Video, Tallinn ~ 230km/h
Moderaator: Moded
Suzumen kirjutas:Võrreldes kelle või millega? Või oled ise juba selline proff, et oskad hinnata? Järgmised koolitused siis sinult. Ehk õpetad mindki sõitmagangsta kirjutas:Minu teada saab ta rinkal ka päris hästi hakkama.![]()
Video on omaniku poolt ju siis maha võetud.Kristjan kirjutas:Ma ei näegi kumbagi videot kuna ei olevat momendil available.
K.
Rinkavennad saavadkiurmas kirjutas:ma olen ikka arvanud, et rinkavennad saavad end rajal tühjaks sõidetud..aga näed...eksisin
Sõitma ei õpeta ma sind kohe kindlasti mitte. Ning minu teada meie kangelane sõidab koos mõne biker.eelasega ka koos ringrajal ja tundub küll et sõita ta oskab. MA ei ole mingi hindaja, aga ära seosta minu arvamust teise sõitja kohta minu sõiduoskustega.
Mis seal ikka oli, kihutati kalurikülas ringi, kaamera oli paagi külge teibitud, spidokas läks kuni 230 km/h... Nuhjah, ilus oli vaadata slaalomit autode vahel, kuidkurat - tahaks ka neid videosid näha, nüüd jäin sellest vaatamise naudingust ilma

-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
-
Huvitav, et Saksa või Rootsi või mõne muu riigi teedel tehtud sarnased videod pole seni teie õiglustunnet ja moraali riivanud ega avalikku hukkamõistu pälvinud. Pigem vastupidi! Isegi vastav teema on olemas, kuhu selliseid linke üles pannakse. Nüüd on aga pöördeline meelemuutus epideemia mõõtmed võtnud ja kõik võtavad Hr. K**** vabameelse liikluskultuuri kallal.
Minupärast las sõidab täpselt nii edasi ja on tore, kui ta mõnikord ka teistega emotsioone jagab. Täiesti ere täht Eesti mototaevas minuarust! Elu on liiga lühike, et seda KÕIKI seadusi täites eeskujuliku kodanikuna loojangusse veeretada, vahest peab ka pulli tegema ja seda Hr. K**** kõige muu kõrval ka teebki.
Kas teil ei tule vahest tunne, et ei mahu hästi ära nendesse raamidesse, kuhu ühiskond meid suruda püüab? Choose life.. Et ei lase ennast haridussüsteemil vormida standardseks GOST'ile vastavaks kuubikuks? Et tahaks teha vahest midagi pöörast ja jagada saadud elamust teistega?
PS. Selle matuserongi ja pika laua jutuga ei kannata vähemalt siin foorumis väga naljatada. Pole naljakas teema. Ei tea me ju keegi, et kus ja millal ja millisel kiirusel. Ka sina.
Minupärast las sõidab täpselt nii edasi ja on tore, kui ta mõnikord ka teistega emotsioone jagab. Täiesti ere täht Eesti mototaevas minuarust! Elu on liiga lühike, et seda KÕIKI seadusi täites eeskujuliku kodanikuna loojangusse veeretada, vahest peab ka pulli tegema ja seda Hr. K**** kõige muu kõrval ka teebki.
Kas teil ei tule vahest tunne, et ei mahu hästi ära nendesse raamidesse, kuhu ühiskond meid suruda püüab? Choose life.. Et ei lase ennast haridussüsteemil vormida standardseks GOST'ile vastavaks kuubikuks? Et tahaks teha vahest midagi pöörast ja jagada saadud elamust teistega?
PS. Selle matuserongi ja pika laua jutuga ei kannata vähemalt siin foorumis väga naljatada. Pole naljakas teema. Ei tea me ju keegi, et kus ja millal ja millisel kiirusel. Ka sina.
ZX10R '12
KX250F '14
KX250F '14
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
kes pole kunagi kiirust ületanud või hullu möödasõitu teinud tõstke käsi.
ei propageeri ka kiiruseületamist ja hullu panemist linna vahel - kuid kuna kätt tõsta ei saa siis pole ma ka mees hukka mõistma.
ja ärge süüdistage kõigis asjades Korket
ei propageeri ka kiiruseületamist ja hullu panemist linna vahel - kuid kuna kätt tõsta ei saa siis pole ma ka mees hukka mõistma.
ja ärge süüdistage kõigis asjades Korket
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
1. põgeneva sõiduki juht + reisija(d) olid raskes joobes, see ka põhjuseks.fotek kirjutas:mulle tuli küll igatahes meelde nädal tagasi nähtud video, kuidas mingi mendi eest põgenev auto küttis pirita ringrajal vastutulevale autole kümpi.
kes ellu jäi, kes mitte, ei tea
2. surma ei saanud keegi, haiglasse sõitsid mõneks ajaks aga kõik.
ZX10R '12
KX250F '14
KX250F '14
Siin on mitu elementi, mis on taunitavad.
Diskussioon selle ümber, kas keegi teine ka on kiirust ületanud, on iseenesest väär. Sarnaneb paljuski meie poliitikamaastikul toimuvaga, kus tavaline kaitse on teiste vigadelele osutamine, mitte vastutuse võtmine.
Loomulikult on paljud raamidest välja astunud ja see on iga juhi, kodaniku oma otsus. Samas ei ole see paljude kõrvalliiklejate otsus ja sellega peavad kõik liiklejad arvestama. Tänaseks on väga paljud kõrvalseisjad saanud kannatada kellegi mõtlematute tegude tagajärjel. Mina ei taha, et minu perekond hukkub Vabaduse puiesteele välja keerates, lendava mürsu tagajärjel. Aga teie?
Kolmas element on seaduserikkumisega uhkustamine. Kui teed, siis tee aga ära määri seda teistele nina alla. Seaduserikkumise propageerimine on ka muuseas kuritegu. Neid idioote on palju, kes oma adrenaliinipuuduses selle kiiresti kopeerivad ja kohendavad endale "standardiks".
Nii, olen ennast nüüd seina äärde seadnud. Hakake kive loopima!
Diskussioon selle ümber, kas keegi teine ka on kiirust ületanud, on iseenesest väär. Sarnaneb paljuski meie poliitikamaastikul toimuvaga, kus tavaline kaitse on teiste vigadelele osutamine, mitte vastutuse võtmine.
Loomulikult on paljud raamidest välja astunud ja see on iga juhi, kodaniku oma otsus. Samas ei ole see paljude kõrvalliiklejate otsus ja sellega peavad kõik liiklejad arvestama. Tänaseks on väga paljud kõrvalseisjad saanud kannatada kellegi mõtlematute tegude tagajärjel. Mina ei taha, et minu perekond hukkub Vabaduse puiesteele välja keerates, lendava mürsu tagajärjel. Aga teie?
Kolmas element on seaduserikkumisega uhkustamine. Kui teed, siis tee aga ära määri seda teistele nina alla. Seaduserikkumise propageerimine on ka muuseas kuritegu. Neid idioote on palju, kes oma adrenaliinipuuduses selle kiiresti kopeerivad ja kohendavad endale "standardiks".
Nii, olen ennast nüüd seina äärde seadnud. Hakake kive loopima!
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 195 korda
krt nüüd aetakse seinaäärde ja ükshetk äkki ei võetagi kive vaid lastakse lihtsalt maha?
ei mina küll sellise raske asjaga ei riski
kuid "muarvamus" sellest videost on pigem natukene halvustav ehk...
oleks siis et tee tühi aga see oli seal kõike muud kui tühi, niiet ehk oleks olnud kasulik oodata ööd kuni linn magab ja sõidab ainult üksikuid autosid?
muidugi mis siin enam parata on asi tehtud pole mõtet pläkutada ju selle üle?
[loodan et keegi mu "poindile" pihta ka saab"]
ei mina küll sellise raske asjaga ei riski

