Video, Tallinn ~ 230km/h

Teema algataja
zwanes

Lugemata postitus Postitas zwanes »

Huvitav, et Saksa või Rootsi või mõne muu riigi teedel tehtud sarnased videod pole seni teie õiglustunnet ja moraali riivanud ega avalikku hukkamõistu pälvinud. Pigem vastupidi! Isegi vastav teema on olemas, kuhu selliseid linke üles pannakse. Nüüd on aga pöördeline meelemuutus epideemia mõõtmed võtnud ja kõik võtavad Hr. K**** vabameelse liikluskultuuri kallal.
Minupärast las sõidab täpselt nii edasi ja on tore, kui ta mõnikord ka teistega emotsioone jagab. Täiesti ere täht Eesti mototaevas minuarust! Elu on liiga lühike, et seda KÕIKI seadusi täites eeskujuliku kodanikuna loojangusse veeretada, vahest peab ka pulli tegema ja seda Hr. K**** kõige muu kõrval ka teebki.
Kui Saksas või Rootsis selline värdjas ringi laseb, edu ja õnne talle. Kui selline ajuvärdjas minu kodulinnas minu ja minu lähedaste elu kallale kipub, on loomulikult suhtumine teine.

Olen kaks oma head sõpra maha matnud ja ise kuu aega selgroovigastusega haiglas liikumatult lamanud just tänu sellisele kretiinile, kes teistega ei arvesta. Tahad end välja elada, tee seda seal, kus sa teisi ei ohusta.

Õpi teiste vigadest. Väga loodan, et keegi ei pea oma eluga maksma selle värdja elukoolituse kinni.

Mine “Fleim”