liikluskindlustus...
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
No samas on sellest ka vahel kasu. Mulle kuuluv auto oli mulle kuuluva firma nimel. Peale sõbra tehtud ühte ja minu tehtud kolme avariid läks koefitsent 300 pealeHabanero kirjutas:Ja eriti tore on see, et sõidad mingi n+1 aastat ettevõttele kuuluva autoga ja ühel päeval omale auto ostes saad omale koefitsendi, mis väidab, et sa oled justkui mingi algaja.
Koefitsent peaks siiski olema juhi riskigrupi määraja, mitte ettevõtte või auto oma. Kindlustused on suutnud meie seaduseandjad ilusasti ümber sõrme keerata ja endile soodsad, kuigi nõmedad, tingimused välja kaubelda. + meie püha kohus on täita iga EU direktiiv, mis väljastatakse, sõltumata selle iseloomust või suunitlusest.
Estonia, república del plátano.

Enne seda oli mul tsikkel ainult oma nimel, mille koefitsent oli selleks ajaks 40 või 50 või midagi sellist. Auto koefitsendiks sai 120 minu meelest, igaljuhul mitte sama number, mis siklil.
Mul on selle õige kohta oma teooria. Kuna tegemist on sisuliselt tsiviilvastutuskindlustusega, millega korvatakse kolmandale isikule tekitatud kahju, siis oleks õigem kindlustada juhtimisõigust. Maksed võiksid olla seotud juhilubadel olevate kategooriatega näiteks. Ja riski koefitsenti arvestataks juhi keskselt. On kehtiv kindlustus, siis sõidad mis autoga iganes tahad, ei ole, siis ei sõida.
Töökaaslane pakkus veel välja idee, et see võiks toimida natuke miski fondina, et kõik raha mis maksad loetakse üle ja kui on kogunenud näiteks 200 000.- siis rohkem ei maksa kuni põhjustad õnnetuse. kui sinu arvelt midagi hüvitatakse, siis fondi suurus kahaneb ja riskigrupp tõuseb ja hakkad maksma jälle.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.