lõuna kandi rajad

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
tom201

lõuna kandi rajad

Lugemata postitus Postitas tom201 »

oskab keegi öelda kas praegu kusagil Lõuna Eesti kandis mõnel krossirajal kannatab sõita ka ? (mõtlen kas on lubatud vms)
Onu Tom:)

margus155

Lugemata postitus Postitas margus155 »

Tsirguliinas on üks rada kus enam vähem vist.Liivane rada.Kunagi sai käidu,ega muud äkilist pole ka! Otepääl Andu juures ka aga seal atv-d rööpad sisse sõitnud ja lühike on ka rada.

Kasjok
Tsikkel: YZ450F

Lugemata postitus Postitas Kasjok »

Samuti saab sõita Luke rajal, mis asub Kardla karjääris. On küll lükkamata olnud kaua, aga kõlbab väga hästi praegusel raskel ajal :wink:
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab
Kasutaja avatar

Teema algataja
tom201

mul kaks küsimust nendele vastustele kas andu puhkekeskuse juures võib niisama ka ilma küsimata sõita?
ning äkki oskab keegi veel täpsemalt kardla karjääri kohta öelda kus kohas täpsemalt asub......selline paanika on majas :D kohe väga väga suur sõidu soov on ei jõua ära oodata kuna juba suvi tuleb :P

Kasjok

kardla karjääri minemiseks keerad Tartu- Valga maanteelt Nõo poole ja uhad läbi Nõo, Vana- Nõo ja Luke ning siis varsti tulebbki vasakut kätt karjäär. Panen sulle siia väikese kaardi ka. Ma ei saanud kaardil asukohta märkida, kuna ma ei saa aru kaardi peal ühest tee lahknemisest, kuid sina tea et põruta ainult otse edasi mööda asfalt teed. Kui oled Lukelt läbi jõudnud alles siis muutub tee kruusaks ning siis oledki peaaegu kohal.
http://beta.album.ee/node/9355759/50032334

Oh neid varahommikusi postitusi :)
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab

margus155

Lugemata postitus Postitas margus155 »

Anduga on nii,kui atv sõidavad siis tsiklimehed peavad ootama kuni nad lõpetavad,et koos ei tohi sõita,aga põhimõtteliselt võib seal paugutada küll:)
Kasutaja avatar

Teema algataja
tom201

tänud et keegigi viitsis vastata jne aga muidu te ise ei käi enam sõitmas kui vähegi ilm kannatab kraadide poolest ja lund ei ole:)?
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

tom201 kirjutas:
muidu te ise ei käi enam sõitmas kui vähegi ilm kannatab kraadide poolest ja lund ei ole:)?
MA arvan, et sa oled üks vähestest krossikaomanikest, kes praegu kodus istub.

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=2 ... &start=580

Kasjok

Ma ise ootan natuke paremate ilmade saabumist, ükskõik kas siis lume või lihtsalt kuivade ilmade näol. Kuna soovin krossi ikkagi sõita mitte mudast oma tsiklit välja tirida nagu Kardlas oli paljudel. Muidugi eks selle kestvuskrossi läbitegemisel ole ka omad võlud, kuid mitte neid ei vaja ma hetkel.
Uudishimu tapab
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”