Dynojet kit customile
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Dynojet kit customile
Tervitus,
Kolasin veits mööda Soome webipoode ja avastasin et mu rattale pakutakse suht norm hinnaga dynojet kiti (et siis peaks ca 1200 krooni selle teema eest välja käima). Ja lugesin veits ka moottoripyöra.org foorumit, aga sellist otsest vastust asjale ei saanudki, üks kiidab teine laidab.
Küsimus oleks siis lihtne, mis kasu ma selle 1200.- investeerimisest saan, kui üldse saan ja kas see kasu on seda raha väärt? Rattaks siis VZ 800 aastast 2001.
Oleks tore kui targemad nõu annaksid.
Tänades,
Soul
Kolasin veits mööda Soome webipoode ja avastasin et mu rattale pakutakse suht norm hinnaga dynojet kiti (et siis peaks ca 1200 krooni selle teema eest välja käima). Ja lugesin veits ka moottoripyöra.org foorumit, aga sellist otsest vastust asjale ei saanudki, üks kiidab teine laidab.
Küsimus oleks siis lihtne, mis kasu ma selle 1200.- investeerimisest saan, kui üldse saan ja kas see kasu on seda raha väärt? Rattaks siis VZ 800 aastast 2001.
Oleks tore kui targemad nõu annaksid.
Tänades,
Soul
Loud pipes save lives!!!
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
Julgen väita et rutskat keerates reaalset vahet ei tunne enne ja pärast kit-i paigaldamist. Aga härjema enesetunde saad kindlasti
.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
terv
Kris.
Viimati muutis kris., 26 Jaan 2007, 12:24, muudetud 3 korda kokku.
Riding with a King!
Siin tootjapoolset teooriat: http://www.dynojet.com/pdf/3143.pdf
Ehk siis 6-7K pöörete vahel kuni 10% võimu juurde. Stage 1 on tõesti suht odav, kuid tulemus ka üsnagi tagasihoidlik. Stage 1 puhul pole õnneks vaja ei õhupuhasteid ega summuteid vahetada, piisab karbussiga tegelemisest. Stage 2 v 7 oleksid juba tõsisem asi, kuid maksavad ka üksjagu, pealegi su rattale vist ei toodeta neid.
Minu rattale on eelmine omanik paigaldanud Stage 7 Kit'i ja teoreetiliselt peaks ta korvama V-Boosti puudumise (kuni +40 hobust)
Hans
Ehk siis 6-7K pöörete vahel kuni 10% võimu juurde. Stage 1 on tõesti suht odav, kuid tulemus ka üsnagi tagasihoidlik. Stage 1 puhul pole õnneks vaja ei õhupuhasteid ega summuteid vahetada, piisab karbussiga tegelemisest. Stage 2 v 7 oleksid juba tõsisem asi, kuid maksavad ka üksjagu, pealegi su rattale vist ei toodeta neid.
Minu rattale on eelmine omanik paigaldanud Stage 7 Kit'i ja teoreetiliselt peaks ta korvama V-Boosti puudumise (kuni +40 hobust)
Hans
V-MAX
to Kris: komplekt ikka sisaldab kogu kupatust, düüsid, nõelad ja ma ei tea mis kõik sinna teemasse kuulub, koos step by step paigaldus juhistega.
No üks asi on see rutska väänamise power, seda tunnet ta ilmselt tõesti ei muuda eriliselt, samas peaks dynojet kitil ka muid omadusi olema, mida ta parandama peaks siis võrreldes stockiga?
No üks asi on see rutska väänamise power, seda tunnet ta ilmselt tõesti ei muuda eriliselt, samas peaks dynojet kitil ka muid omadusi olema, mida ta parandama peaks siis võrreldes stockiga?
Loud pipes save lives!!!
-
kris.
Midagi veel peale suurema võimsuse/väändeSoultrain kirjutas:No üks asi on see rutska väänamise power, seda tunnet ta ilmselt tõesti ei muuda eriliselt, samas peaks dynojet kitil ka muid omadusi olema, mida ta parandama peaks siis võrreldes stockiga?
terv
Kris.
Riding with a King!