kuid "muarvamus" sellest videost on pigem natukene halvustav ehk...
oleks siis et tee tühi aga see oli seal kõike muud kui tühi, niiet ehk oleks olnud kasulik oodata ööd kuni linn magab ja sõidab ainult üksikuid autosid?
muidugi mis siin enam parata on asi tehtud pole mõtet pläkutada ju selle üle?
[loodan et keegi mu "poindile" pihta ka saab"]
-
Teema algataja
Kui Saksas või Rootsis selline värdjas ringi laseb, edu ja õnne talle. Kui selline ajuvärdjas minu kodulinnas minu ja minu lähedaste elu kallale kipub, on loomulikult suhtumine teine.Huvitav, et Saksa või Rootsi või mõne muu riigi teedel tehtud sarnased videod pole seni teie õiglustunnet ja moraali riivanud ega avalikku hukkamõistu pälvinud. Pigem vastupidi! Isegi vastav teema on olemas, kuhu selliseid linke üles pannakse. Nüüd on aga pöördeline meelemuutus epideemia mõõtmed võtnud ja kõik võtavad Hr. K**** vabameelse liikluskultuuri kallal.
Olen kaks oma head sõpra maha matnud ja ise kuu aega selgroovigastusega haiglas liikumatult lamanud just tänu sellisele kretiinile, kes teistega ei arvesta. Tahad end välja elada, tee seda seal, kus sa teisi ei ohusta.
Õpi teiste vigadest. Väga loodan, et keegi ei pea oma eluga maksma selle värdja elukoolituse kinni.
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
need misnad nüüd olidki duty'd duty2'd jms. soodustavad taoliste videode teket.
kamoon ise me vaatame seda paska ja ohkame - oi kui vägevad need saksa kiirtee vennad on
mõni ime siis, et pisut edevemad vennad eestimaalgi kuulsust koguma hakkavad ja oh imet nad saavadki selle - isegi mina lugesin teema läbi.
ehk: kui vaatajaid poleks, siis neid kaadreid ei filmitaks - vaatajad oleme me ise
Ükski saagimi anust kõrgema intelligentsi tasemega inimene ei otsiks taolist odavat kuulsust, aga paraku näed seda siiski tehakse. Vesi veskil oled sina ise ja mina ise.
kamoon ise me vaatame seda paska ja ohkame - oi kui vägevad need saksa kiirtee vennad on

