sportsumps stock aprilia sr 50 rile
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
sportsumps stock aprilia sr 50 rile
et kavatsen sr 50 rile sportsumpsi. aga mootor jääb viiekümneseks. et millist sumpsi soovitaks.hind võix olla max. 4500.- sumps võiks teha pigem võimsamat häält kui mingit pininat vms.
olen otsingust otsind küllaga, aga kuskil 20 lehte on mõtetu vaadata läbi, nii et palun, ärge pange teemat lukku
olen otsingust otsind küllaga, aga kuskil 20 lehte on mõtetu vaadata läbi, nii et palun, ärge pange teemat lukku
-
Teema algataja
Usun,et laser-x pro oleks isegi enam vähem, see tuleb alla 3000.-
Scooter attackis oli laser pro, vs zx ( speedfight 2-e all). Stock silinder.
Zx, iga sai 2km/h kõrgema kiiruse kui laseriga( 97km/h). Laser sai 95km/h, ja zx-ist 0,3kw rohkem( 4kw vs 4,3kw.)
Laseril oli kiirendus koguaeg parem, ja 80km/h+ oli laser kõvasti tublim.
Lazeri hind on pmst sama, mis zx kroomi hind.
Aga, vb. on arrow mõtkema, neid ikka ostetakse ju pmst apriliatele.
Scooter attackis oli laser pro, vs zx ( speedfight 2-e all). Stock silinder.
Zx, iga sai 2km/h kõrgema kiiruse kui laseriga( 97km/h). Laser sai 95km/h, ja zx-ist 0,3kw rohkem( 4kw vs 4,3kw.)
Laseril oli kiirendus koguaeg parem, ja 80km/h+ oli laser kõvasti tublim.
Lazeri hind on pmst sama, mis zx kroomi hind.
Aga, vb. on arrow mõtkema, neid ikka ostetakse ju pmst apriliatele.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ise ka kahtlen selles, pigem oli koonus/silinder teine, mis seda häält nii väga muutis.Vanquish kirjutas:arvad sa ,et hääl sõltub sellest kroomikihist?stage6 kirjutas:endal all zx ja olen väga rahul...
kroomi pole mõtet osta sest kroomil hääl on hoopis teine ja kõvasti rõvedam...
ma ei väida,et sul pole õigus... lihtaslt väheusutav.
muidu zx väga (Y) sumps
Kas laser pro-x on zx-ist parem sumpa?
ZX kroomi hind peaaegu sama, mis laseri.
Klge eksperdid,tõsiselt ka see muudab hääl,nagu mingis pasunast tuleks see hääl,selline seest õõnes,mai oska seletada aga lugege sellest varem ka teemasi olnud!Vanquish kirjutas:arvad sa ,et hääl sõltub sellest kroomikihist?stage6 kirjutas:endal all zx ja olen väga rahul...
kroomi pole mõtet osta sest kroomil hääl on hoopis teine ja kõvasti rõvedam...
ma ei väida,et sul pole õigus... lihtaslt väheusutav.
muidu zx väga (Y) sumps
Noh, need on hinnad, millega mina saaksin vms.Timmo kirjutas:20Eur i on umbes vahe , u 330.- , pole midagi peaaegu samaNeed suhteliselt samahead, kui jõudu tahad siis x-pro ja kiirust saab zx-iga rohkem.zx on hääl ka hea.
no, see KUNI 5km/h ei tee veel midagi.
nagunii ei sõidaks koguaeg tipp kiirusel, sellisel juhul oleks kohe laagrid seal samuses.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Leovince ZX summutiga on kaasas 2 komplekti rullikuid ja survevedrud.K-ToM kirjutas:pidasin veel nats nõu ja otsustasin, et ostaks siis:
Leovince ZX summuti, rullikute komplekti(19x15,5cm;5,5g) ja siis vist survevedrud. aga siis paar küsimust veel:
Millised survekad peaks võtma?Palju see umbes kokku maksma läheb?Kust peaks tellima/ostma?
Tellida saad gerdilt või siit: www.zone.ee/miQ-scooter
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.