Küll aga nende inimestega juba mitu aastat tuttav, sest olen kahe Aprilia ratta õnnelik omanik, mõlemad ka AP-Motost, muuseas. Muidu motomatkaja ja niisama tsiklihuviline.
Mind ei huvita (ja pole ka enne sõna võtnud, kui märkasite) poe pidamine ja äinimeste arusaamad ärist (olen ka kuulnud klienditeenindaja arvamust asjast, muuseas), küll aga pean vajalikuks sekkuda kui mulle tuttava naisterahva kohta kirjutatakse .."see eit kes seal apmotos on on küll ehe tropp, "... ning " Moor vaatas mulle otsa..". Sellist sõnakasutust lihtsalt ei saa aksepteerida, tsiklistide seltskond on väike, säilitagem elementaarne viisakus.

Teine post ja juba kutsud siinseid isiklikult kohtuma :shock: Päris hea moodus populaarsuse kogumiseks. Kas tegemist AP ametliku pressiesindajaga? Miks sa seda kõike siin teemas räägid? AP jaoks on oma teema.
Kes mett teeb, see mett sööb!

capo

Lugemata postitus Postitas capo »

Ei kutsu kohtuma aga peletan arusaama, nagu ma varjaks end. Siin kirjutan, sest mode Oldmoped palus nii teha. Muidugi võiks Oldmoped selle posti AP-Moto teema alla tõsta, oleks õigem küll
Kasutaja avatar

Luik
Tsikkel: Honda CRF1000L DCT
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Luik »

Tere. Vanal inimesel sai lõpuks kah niisama kõvatamisest villand ja nüüd on üks NTV 650 Revere ka minu garaazhis kevadet ootamas. Lugenud seda foorumis juba pikemat aega ja ka ratta valikul sain siit tublisti abi. Atähh. Asukohaks muidu Tln ja pärisnimeks Luik (vähemalt kõik sõbrad kutsuvad mind nii).

tupsu

Lugemata postitus Postitas tupsu »

Tere kõigile olen Tanel vanust 31,sõbrad kutsuvad tupsuks. Kuna eelmine suvi sai sõbra rattaga hammas verele sõidetud siis otsustasin lõpuks endale ka kaherattalise muretseda milleks siis suzuki rf 600 r (lumi raip ei taha kuidagi sulama hakata)
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Re: Kes on capo

Lugemata postitus Postitas Piipz »

capo kirjutas:
Tere siis,
jah eks ta õige ole, päris laimama ei maksa kedagi hakata. eriti veel naisterahvast. minu arvamus samuti, säilitagem viisakus ka halva tuju juures :)

MEL666
Tänanud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas MEL666 »

tere ka siis mu poolt kõigile! lühidalt endast. vanust 30+,tallinna inimene. kogemusi mootor-kaherattalistega on aint aastate tagant,kui sai kärutatud jawa´ga ja igasugu moppide,rollerite ja sääreväristajatega,nüüd siis kindel kavatsus a-kat ära teha ja hakata uuesti sõitma. loodan siis siit leida palju kasulikku nõu ja toredaid inimesi. edu kõigile ja ilusa kevade ootust. MEL

tasujatom

Lugemata postitus Postitas tasujatom »

Tervist kõigile !
Olen ToM ning sõidan peamiselt Tartu kandis ning vahel ka ida blokis:) rattaks siis yamaha fzr 1000, pisiku sain vennalt kes pidas enda tallis gs500 :) suvel oleks lahe teistega koos sõita mitte üksi :(

bandit 1200
Tsikkel: GSX-R 750,R-1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bandit 1200 »

tere olen kalev ja sõidan tallinas 1200 naked banditiga elukoht teletorni kandis.

weiko

Lugemata postitus Postitas weiko »

tere kõigile mu nimeks siis veiko ja sai endalegi ostetud bike eelmisel kevadel milleks oli suzu gsx f 600. algul olin üli rahul aga sügisel hakkas nigu ära tüütama ja saigi nüüd lisaks ostetud suzu gsx r 600. see nüüd natuke teisem. ja nii ongi mul nüüd kaks ratast aga üks sõitja nii et gsx f 90 aasta oleks nagu üle. kahju on aint sellest et saab nii vahe sõita töö parast vaid nädal eestis kuus.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”