Minu toodud lingil on näha, millest ta koosneb ja kuidas paigaldada. Minu Stage 7 tapab madalate pöörete ühtlase käigu küll suht ära, ei usu eriti et Stage 1 käiguühtlusele parandavat mõju avaldaks.Soultrain kirjutas:to Kris: komplekt ikka sisaldab kogu kupatust, düüsid, nõelad ja ma ei tea mis kõik sinna teemasse kuulub, koos step by step paigaldus juhistega.
Hans
V-MAX
-
Alwayslate
- Kontakt:
No sumpsi soetamise mure jääks mul ära, mul on päris head ja suht kirved aftermarket sumpad juba all.
aga vaadates siinset teemat, et mida targemad asjast arvavad, siis ma vist jätan sele dynojeti teema rahule, selle 1200 eest, saab mõne kroomitud vidina veel juurde soetada pigem
aga vaadates siinset teemat, et mida targemad asjast arvavad, siis ma vist jätan sele dynojeti teema rahule, selle 1200 eest, saab mõne kroomitud vidina veel juurde soetada pigem
Loud pipes save lives!!!
-
kris.
800cc customi endise omnikuna võin öelda, et kulutage see raha parem millegile muule, kasvõi kroomile. On vähemasti silmarõõmu
.
Aga et dünoga tühikäik ebaühtlasemaks läheb, siis customitele on see ju nagu taeva kingitus ... "töötab nagu harrikas"
.
terv
Kris.
XVX-13 TF - Big Blue Light
Aga et dünoga tühikäik ebaühtlasemaks läheb, siis customitele on see ju nagu taeva kingitus ... "töötab nagu harrikas"
terv
Kris.
XVX-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
See dyno komplekt täitsa mõtetu. Pole just neid vaakum karpade ehitust uurinud aga kas neil ei saa ka mitte nõela juba tehase poolsest ehitusest tõsta, nagu vanadel "headel" vene masina karpadel. Virago535 poolt andud lingist lähtuval juhendil on kirjas, et karpa segu kruvi auku ka vaja puurida mille tagajärjel võib suht suure tõenäosusega töötava karpa pe**e keerata. üldiselt kui on eesmärk ainult mootori ühtlasemat tööd saavutada siis tuleks lihtsalt oma masinal karpa korralikult ära timmida, mitme karpaga mootori puhul ongi see ebaütlane töö karpade erinevast regullist. Aga kui kellelgi plaanis rohkem jõudu kätte saada siis andke masinale rohkem õhku ja bensiini peadüüsi suurendamisega, nõela tõstmine mingil määral ka aitab aga düüs on ikka see mis selle läbivoolava bensu koguse määrab. Kui forssimine pole eesmärk siis ostke tõestki parem masinale rohkem kroomi ve värki, see raha märksa asjalikuma kohapeale siis läinud, kui sellisele kohtlasele dyno komplektile.
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Samas, kui täpset tulemust ei tea, siis võite küsida Piipzult.Ta eelmisel aastal paigaldas oma tuumasõjale düüsid-nõelad-asjad, mitte jeti oma, vaid miski teise tootja poolne.Okei, litrit tuli küll juurde, kui see eest lendas kütusekulu lakke - linnas 12 l/100km.Igaks juhuks jätke ikka stock düüsid kuskil riiuli peal alles 
Challenge the Adventure.Ride The World
-
kris.
Eks ikka selle pots ja postivahe effekti pärast. Et saaks madalatel kiirustel kõrge käiguga sõita. Põhiline kaif just seal peitubki.madone kirjutas:CUSTOMILE dyno kit...... milleks?
Ehk vaja ratas välja vahetada millegi pauguma vastu?
Jättes välja selle kurva tõsiasja, et "dünode" põhiline mõju avaldub maksimaalsete pöörete juures
terv
Kris.
Riding with a King!
kui kellegil huvi veel sama teema vastu ja keelt jagab siis siit leiab ühtteist. minu huvi asja vastu sai ka sellest konkreetsest topicust alguse.
http://www.moottoripyora.org/cgi-bin/pa ... hl=dynojet
http://www.moottoripyora.org/cgi-bin/pa ... hl=dynojet
Loud pipes save lives!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.