Probleem, õlituli jääb põlema
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Probleem, õlituli jääb põlema
Rolleril armatuuril põles punane tuluke mis andis märku, et õli hakkab otsa saama. Ostsin uue õli ja valasin paagi täis kuid tuli ära ei kustunud. Sõitsin 2 kilomeetrit edasi ja enam roller käima ei lähe ja tuli ka ei ole ära kustunud. Ostsin 2 T mootoriõli mida olen sama rolleri peal juba varasemalt kasutanud. Mis võiks olla prob.? Kontrollisin ja säde on olemas nii, et süütepool see ei ole...
Tegemist mingisuguse hiinakaga mis on Honda Dio'st eeskuju saanud
Läbisõit 3315 km
Tegemist mingisuguse hiinakaga mis on Honda Dio'st eeskuju saanud
Läbisõit 3315 km
-
Teema algataja
-
kuhu ta siis teiearust õli valas kui tal 4t oli? sadula alla? ma arvan et ikka õlipaaki. nagu ta oli ka eelnevalt maininud et on sama õli kasutanud.
mu sõbral oli selline kala cpi hussariga et ükskord jäi õlist kuivale ehk õli sai otsa ja tavai pani uue õli sisse aga näe natuke peale seda jooksis kokku selles oli probleem et õli voolikusse oli õhumull jäänud mis sealt ei liikunud ja ei lasknud õli peale.endal jooksis peaaegu kokku kuna olin liigapaksu õli kasutanud.õlituli põles terveaja kui sees paks õli oli.
kuidas ta ilma õlita üle kuumeneb
minuarust peaks tal õlitatav pind ära kaduma ja et hakkab liigakõvasti hõõruma mööda silindri seinu ja ongi köka (KOOS)
mu sõbral oli selline kala cpi hussariga et ükskord jäi õlist kuivale ehk õli sai otsa ja tavai pani uue õli sisse aga näe natuke peale seda jooksis kokku selles oli probleem et õli voolikusse oli õhumull jäänud mis sealt ei liikunud ja ei lasknud õli peale.endal jooksis peaaegu kokku kuna olin liigapaksu õli kasutanud.õlituli põles terveaja kui sees paks õli oli.
kuidas ta ilma õlita üle kuumeneb

derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
kymco punane

See õlipump on täielik nikastus, olen palju kuulnud kui roller on selle tõttu kinni jooksnud.See õhumulliga teema on õige, paaki ei tohi just täiesti tühjaks lasta mitte ei ole nii naq keegi kirjutas et, paaki ei või täiesti täis kallata õli.
Tutaval ka roller, temal jooksis ka korra selle õlipumba pärast mootor kokku, siis varus endale 10min aega ja võttis sealt õlipumba juurest voolikud ära ja pani otsad korralikult kinni, ja see tähendab siis seda et on vaja hakata kasutama segu bensiini.
Tutaval ka roller, temal jooksis ka korra selle õlipumba pärast mootor kokku, siis varus endale 10min aega ja võttis sealt õlipumba juurest voolikud ära ja pani otsad korralikult kinni, ja see tähendab siis seda et on vaja hakata kasutama segu bensiini.
D6-> minsk125-> vashood3m-> cz250-> gsx600f
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Olen täiesti kindel, et tegu on 2 T mootoriga kuna sel ajal kui ma selle rolleri endale omandasin siis olin nii õhinas ja õppisin isegi tehnilise passi pähe endale.
Igatahes täna ( Pühapäev, 04.02.07 ) otsustasin hommikul veel viimast korda proovida ning siis kui olin süüte sisse keeranud, punane tuli enam ei põlenud. Seega otsustasin starterit anda aga mootor käima ei läinud. Sellele järgnes 2-4 vändavajutust ning mootor töötas. Kuid sel hetkel kui gaasi keerasin siis suri ära. Sama värk uuesti ning siis andsin vaikselt gaasi ning oli nagu selline tunne, et mootor upuks kuna ta suitses ikka päris räigelt ( suhteliselt tihti teeb nii kui on veidike seisnud ) aga natukene paarutamist ning töötas normaalselt. Kohapealt starteriga käima ei saa. Ning väga tihti tahab ära surra.
Kuidas ma tean kas mul on seal õhumull ees või mitte?
Nagu ma uut õli sisse valasin siis sain ära valada kuskil ~300 ml ning oligi ääreni paak täis. Seega ta ei saanud väga kuival olla...
Aga punane tuli enam ei põle. Asi on vist seotud kuidagi sellega ka vist, et mul on sumpa ühe poldiga kinni ning see polt pole kh päris kinni. Murraks nagu veitsa silindrit...
Või hoiab lissalt niivõrd pinges, et häirib kolvi liikumist?
Sõitmise ajal teeb kh imelikke hääli vahepeal. Aegajalt sureb foori taga ära. Kui kuskile seisma jään korraks, et mootorit seisma jätta ning korraks toas käia vms. siis kuskil 2 minutilise seisu järelt enam starterist käima ei lähe ningvändast läheb ka väga raskesti käima. Vajutad peaaegu 10 korda kuni midagi looma hakkab. Suvel tegi nii, et kui ma panin algul paagi 98 E täis ja hiljem natukene 95 sisse viskasin ( mõlemad korrad Statoilist ) siis suri täiesti ära. Kohapeal ehk tühikäigul töötas korralikult aga kui gaasi näppisin siis suri ära. Siis sai nii tehtud, et mootor käima pandud ning segu peale keeratud ja ta pöletas mingi sita ise läbi. Aga väga raskesti ja vaevaliselt. Selge on see, et antud roller kuulub maha kandmisele kuna ta on niivõrd ära retsitud, et asjad muudkui lagunevad ja lagunevad. Suvel võttis bensiini kuskil paagitäie (5.5 l ) 100'le...
Igatahes täna ( Pühapäev, 04.02.07 ) otsustasin hommikul veel viimast korda proovida ning siis kui olin süüte sisse keeranud, punane tuli enam ei põlenud. Seega otsustasin starterit anda aga mootor käima ei läinud. Sellele järgnes 2-4 vändavajutust ning mootor töötas. Kuid sel hetkel kui gaasi keerasin siis suri ära. Sama värk uuesti ning siis andsin vaikselt gaasi ning oli nagu selline tunne, et mootor upuks kuna ta suitses ikka päris räigelt ( suhteliselt tihti teeb nii kui on veidike seisnud ) aga natukene paarutamist ning töötas normaalselt. Kohapealt starteriga käima ei saa. Ning väga tihti tahab ära surra.
Kuidas ma tean kas mul on seal õhumull ees või mitte?
Nagu ma uut õli sisse valasin siis sain ära valada kuskil ~300 ml ning oligi ääreni paak täis. Seega ta ei saanud väga kuival olla...
Aga punane tuli enam ei põle. Asi on vist seotud kuidagi sellega ka vist, et mul on sumpa ühe poldiga kinni ning see polt pole kh päris kinni. Murraks nagu veitsa silindrit...
Või hoiab lissalt niivõrd pinges, et häirib kolvi liikumist?
Sõitmise ajal teeb kh imelikke hääli vahepeal. Aegajalt sureb foori taga ära. Kui kuskile seisma jään korraks, et mootorit seisma jätta ning korraks toas käia vms. siis kuskil 2 minutilise seisu järelt enam starterist käima ei lähe ningvändast läheb ka väga raskesti käima. Vajutad peaaegu 10 korda kuni midagi looma hakkab. Suvel tegi nii, et kui ma panin algul paagi 98 E täis ja hiljem natukene 95 sisse viskasin ( mõlemad korrad Statoilist ) siis suri täiesti ära. Kohapeal ehk tühikäigul töötas korralikult aga kui gaasi näppisin siis suri ära. Siis sai nii tehtud, et mootor käima pandud ning segu peale keeratud ja ta pöletas mingi sita ise läbi. Aga väga raskesti ja vaevaliselt. Selge on see, et antud roller kuulub maha kandmisele kuna ta on niivõrd ära retsitud, et asjad muudkui lagunevad ja lagunevad. Suvel võttis bensiini kuskil paagitäie (5.5 l ) 100'le...
kui ta oli sul vahepeal kuivale jäänud siis sa võiksid rammusa õli bensiini segu teha 1 paagitäie ma ei tea kas enam aitab aga oleks võinud teha seda järgnevalt kui sul õlituli põles ja enam tööle ei läinud vahepeal 

derbi senda drd limited
BEST
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
kymco punane

