Yamaha XV 535 või Kawasaki EN 500 → Ei soovita kahekesi sõitmiseks
-
Teema algataja
Ei soovita kahekesi sõitmiseks
Leidsin ka koha, kus oma vähestest kogemustest hoolimata ehk saan kasulik olla.Virago535 kirjutas:Kawal ehk miinuseks R mootor ja vesijahutusest tingitud peaaegu ilma jahutusribideta silindrid, mis customi puhul on peaaegu kohustus
Sõiduomadustest kah. Pikamaarattad pole neist kumbki, kuid Eestimaal tuuritamiseks sobivad küll. Mina+seljakott tegime Viragoga 4 päevaga 1300 km ja kummalgi polnud kannika ülekuumenemisega problasid.
Hans
Alustuseks - kui ratas rohkem sõitmiseks, kui vaatamiseks, siis jahtusribi on küll viimane asi, mida vaadata. Näiteks minu jaoks on oluline hoopis pakiraam (ja-jah, ma tean küll, et pool rahvast naerab nüüd:) No ei mahu iga kord kogu träni küljekotti, mis teha. Ühesõnaga, maitse asi.
Kahekesi sõitmisest - oma kawaga sõitsin mitu korda üksi Narvast Virtsu ühe tankimisega Mäos. Chill. Mugav. Kui kella ei vaataks - praam ei oota teatavasti - siis ei paneks tähelegi, et üle nelja tunni võtab aega. Kahekesi Tallinnast Virtsu - kohutav. Mõlemal. Iga kord. Nii et ei soovita.
Vihjeks - ei ole korvpallur, pikkus 182, kaasreisija 176.
Ja lõpetuseks - vaata, kuidas kawa klaasiga välja näeb ja milline see uus klaas on. Kriimudeta klaas on suureks abiks eriti öösel sõites.
casper
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.