mõni ime siis, et pisut edevemad vennad eestimaalgi kuulsust koguma hakkavad ja oh imet nad saavadki selle - isegi mina lugesin teema läbi.
ehk: kui vaatajaid poleks, siis neid kaadreid ei filmitaks - vaatajad oleme me ise

Aga mulle meeldib.
heh...
kohalikud videod tõmbavad ikka jama üles. tõsi ta on. selline huligaanitsemine võib lõppeda ikka hirmsate tagajärgedega. paraku harrastatakse sellist sõitu igal pool. täna karjuvad siin paljud... teisalt julgeks ma silma pilgutamata ikka hulga vendi nimetada, kelle kiirus kohe mitte tema omale meie tänavatel alla ei jää.
ja need kommentaarid, et las kihutavad mujal, peaasi, et mitte eestis ja et muidu on ikka kolelahe neid ghostridereid vaadata... nüüd aga meie oma vabakas ja pärnu mnt kaadris äkki ja "mina" ja "sina" ja "sõber" tee ääres... kole kole. - see on ju täielik võltsmoraal.
...ma ei toeta meie noore hullu tegemisi tänavatel, vahetevahel püüame ka talle mõistust pähe panna, kasvõi pisut... aga mis ei tule kohe, tuleb aastatega... Ja te kõik teate, ilma temasugusteta poleks siin kellegil neid igavesti lahedaid filme vaadata.
ja ikkagi - kõik tänavatelt rajale end välja elama. siis on neid "hulle" seal liikluses vähem.
kohalikud videod tõmbavad ikka jama üles. tõsi ta on. selline huligaanitsemine võib lõppeda ikka hirmsate tagajärgedega. paraku harrastatakse sellist sõitu igal pool. täna karjuvad siin paljud... teisalt julgeks ma silma pilgutamata ikka hulga vendi nimetada, kelle kiirus kohe mitte tema omale meie tänavatel alla ei jää.
ja need kommentaarid, et las kihutavad mujal, peaasi, et mitte eestis ja et muidu on ikka kolelahe neid ghostridereid vaadata... nüüd aga meie oma vabakas ja pärnu mnt kaadris äkki ja "mina" ja "sina" ja "sõber" tee ääres... kole kole. - see on ju täielik võltsmoraal.
...ma ei toeta meie noore hullu tegemisi tänavatel, vahetevahel püüame ka talle mõistust pähe panna, kasvõi pisut... aga mis ei tule kohe, tuleb aastatega... Ja te kõik teate, ilma temasugusteta poleks siin kellegil neid igavesti lahedaid filme vaadata.
ja ikkagi - kõik tänavatelt rajale end välja elama. siis on neid "hulle" seal liikluses vähem.
THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
-
boa kirjutas:ma pakun et see tyyp on keegi biker.ee-st. Sest ma vaatan et nii kui kõik kritiseerima hakkasid võttis video ülespanija selle video maha.
aga tahaks kh et see video yles tagasi pandaks,pole veel ise näinud
Eile laadisin video oma arvutisse ära!
Võin ju üles upitada kui keegi foorumis vastu ei ole!
Pärast saan veel vihavaenlasi

-
Teema algataja
Mis teised arvavad sellest..?non-smoking kirjutas:boa kirjutas:ma pakun et see tyyp on keegi biker.ee-st. Sest ma vaatan et nii kui kõik kritiseerima hakkasid võttis video ülespanija selle video maha.
aga tahaks kh et see video yles tagasi pandaks,pole veel ise näinud
Eile laadisin video oma arvutisse ära!
Võin ju üles upitada kui keegi foorumis vastu ei ole!
Pärast saan veel vihavaenlasi
Ma sooviks kyll et sa laeks tahaks seda ägedat asja näha kh