-
Teema algataja
Holma, mu rolleril ei ole otsest nime ( vist )
Tehnilises passis vist Annex VI
Ise ei ole tegelenud bensiini - õli segu tegemisega nii, et ei ole korralikult kursis nende asjadega. Lugesin, et keegi küsis kas küünalt olen kontrollinud? Lahti ei keeranud aga näpuga liigutasin ja kinni ta oli
Igatahes, lugesin veel, et oleksin pidanud korraga segu tegema ning siis oleks vb aidanud aga nüüd vist enam mitte? Mis see tähendab, et mõbe aja pärast on koos? Ta ei tulnud täiesti kuivale. Asi oli nii, et ma valasin kuskil 250 - 300 ml juurde ja paak oli täis. Ei ole võimalik, et mul on õlipaak ~350 ml oletades, et seal oli 50 ml õli veel sees...
Kui ise uuesti kodu pole satun ja rollerit lammutama hakkan siis kontrollin küünalt kh. Õhupuhasti tuleb ka ära pesta...[/quote]
Ise ei ole tegelenud bensiini - õli segu tegemisega nii, et ei ole korralikult kursis nende asjadega. Lugesin, et keegi küsis kas küünalt olen kontrollinud? Lahti ei keeranud aga näpuga liigutasin ja kinni ta oli

Igatahes, lugesin veel, et oleksin pidanud korraga segu tegema ning siis oleks vb aidanud aga nüüd vist enam mitte? Mis see tähendab, et mõbe aja pärast on koos? Ta ei tulnud täiesti kuivale. Asi oli nii, et ma valasin kuskil 250 - 300 ml juurde ja paak oli täis. Ei ole võimalik, et mul on õlipaak ~350 ml oletades, et seal oli 50 ml õli veel sees...
Kui ise uuesti kodu pole satun ja rollerit lammutama hakkan siis kontrollin küünalt kh. Õhupuhasti tuleb ka ära pesta...[/quote]
[/quote]KelriKakand kirjutas:Holma, mu rolleril ei ole otsest nime ( vist )
Ise ei ole tegelenud bensiini - õli segu tegemisega nii, et ei ole korralikult kursis nende asjadega. Lugesin, et keegi küsis kas küünalt olen kontrollinud? Lahti ei keeranud aga näpuga liigutasin ja kinni ta oli![]()
Kui ise uuesti kodu pole satun ja rollerit lammutama hakkan siis kontrollin küünalt kh. Õhupuhasti tuleb ka ära pesta...
küünla kontrollimise all mõeldi seda et keerad välja ja vaatad milline küünal on, et kas küünal on äkki läbi. küünal peab olema sihuke helepruun, kui ta korras on, ja segu ja asjad õiged on!
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
No see ei ütle küll midagi. Seda ikka tead, kas sinu roller on rihm -või kettülekandega? Kas on sellise väljanägemisega(kõige ülemine pilt)?KelriKakand kirjutas:Variaatoril on kirjas Huang-He![]()
Igatahes selge on see, et roller kuulub maha kandmisele aga kuna? Seda ei tea...
http://www.scooterdigest.ru/pub.asp?ID=2029&tid=8
-
Teema algataja
-
Teema algataja
oltc1100 kirjutas:ma küll eriti hoolikalt ei lugenud kogu teemat aga lugesin keldrikakandi viimast pikemat postitust. sellest teen mina järelduse et mootor on hõre kui tühikäigul eriti ei tööta ja kui töötab siis ainult mingi paar minutit ja sureb välja.
Õigus
Aga nüüd tekib küsimus: Mida edasi teha? Mida peaksin mootorile sisse söötma või jootma?
Ühesõnaga ma ei ole mingi ekspert nii, et ei oska väga palju nende mootorite poole pealt...
-
- Tsikkel: -
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.