mootorrataste värvimine soodsalt!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
mootorrataste värvimine soodsalt!!!
Teostan soodsa hinnaga mootorrataste värvimist. Hind kokkuleppel
paintcolor@hot.ee
paintcolor@hot.ee
Re: mootorrataste värvimine soodsalt!!!
oleks küssa, töö kvaliteedispaintexpert kirjutas:Teostan soodsa hinnaga mootorrataste värvimist. Hind kokkuleppel
paintcolor@hot.ee

Have a nice day !
-
Teema algataja
kvaliteedist
pilt.ee on hetkel maas aga kvaliteed on sama mis teeninduses. Olen ise 5 aastat autosid värvinud. Nüüd teen omalkäel. Kasutan ainult kõrgekvaliteedilisi värve- vähem jama, kuigi hind on kallim. Aga võin saata mõned pildid maili peale sulle
Re: kvaliteedist
soov oleks näha küllpaintexpert kirjutas:pilt.ee on hetkel maas aga kvaliteed on sama mis teeninduses. Olen ise 5 aastat autosid värvinud. Nüüd teen omalkäel. Kasutan ainult kõrgekvaliteedilisi värve- vähem jama, kuigi hind on kallim. Aga võin saata mõned pildid maili peale sulle

Have a nice day !
teoreetiliselt ei saa seda mitte kuhugi mujale panna kui tehnilise alla sest värv on ju nagu mootorgi proovi ilma värvita tsikliga sõita (kui pole alumiinimu kere) siis järgmine aasta sul juba roostet täis ja hakka remontima see siis nagu varajane remontvibex kirjutas:Aga inimesed, ma ei noki aga see pole tehniline(kõik mis seotud tehnilise poolega) teema ja reklaam on sellega veel vähem seotud. Moded ka ise siin käinud aga ei midagi.
Äkki olen mina valesti aru saanud?

Have a nice day !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.