Aprilia supermoto

apsik

Lugemata postitus Postitas apsik »

WR kirjutas:
No jaaaa...ma nägin seda sama Aprilia mudelit Itaalias juba 2a. tagasi mis käis sirge lõpus nõks üle 200 edasi (supermoto kohta ikka väga kiire) samas meil müüdavad on mõeldud tänavale ja et nendega võistlust sõita tuleb seda ikka sättida ja seadistada (kahtlen kas AP moto selle pilli nii käima saab kaa :lol: )
Minu kokkuvõte asjast oleks see et kui tänavale siis võta aprilia (ja hoia AP motost eemale)
Räägi palju tahad - TEGEMIST ON VÕISTLUS RELVAGA - piiratud on ta ainult selleks, et saaks mingit-ki garantiid anda ja karme euronõudeid täita.

Tänava variant on piiratud lühendatud gaasihoovastiku ja väljalaskesse paigaldatud koonustega, sissepritse "map" on ka "tänava-oma" arvestades karme euronõudeid. Ja kui ma ei eksi siis 15kw on "piiratud" variandi tehnilises passis. Piiramata variant on 550 cm u. 51 kw vända otsast.

Kõik on bueno. Juppe saab tellida igalt poolt - ei pea olema AP-moto, aga kui läeb garantiiremondiks, siis hoia piip ja prillid - närvikava - kannatus peaksid olema hobuse oma. Kui garantiiks vaja minevad jupid laekuvad AP-moto-sse 6 kuulise hilinemisega - kammoon.

Kui diiler vahetub - siis ei näe ma probleemi.
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”