KÕIK PUHUVAD
Moderaator: Moded
KÕIK PUHUVAD
täna käimas Tallinnas selline operatsioon, et siis kindlasti mitte üritada vintis peaga sõitmist! Mitte, et muidu võiks aga täna ei või kindlasti 
(ilma igasuguse kõrvalmõttega antud informatsioon)

(ilma igasuguse kõrvalmõttega antud informatsioon)
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
C et ma nii huvi pärast küsin et kas lube ka küsiti
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
RE: pisut statistikat
Lihtsalt infoks niipalju, et Eesti statistika kohaselt on 200-st teedel-tänavatel liiklevast juhist ca 3 tükki joobes. Paari minutiga möödub teist Liivalaia tänaval seega kolm purjakil juhiga sõidukit.
Soomlased väitsid kunagi, et roolijoodik tabatakse keskmiselt kuskil igal 300. korral. Ärgu nüüd "helged pead" järelejäänud kordi lugema hakaku, pigem mõtelge kui "lõbus" selliste vendadega koos liigelda on.
Soomlased väitsid kunagi, et roolijoodik tabatakse keskmiselt kuskil igal 300. korral. Ärgu nüüd "helged pead" järelejäänud kordi lugema hakaku, pigem mõtelge kui "lõbus" selliste vendadega koos liigelda on.
K1200S
Re: naisepeksjatele
Täpsustan: statistika = nende nn puhumisreidide reaalsed tulemused. Selliselt on neid vähemasti esitatud.
Kui soovid selle naistepeksmise peale üle kanda, siis minu viidatud metoodikaga tuleks järjest läbi käia x hulk peresid ja siis vaatluse tulemusena öelda et kui palju 100 mehest vaatlemise hetkel naist peksis.
Ma saan aru K2bi, et sul on hiljuti mingi emori mutt kodus käinud ja sulle tundus , et ta jättis sinult jommis peaga sõitmise sageduse ebaõiglaselt küsimata.
Kui soovid selle naistepeksmise peale üle kanda, siis minu viidatud metoodikaga tuleks järjest läbi käia x hulk peresid ja siis vaatluse tulemusena öelda et kui palju 100 mehest vaatlemise hetkel naist peksis.
Ma saan aru K2bi, et sul on hiljuti mingi emori mutt kodus käinud ja sulle tundus , et ta jättis sinult jommis peaga sõitmise sageduse ebaõiglaselt küsimata.
K1200S
.. algsest teemast mööda, kuid....
on kolme liiki valesid:
1. LAUS VALE - ehk vaatad oma naisele otsa ja julmalt valetad
2. RÄÄKIMATA TÕDE - ehk varjad fakte ja jätad asja tuuma enda teada
3. STATISTIKA - ehk kõik oleneb taustast millega võrdled
sry kui segaseks jäi
on kolme liiki valesid:
1. LAUS VALE - ehk vaatad oma naisele otsa ja julmalt valetad
2. RÄÄKIMATA TÕDE - ehk varjad fakte ja jätad asja tuuma enda teada
3. STATISTIKA - ehk kõik oleneb taustast millega võrdled

sry kui segaseks jäi
... life begins @ 1000 cm3 (996cm3)
Läti siseminister Ivars Godmanis avaldas LNT-le antud usutluses nördimust .....
Ta lisas, et kui Lätis tabataks autoroolist juht 1,4-promillises joobes, vahistatakse ta 10 päevaks ning ta jääb kaheks aastaks lubadest ilma.
allikas :
http://www.postimees.ee/220107/esileht/ ... 240610.php
Suzuki GSX 750 Inazuma
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.