Saan siis varsti uued gripid, aga kuidas need vanad gripid kätte saaks?
Nad on ju nii kõvasti seal kinni et jube. Vbl saaks kuidagi selle vasakpoolse ära kiskuda, aga kui kiskuda rutska poolset, siis võib ju selle gaasirutska ära lõhkuda.
Rollerik muidu cpi.
Ootan mõistlikke vastuseid.
Pika tirimise järel sain ma ise need küljest ära,aga gaasirutska poolsega tuleb ettevaatlikult teha Ega nad kergesti ära ei tule,ma ikka päris kaua jamasin
Aga kui uued paned, siis midagi grippide alla ei pane we? Et mingi liikuma ei hakkaks peal?
Kõige kiirem ja lihtsam on nii, et lased juukselakki sisse ja gripid lähevad lihtsalt peale ja nii 5 min. on need sul seal ikka kõvasti kinni!
vett ja õli ära ainult pane!
rutska poolset oli ära saada küll suht raske. Sellega jamasin mingi 30mini et kätte saada.
Aga peale panin uued nii et lasin korra vett täis ja siis valasin vee välja. Jäid veits niiskeks seest ja siis keerates läksid ilusti peale. Algul käisid veits ringi aga järgmine päev(eelmine õhtu kell 22.00 umbes panin peale) olid gripid väga ilusti kinni.
Surveõhuga on grippe vägahea peale küll panna aga alati/igal ühel pole seda käepärast ja siis tuleb veits raskemini läbi ajada. Kui natukegi endal pead on ja mõelda oskad siis peaks gripid ikka ilusti kätte saama ja uued asemele ka.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks
Kui sul on grippide otstes augud, siis pane teisele poole lenksu käsi ette ja lase kompressoriga õhku sisse, siis nö. pumpab ta gripid täis ja tulevad kyljest...
Poisid,
kasutage natuke loogililist mõtlemist ka nüüd:D
Võtad paberinoa ja tõmbad pooleks õrnalt selle gripi pikuti saad kätte ja ei lähe midagi katki!
Miks nii suurt probleemi teha sellest, seal ei lähe midagi katki, mina tõmbasin need 10 sec sealt ära, lihtsalt rakenda natukene jõudu ja kui natuke juba liikuma hakkab siis tuleb väga kiiresti see sealt otsast!
Kompressoriga saab kah jah.
Endal tuli vasakpoolne suht lihtsalt,aga parempoolsele suskasin nagu kruvika vahele, ja siis keerutad igati pidi.Siis laseb liimist lahti.
võta süstal. pane sinna sinna tavalist määrdeõli ja lükkad nõela grippi ning lased selle õli sinna sisse ning tuli välja nagi viuhti.
pliks plaks ja asi ants
no krt küll. keerake neid seal. ja rutska omat keerake ülespoole. asi on imelihtne. miks siin mäkkaiverit mängida oma süstalde ja õlidega. süstal on arstide teema.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
võta süstal. pane sinna sinna tavalist määrdeõli ja lükkad nõela grippi ning lased selle õli sinna sisse ning tuli välja nagi viuhti.
pliks plaks ja asi ants
ja isegi kui lõhub, mis siis? pole probleemi süstlaga liimi vahele ja teibiga pealt kinni. ma ei saa aru, miks te ei kasuta oma aju? olen kindel et 99% teist natuke mõtleb ja saab aru mis ja kuidas.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Pole mõtet ärrituda, kui keegi ei saa grippi kätte, sest eri ratastel on need erinevalt kinni. Näiteks mu Suzuki dual-spordil on gaasikumm plastikust gaasitoru külge kinni vulkaniseeritud ja seda on võimatu tervena eemaldada. Plastikul on veel lisaks küljes pikiribid, et kumm ei hakkaks keerlema. Ainus võimalus on kumm sealt küljest tükkhaaval ära lõigata, tervena seda kätte ei saa.
Pole mõtet ärrituda, kui keegi ei saa grippi kätte, sest eri ratastel on need erinevalt kinni. Näiteks mu Suzuki dual-spordil on gaasikumm plastikust gaasitoru külge kinni vulkaniseeritud ja seda on võimatu tervena eemaldada. Plastikul on veel lisaks küljes pikiribid, et kumm ei hakkaks keerlema. Ainus võimalus on kumm sealt küljest tükkhaaval ära lõigata, tervena seda kätte ei saa.